אנשים טובים?

fear dark

New member
אנשים טובים?

אנשים.....אני צריכה עזרה...יותר נכון חיזוקים יותר נכון אני לא יודעת מה.. אני היתי ממש ממש דתיה ואני עוד שניה נכנסת להדרכה בבני עקיבא להדריך כיתה ח....צריך לזה אמונה חזקה ותמיד היתה לי... ופתאום זה בא לי בבום שאני כבר לא דתיה כמעט נגיד שמירה בין בשר לחלב אני כבר מחפפת ממש וזה ממש מלחיץ אותי יו אני לא יודעת מה לעשות החלטתי לקחת את עצמי בידים ולעשות בכח מצידי...אז התפללתי היום אחרי שבועים שלא-אחרי שנתים אולי של 3 תפילות ביום..לפני זה תפילה אחת...אני כולה בת 16...זה ממש חשוב אני ממש מפחדת להתדרדר בדת וזה לא כזה קשה בבית שאחי לא דתי ומציע לי דברים כמו סמים כל היום...אני ממש ישמח אם יעזרו לי!אני לחוצה.... תודה רבה לילה טוב ושבת שלום!

אין מה להלחץ

קודם כל אל תלחצי כי הלחץ לא יביא אותך לשום מקום. עליך לדעת שרבנו רבי נחמן מברסלב אומר שאין שום יאוש בעולם כלל ומכל מקום שנפלת אליו גם שם נמצא איתך השם יתברך,ולכן ראי לקחת את עצמך למקום פנוי שאין שם בני-אדם ושפכי לבך לקב"ה עד שיושיע אותך השם יהייה בעזרך

פראזניק

New member
../images/Emo26.gif

ראשית, ברוכה הבאה:) שנית, עייני במאמרים ובקישורים ("שרשורים מענינים"), אני חושב שיש שם כמה דברים שיוכלו לעזור לך. וכמו שאמר ידידנו: הכלל והעיקר שעולה על הכל הוא שאין שום יאוש בעולם והעיקר הוא הרצון - אותו צריך לדעת לנתב ואיתו צריך לדעת ללכת כדי לממש את המקסימום האפשרי. בהצלחה:))))

fear dark

New member
קודם כל-תודה!

תודה יוגב רונן וגם לך פראזניק! אבל כמה פעמים ניסית לשפוך את ליבי לפני הקב"ה....... ניסיתי להתפלל גם כשאני לא מתחברת וניסיתי ללכת לשיעורים ניסיתי מלא דברים....וזה פשוט לא בא לי ואני כל הזמן משתדלת להתרחק מהעולם החיצוני,המושך אבל זה לא עוזר לי אז ברור שאני אלחץ.....

fear dark

New member
קודם כל-תודה!

תודה יוגב רונן וגם לך פראזניק! אבל כמה פעמים ניסית לשפוך את ליבי לפני הקב"ה....... ניסיתי להתפלל גם כשאני לא מתחברת וניסיתי ללכת לשיעורים ניסיתי מלא דברים....וזה פשוט לא בא לי ואני כל הזמן משתדלת להתרחק מהעולם החיצוני,המושך אבל זה לא עוזר לי אז ברור שאני אלחץ.....

המוהרא"ש נ"י בקול האמת

כל יום ראשון בשעה 20:00 ברדיו קול האמת יש שאלות ותשובות עם המוהרא"ש נ"י תוכלי להשאיר את השאלה ברדיו והם ישאלו בשבילך

עליך לקרוא ספרי אמונה!!!

פשוט זה שפה פשוטה וברורה! ספרי אמונה כמו האמת האחת והיחידה! וכאלה. זה ספרים מרתקים!. וברור שעליך לצאת מהדרכה!... הדרכה לבנים זה איסור מוחלט!. ותשמעי הרבה שיחות של אמנון יצחק, אין כמוהו. מומלץ בחום לעבור לבית יעקב אם אפשר ולהתרחק מחפיפיניקים והנגררים אחריהם(מיזרוחניקים בלעז) עלי והצליחי ותזכי לעלות בתורה ולהתגדל בתורה וכו´ וכו´ ואולי תצליחי אחרי כל זה ללמוד גם קצת מוהר"ש

פראזניק

New member
תחשוב פעמיים...

