"אנשים יושבים על כיסאות" - מה פירוש?

kalevet

New member
"אנשים יושבים על כיסאות" - מה פירוש?

קראתי איזה ביקורת טלוויזיה על הפרק ששודר השבוע ב-YES (הראשון בחצי השני של העונה האחרונה). מצוטט שם איזה דיאלוג שאמור להראות כמה הסדרה הזאת גאונית: בבוקר אחרי המכות, ג'ינס רואה את טוני יושב על כיסא מול המים, ואומרת לבובי - "אני מכירה את הישיבה הזאת על הכיסא". אז בובי עונה לה - "בחייך, אנשים יושבים על כיסאות" (ציטוט מהזכרון) אני מאד אוהב את הסדרה הזאת, אבל ברור לי שאני לא יכול להבין את כל הרבדים שלה. ראיתי את הפרק עכשיו, אבל לא הבנתי מה הסיפור. מישהו יכול להסביר לי מה כל כך גאוני בדיאלוג הזה?

c l i f f o r d

New member
אם אני לא טועה

טוני ישב על הכסא מול האגם, כנראה זה הזכיר לה כמה "ישיבות" מיוחדות של טוני בו הוא חושב ומגיע להחלטות דרמטיות...המבין יבין וכנראה ג'ניס הבינה שטוני זומם משהו לגבי בובי. התגובה של בובי לעניין זה סוג של הכחשה שמשהו עמוד לקרות לו בעקבות מעשיו. לא יודע לגבי הגאוניות אבל מאחורי כל דיאלוג עומד משהו.

Haunted

New member
../images/Emo45.gif

אני לא יודע מה בדיוק גאוני פה, אבל הסצינה לא כ"כ מסובכת. טוני סה"כ ישב על כיסא ועשה עם עצמו חושבים לגבי כל מה שקרה בלילה שלפני. ג'אניס נבהלה מזה כי היא ראתה אותו בעבר במצבים כאלה, וחששה שהוא מתכנן משהו לגבי בובי. ואז היא אמרה "I've already seen that sitting in a chair" בובי ניסה להרגיע אותה ולייחס לזה כמה שפחות חשיבות, ולכן אמר "People sit in chairs".

קים19

New member
אההה מעניין....

לא חשבתי על זה,אני דווקא חשבתי שהיא היתכוונה לאמא,שבעצם הוא מתחיל להידמות לאמא.....משהו כזה.

למעלה