אנשים טיפשים

a d i s h

New member
אנשים טיפשים

קורה לכם שאנשים שואלים אתכם שאלות ממש טיפשיות ואין לכם ברירה אלא לענות להם בלגלוג/גיחוך/צחוק פרוע? לפעמים אני פשוט לא יכולה... לאנשים יש שאלות כאלו טיפשיות שאני לא מסוגלת לענות להם מבלי לצחוק להם בפנים... אתמול לדוגמא, מישהי שאלה אותי לגבי סוגי קפה, ואז שאלה: "אה.. החלב שלכם מגיע חם?"
... מה?!!@#$ אז עניתי "אם מחממים חלב, בד"כ הוא חם.."

מותר לי

New member
כן...

"להתראות" (מילה שמקבילה ל-להתראות, ז"א- סיימת, אתה יכול ללכת) "לעבור את השער?" לא, אין צורך, תישאר כאן, תחכה כמה שעות... (בשער של המגנומטר) "תוציא את כל המתכות ותעבור" "איפה? בשער?" למה, אתה רואה אופציה נוספת למעבר? "תפתח בבקשה את הארגזים של המשאית" "גם את הריקים?" איך לדעתך אני אמורה לדעת שהם ריקים אם אתה לא פותח אותם?? "סיימת, אתה יכול ללכת" "לצאת או להביא את התיקים?" אם תכולת התיקים מספיק חשובה לך אז קח אותם! ויש אחת שלקחה את כולם בכיס הקטן... "איפה התיק שלך?" "איפה התיק שלי?" "תניחי אותו על השולחן" "על השולחן?" "תפתחי אותו בבקשה" "אפשר לפתוח?" "את יכולה לשבת" "אני יכולה לשבת?" "סיימתי, את יכולה לארוז" "לארוז את התיק?" "שימי אותו על המסוע" "לשים על המסוע?" "הדרכון אצלי עדיין" "איפה הדרכון שלי?"

אנשים...

נוסע עובר בתור, בודק ניגש אליו ואומר "שלום". הנוסע אומר לו שלום בחזרה וממשיך ללכת. אתה חושב שהוא אומר שלום לכל מי שעובר שם? אני בודקת דרכון וכרטיס ושואלת שאלות, פתאום הנוסע מתחיל ללכת. אני שואלת לאן הוא הולך, התשובה "חשבתי שסיימת עם הבידוק" - נעזוב את זה שלא אמרתי לך שסיימתי ולא שחררתי אותך, הדרכון והכרטיס שלך עדיין אצלי!

מותר לי

New member
../images/Emo6.gif

צרפתי אחד הלך עם אישתו ותינוק בעגלה... הוא הגיע לשער שממנו עד המסוף עצמו המרחק הוא כ-2 ק"מ, והגישה היא אך ורק בכלי רכב. הוא הולך... הסדרן מסתכל עליו הוא מנפנף לשלום עם היד הסדרן עוד שניה מתפוצץ הוא מחזיר לו חיוך מאוזן לאוזן הסדרן: "מה? לאן?" הצרפתי: "אני חוצה לירדן!" "אתה צריך לקחת מונית!" "לא, זה בסדר, אני אלך ברגל"

tenen

New member
אני משתדל שלא לראות זאת כך,

אני אף פעם לא עונה לאנשים בעבודה בצחוק או בלגלוג על שאלה מכיוון שזה מעליב ונוגד את התפקיד שלי, אז נכון לא כולם גאונים, אבל אני באמת משתדל שלא לראות את זה כך מכיוון שזה יקשה עלי את העבודה וסה"כ אנחנו צריכים לזכור שכאשר אנחנו מגיעים למוסך בתור לקוחות אנחנו אלו שפתאום לא מבינים ונעלבים אם צוחקים על חשבוננו. כבר התרגלתי לאנשים שאומרים שהם לא מצליחים להתחבר לאינטרנט וששואלים אותם מה הם רואים על המסך, הם אומרים שהמסך שחור ורשום עליו cable unplugd וכן זה עדיין מעלה לי חיוך אבל מבחינת שירות ללקוח מבחינתי זו שאלה לגטימית לא פחות מכל שאלה אחרת ואני לא אגרום לו להרגיש אידיוט.

ברור שלא עונים להם בזלזול

אני בטוחה שכוונתה של פותחת השרשור הייתה לשתף ביציאות מצחיקות של לקוחות, ולא שצריך לצחוק עליהם בפנים...

וואי

יש דבר אחד שממש מצחיק אותי אצל לקוחות - אצלנו, בנוסף לשלט של "הקופה לא פעילה", סוגרים את הקופה עצמה. לפעמים לקוחות עוברים ושואלים "הקופה הזו פעילה?" אבל אתה רואה שכתוב שהקופה! לא! פעילה ואתה רואה שהיא סגורה ומסורגת. איך חשבת בכלל להיכנס?!

למעלה