על מה שאתה כותב, כי אנשים קוראים את זה... ואם אתה כל כך נגד "מיזרוחניקים" ש"מחפפים", מה לך ולהגנה נמרצת כל כך על הרב אבינר ה"יזרוחניק המחפף"? הודעות כמו זו שכתבת, ימחקו בעתיד! אם יש לך מה לומר, כדאי שתמצא דרך עדינה יותר ופחות מתלהמת ופוגעת לומר את זה. ו...לא, אני לא שייך למזרחי, תודה ששאלת.

א´ אשריך כי אינך מיזרוחניק!

אתה לא צריך להתבייש בזה? למה אתה צועק שאני אומר לך ככה? ב´ הרב אבינר לא מיזרוחניק מחפף. ואם אתה אומר כך כנראה שאינך מכיר אותו. זה שכל אלה ששואלים אתוו הם כאלה זה בעיה שלהם. זה לא אשמתו שאלה מי שפונים אליו פשוט אם אותם הנוער והאנשים היו באים אל רב משלנו היו צוחקים אליהם ובמקרה הטוב זורקים אותם מכל המדרגות. הרבנים שלנו לא עונים על שאלות של תנועת נוער מעורבת רח"ל וכיוצ"ב הרי זה התחתית שבתחתית. לכל רב יש את היעוד שלו.

פראזניק

New member
א. וב.

א. שוב: לא אתה ולא אף אחד אחר ידברו כאן נגד אף אדם! (אלא אם כן מדובר בתשובות לטענות של אותו אדם, כמו במעשה של הרב אבינר ואומן, וגם אז - בכבוד!) ב. הודעה נוספת בנושש תימחק!

fear dark

New member
אני בשוק ממש!

מה זה איך אתה מדבר ?לא פראנזיק).......מה זה חפיפניקים וכו מה זה המילים האלה....אני בשוק אני לא יכולה לפרט כי אני בשוק! באמת צריך למחוק הודעות כאלה...

lorel

New member
אל תהיי....

תראי יש משהו בדבריו, לעניות דעתי הוא מתכוון להדרכה בבני עקיבא. אני למדתי 4 שנים בתיכון ממלכתי דתי עם בנות שהן מזרוחניקיות ומדריכות בבני עקיבא וזה ממש בושה על הבורות והזלזול במצוות. דוגמא קטנה לכך: פעם נתתי לחברה שלי במבה והיא אכלה ולא ברכה, שאלתי אותה, למה? והיא אמרה שעל פחות מכזית לא מברכים "שהכל"...........??!! קיצור, זה מתבטא בהרבה תחומים כמו, צניעות, טלויזיה, שירים לועזיים, אי למידת ספרי מוסר ואי התקדמות בעבודת ה´. מה שלנו נותר זה להתפלל עליהם שה´ יאיר את עיניהם, בקרוב אמן!

אויש, ממש שטויות...

ב"ה דבר ראשון על פחות מכזית באמת לא מברכים לענ"ד, לכן רצוי שלא ´לטעום´ דברים כי אז לא תוכל לברך עליהם. בכל אופן גם אם כל העניינים שהוא אמר על חפיפניקיות ומזרוחניקים נכונים לגבי אנשים מסויימים - דבר ראשון זה רק אנשים מסויימים. אולי הרבה, אבל לא כולם (וממה שאני יודעת גם לא בהכרח הרוב) ומה שהוא עשה זה ממש הוצאת דיבה רעה והשמצה חסרת כל תרבות ודרך ארץ. (אולי הוא חושב שהתורה קדמה לדרך ארץ).

למעלה