אנשים יקריםםםםםםםםם

אושרה1

New member
אנשים יקריםםםםםםםםם

בס"ד אז לא הייתי כאן יובלותתתתתתתתת היה צום ככה ככה בסוף ממש הייתי רעבה. ולגבי המכתב או בע"פ בסוף בערב תשעה באב התחלתי לרשום לרשום לרשום ולא ידעתי אם ללת או לא לתת. בסוף במוצ"ש הביאו לה את זה והיא באה אלי הבייתה והכל הסתדר ברוך ה'!!!!!!1 אנשים הייתי בהופעה של "היהודים"!!!!!!!!!!!1 היה מעולההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה קיצר אני עכשיו אצל דודים ברעות הייתי היום במיני ישראל ובירושלים עכשיו אנחנו מבקרים אותם-אני אחזור היום בלילה הבייתה-ורוב הסיכוייםן שאני אכנס לאינטרנט. אז אם לא רק שתדעו שביום שלישי בעז"ה אני יוצאת למחנה-מי שרוצה לראות לשאול אז אני נראה לי יהיה באיציק יום טוב אושרה מרעות

אושרוש!!!!!!!!!!

איך היה בכותל? איזה מגניב!! נכון זה ממש מדהים ב"מיני ישראל"? אני מה זה התלהבתי!!! רק מוזר שהם לא עשו את עזריאלי, ואת המדשאה של "ברוכים הבאים לירושלים" ועוד כל מיני דברים... אבל סה"כ מה שהיה שם - ממש מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תץהני לך במחנה...

אושרה1

New member
ואי היה מדהים!!!!!1

סב"ד בכותל היה בסדר הייתי בכיכר ציון ונזכרתי בהפגנה-איזה כיף היהההההההה. והייתי ברובע המוסלמי-איזה פחד רק אני ואחותי איזה צחוקים... ומיני ישראל-איזה חוצפה! יש את נהלל שבעמק יזראעל ואת עפולה עפולה בירת העמק אין!@ אושרה

נצל"ש... (סליחה.)

אני לבד בצ'אט... כמה נחמד וטוב לי להיות לבד! איילץ, אני עושה בדיוק כמוך: אני מדברת לעצמי!!!!! איזה כיף!!!!!!!

למעלה