אנשים טובים

made in love

New member
אנשים טובים../images/Emo124.gif

בואו ננסה להחיות את הפורום היפה שלנו קצת
אני אומרת קמפיין של קישורים והודעות OFF בכל מיני פרומים שקרובים אלינו (MTV, פופ, בקסטריט בויז וכו'). חייבים להתעורר פה קצת
יש למישי רעיון אחר מה לעשות? (מלבד ללכת לבתים של כולן ולגרור אותן מהאזניים חזרה לפה
) ואם כבר פתחתי הודעה, אז אני צכה לספר לכן שאני
אתכן בננז שלי

lidor love lee

New member
../images/Emo45.gifמסכימה איתך...

אבל מה אפשר לעשות
גמאני אוהבת אותך בובית

Black Balloon

New member
לא הבנתי את הקטע עם הקישורים ../images/Emo122.gif

ובאמת צריך להחיות את הפורום. |CPR| איפה כולן?
כבר לא כיף כאן. [מחר טיול שנתי, יא D:]

made in love

New member
התכוונתי...

שניכנס לפורומים שאפשר למצוא בהם אנשים שייתחברו ללהקת בלו, מישי (אהמ קורל!!!) תכין באנר חמוד וסקסי, נחבר איזו הודעה חמודה ונפרסם בפורומים האלה. משו בסגנון מה שעושיםפ בחגים, רק הזמנה לפורום

•silly•

New member
זה לא יעזור...

זה לא שהלהקה מחדשת משהו, הם לא עושים כלום, לא נראה לי שמישהו זוכר אותם בכלל.

Dutty girl

New member
../images/Emo45.gif

אני דווקא חושבת שהסיבה שאף אחד לא נכנס לכאן היא שהלהקה כבר, איך להגיד... די מתה. גם אני חושבת שאף אחד לא זוכר אותם, הם הפסיקו להופיע כבר לפני שנתיים. הפורום מת

HilaZ1

New member
אבל..הם ממשיכים בנפרד נכון?

דנקן,לי סיימון...הלהקה מתה אבל הם לא
סיימון כבר מוציא דיסק שני,לי כבר הופיע עם לפחות שלושה שירים חדשים מהדיסק השני שיצא עד סוף השנה,ודנקן...דנקן נשאר שקסי
הלהקה כבר לא קיימת נכון
אבל הם כן...והם מחדשים. רק אנטוני נעלם

made in love

New member
אבל..../images/Emo10.gif

ממש קשה לי להגיד את זה, אבל אין טעם להתכחש: קריירות הסולו שלהן לא ממש נודעות בישראל... השירים של דאנק, לי וסיי לא הפכו פה ללהיטים ומי שלא העריץ את בלו או מעריץ אותם עדיין, סביר להניח שהוא לא שמע את שירי הסולו. ולכן אני חושבת שאם נפרסם בפורומים האלה קישורים ליו-טיוב או משו עם שירי הסולו זה קצת קצת יגביר את המודעות לקריירות הסולו המדהימות שלהן בארץ
אני טיפוס אופטימי מה

HilaZ1

New member
את צודקת..

זה נכון במאה אחוז שמי שלא הכיר את בלו,גם לא יכיר את קריירות הסולו שלהם,כי בארץ,מה לעשות,הם לא מצליחים. אבל אני מתכוונת לבנות שהיו פה בפורום,לא לאנשים חדשים...גם הבנות שפה כבר איבדו עיניין
תמיד אפשר לנסות את מה שאת מציע,ולהביא אנשים חדשים,אבל אם הבנות שכבר נמצאות בפורום וכבר מכירות אותם,כבר לא מתעניינות מה זה יעזור?

made in love

New member
את האמת

חלק גדול מהבנות שהיו פה עברו הלאה...חלק התגייסו, חלק בשלב לחוץ אחר בחיים - אולי הן יחזרו מתישהו

lidor love lee

New member
../images/Emo12.gifאיך לא../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני תמידד תמידד תמידד זוכרת אותםםם מה יש לכם השתגעתם
ואפילו שעכשיו הם לא עובדים יחד אז מה
אני בכל זאת אוהבת אותם ועובדה שכל אחד עובד על פרוייקטים משלו

Black Balloon

New member
תודה ^^

האמת שלא היה משהו בכלל. :( היינו צריכים לעשות את נחל עמוד, אבל בגלל הגשם לא עשינו. אוף. היינו בכל מיני קברי צדיקים ובצפת... הרגשתי שאנחנו מבית ספר של חרדים
וביום השני היה די משעמם. היינו ליד הגבול עם ירדן, ואפילו ראינו חייל ירדני D: (
) אבל בחמת גדר היה נחמד. ^^ ליטפתי אפרוח
(למרות שבהתחלה פחדתי ממנו
) למרות הכל, היה נחמד. יש לי ילדים מצחיקים בשכבה.

למעלה