אנשים טובים, עזרה!

Jozef 1

New member
אנשים טובים, עזרה! ../images/Emo92.gif

התבקשתי להעביר שיעור לבוחנים אותי במיון למדריך חובשים..מישהו עבר את זה? אילו נושאים הם אוהבים? למישהו יש הצעות מקוריות? השיעור לא צריך להיות הרצאה שבה רק אני מדבר, אני חייב לשתף את הלומדים, אך גם אסור להיות בסגנון מחנה צופים או דבר כזה.. איזשהו נושא על הרצאה כדאי ברפואה..מישהו כבר עשה ומעוניין לשתף? למישהו אין רעיון על נושא הלימוד אך מעוניין לשתף באופן מיוחד להעביר את השיעור? (דפים, חומרים, משהו..) תודה רבה צדיקים,זה מאוד חשוב לי!

חבר שלי היה שם

והוא עבר את כל המיונים עד למיון האחרון שהיה...ההרצאה :) אני לא כ" כ יודעת איזה עצות לתת לך, אבל אני יודעת שמתחילים את המיונים עם משהו כמו מאה איש, אחרי המבחן הראשון זה הופך לחמישים, אח"כ לעשרים, עד שנשארים כמה אחדים. תבוא ממש מרוכז ועירני כי הבנתי שזה קצת מתיש. בקשר להרצאה - חבר שלי עשה על סמים וההשפעות שלהם וכו', שזה קצת רפואי אבל די נדוש... חשוב שתדבר ברור ובביטחון אבל ה-כ-י חשוב זה להשתלט על הכיתה. ז"א, הולכים לשבת בכיתה חיילים שבכוונה יפריעו לך ללמד, אבל באופן קיצוני ואתה צריך להראות שאתה מסוגל להשתלט עליהם ולנהל מערך שיעור למרות זאת... זהו בסה"כ בהצלחה!!!

למעלה