אנשים טובים

אנשים טובים

שימו לב, זוהי הודעה אחרונה שלי עד אחרי יום השנה כי מרב טלפונים, פלאפונים, פקסים, והודעות קוליות - תכף מתפוצץ לי הראש. כאמור לאף אחד ממכם אין מושג ירוק מה ההפקה הזו דורשת ולכן גם לא אכנס לוויכוח על מחיר הכרטיס. יש לכם הנחת חברי פורום ורשימה מסודרת מתגבשת אצל רפי צבר. אפילו אגיד שמי שרוצה את הכרטיס שלו לפני המופע, יכול לבוא לבית אריאל ולרכוש אצלינו!!! אין לי דרך להסביר לכם כמה זה עצוב שבמקום לראות שרק ככה יותר ויותר אנשים מכירים ולומדים לאהוב את מאיר ורק ככה לא ישכחו ורק ככה המילים המאירות ימשיכו להדהד הלאה לדורות קדימה. אבל ברור שיהיה תמיד מישהו שיראה מיסחור ועשיית כסף על חשבון המת וכו'. לא נורא - בסוף זה עובר. להתראאאאאאאאאאות, שירז

sharon82

New member
שירז, את צודקת 100%

דיי מגעיל לראות את כל מה שהולך כאן, אבל תמיד יישארו אלה שכמה שקלים בשנה לא ישברו אותם! בהצלחה

לא קשור.....

לא נכון גם לומר את זה - כי הכסף שאני "כביכול" משקיע מדי שנה בספרים\דיסקים\ והופעות של בני משפחת אריאל הוא גבוהה גבוהה.. ואני לא מלין על כך... כי כשאני קונה מתנה לחבר לאירוע מסוים תציד אני מכניס איזה דיסק של מאיר או ספר "נשל הנחש" - ואני קונה את זה בשמחה.... הנוטים להגזים יגידו באושר... ואני איתם! אבל שוב - כנראה שלי באמת אין מושג בהפקה - אני מדבר ממה שאני רואה וממה שאני יודע... חוזר ואומר בפעם המי יודע איזה - שהביקרות שהייתה כאן בפורום ךעולם לא הופנתה ישירות אל שירז איראל או אל מישהו מסוים.... ומטרת החצים שנזרקו היא לא לפגוע באיש אלא רק להאיר כמו מאיר נקודה חשוכה ואפלה... שכן בסוף "קרן תשלח, תפתח עדשה, ליד הניגלה - סתומה חדשה..."
בקיצור ידידי - אני אישית יעשה מאמץ להגיע אני מאוד מקווה להיות שם - ושזה לא יהיה הערב הראשון שאני מפספס... בתור חייל גם תור לכרטיסים בבית אריאל יכול להיות מקום טוב מטוב - טוב מאוד להיפגש... אחרי ששוכחים כליל...
נ.ב: יש כמו לחזור הביתה קצת הפוך להזרק על המיטה - להמיר תחנות ולהתפס על 24 - בביצוע של מאיר ל"פלוגה בקו" מתוך הדי וי די "דרך דמעה שקופה"... ולהירדם עם זה... מתוך קטעים מיומנו של אחד שחוזר הביתה לבד...

sharon82

New member
הרי זה ברור שזה לא מופנה ישירות אל

שירז. אבל מי אם לא אנחנו נשקיע מעט מכספינו ונלך לראות הופעה טובה ואיכותית של יוצר שאנחנו כ"כ אוהבים. מי אם לא אנחנו? אני?! אתה?! מי?!?! אני פשוט מתקשה להבין, אבל אני לא נכנסת לכיס של אף אחד, אני רק מקווה לראות כמה שיותר פרצופים מכאן, כי אני יודעת שהמון המון המון אנשים שלא קשורים לפורום הזה מתעדים להגיע. שיהיה רק טוב

ומה יהיה איתי?

למרות שאני דל כבדל עני ורש ומרושרש יגע מזיעת אפי אין בי כאב על המחיר לא על 175 ולא על 125 איפה אחים שלי מי יוכל לעצור אותי אפילו 455 מיליארד...... ואני עובר ושב בשדרת העצים במשמרות בכל מקרה זה לא מה שימנע ממני להגיע למרות שאני כועס על עברי מין מוצהרים ועל נסיון למסחר את מאיר לקהל רחב של אנשים הבעיה שלי היא אחרת אני נתון לחסדיה של רעיתי היפה בבנות שמוותרת על המופע נו מה אפשר לעשות? שומרת עלי כאילו הייתי היפה בבנים היא בונה עלי טירת כסף ולוחות ארז ושולחת לשמירה את טובי הגיבורים אני מחובר לאזעקה ואיש מלבדה לא יודע את הקוד מה אתם אומרים חברים לעמוד דום בחסות שלום בית או למחות בחסות מלחמת עולם שלישית הפעם מבית בבית ?????????????? ולבתור חייל תגיד מה הדאווין של שירי מחאה כל הזמן חוזרים לאותה נקודה מה שלא תעשה תכין תמזומנים בחסות למה אף אחד לא עונה לי????????

יניב ידידי אתה זקוק לזריקת מרץ...

כאמור- שני סוגים לזריקת מרץ ואתה תבדוק טוב חבריקו אם אינך זורק מרצך לשווא נכניס את זה ולזה לזריקת עידוד גדולה למרות שאני מה אני נאמר "אישה דעתה קלה..." כך או כך, קח לרוחב קח... לילה טוב וכו' ניתן גם בחסות אחד אז שיהיה בחסות: לשמור על הסטטוס-קוו... אור

אור

לא הבנתי את הפרח הזה האם זה היה נעיצת מחט בוריד בחסות זריקת עידוד? או שמא היה זה נעיצת מחט מתחת בחסות בעיטה בתחת? בחסות לרוחב בנחת בנחת ובשיתוף קוץ בתחת בשמים ממעל ועל הארץ מתחת

למעלה