אנשים יפים

אנשים יפים

אז ככה קארל הולך חוזר אחרי החג אז חג שמח לכולם ובעיקר בעיקר ל(נעשה את זה עם רוח וצילצולים) לבת של המקסימה שהיה לה מומולדת לבת שלי סנופי חג שמח ילדה יקרה שלי ללפטון הלא שפוי הכי שפוי לברברי למונע ששונאת אותי לטיי הכי הכי מקסימה שיש להדסוש מושא ההערצה שלי לבגירע לדיג`י נירררררררררר לאפונע אוהדת הפועל חג שמח אח שלי להילוש הזנונית הכי הכי הגבר של הצ`אט לקספר סיוונצ`ו תותי בר סחרוף הסנוב גם לך חג שמח וגם לזוהר ולמקופלצתתתתתתתתת הממתק הלבן שלי ומי עוד? המממממ לאישתי שלא תקרא את זה ואם אני אזכר בעוד אני אוסיף אהההההה שכחתי תהכי חשובה בדוייה מקסימה חג הכי שמח שיכול להיות ושאמא תרגיש טוב הולך לבדוק את מי שכחתי כבר ממשיך תרשימה נראה מי לא נמצא בה

עידכונים

חג שמח גם למאסטרו עם הכוכבית ולדני הזמיר ולכל משפחת זמיר המורחבת ולאקס השחור החמוווודי ולשווארמה הצמחונימי ולמורני יקרתי אבל לה אני אכתוב בפרוט בפורום שלה ולגילי הממממממ תשמור עליה ולנטלי 18 ולשניקו שלא תהיה עד יומחמישי אז תמסרו לה חג שמח ממני

ועוד קצת עידכונים

חג שמח כאוס חג שמח גם לטושטוש וליעלי והכי חשוב חג שמח לי ומי יתן ונעבור את הסדר הזה בשלום

ושני אחרונים כדי שלא ינדו אותי

חג שמח פישפשוני בלייד וחג שמח לפואט וזהו???? זהו

הילוש

New member
קארל נשמה שלי!!!

נשמה שלייייייייייי שהיה לך את החג הכי שמח שיששששששש תעשה חיים תהנה תשגע ותשתגע גם בשביל הילו`ש הזנוניתתתתתתת נשמה רק שתדע אני חולה,מתה,שרופה עליךךךךךך אז מאמי חג שמח וכשררררר אוהבת מכל הלבבבב הילו`ש

tiger rrr.

New member
קארל (-:

חג שמח גם לך יקירי תודה על הברכה אוהבת המון טיי טיי (-:

למעלה