אז למה בחרת להכנס דווקא לפורום חמותי ואני? וחוץ מזה למה את לוחצת שהיא תשתף אותך אתן מכירות? אצלנו בפורום מי שרוצה לחלוק חולק לא לוחצים עליו.......תחשבי על זה .
הוא אכן משפט נכון.... בל זה תלוי...אנשים באמת יכולים להיות טובים באמצע הדרך (לעזור סתם ככה למישהו שזה הרגע נפגשתי איתו, אבל למשהו קרוב אלי לא לעזור)... לכן מצד האדם שמקבל את העזרה או מקבל יחס אנושי ויפה ה "אנשים טובים באמצע הדרך" בהחלט יכול לסמל את האמפטיה כלפיו ואת האמירה הכללית הזו... השלה היא אם קרוביו של אותו אדם רואים אותו גם באותה צורה?!?!? נקודה למחשבה....
למה אתם כותבים ככה? משהו שאמרתי? לא התעקשתי סתם סיקרן, למה אני כל כך מעניינת אתכם? זה מעין מבחן שאתם עושים לכל מי שרוצה להצטרף? חשבתי שזה פורום ידידותי! חשבתי שזה פורום שיכול לייעץ, מה העבר שלי כל כך מעניין אתכם? ממש גועל נפש תסלחו לי, אשמח אם לא תרשמו ותגיבו לי יותר כשאני לא גולשת!!! נפרדת מכם ולא אכנס לכאן יותר.
איך זה שפגשת גבר חדש אם את נשואה בכלל ? שוב עליתם על שרטון ??? כי הייתי בטוחה שכתבת בסוף הודעה בפורום אחר שהכל טוב איתכם אחרי כל מה שהיה . הנה - צרפתי לך תיזכורת להודעה שלך בפורום אחר ........
ללא כל ציפייה לתמורה, את תקבלי אותה בזמן שאת הכי לא מצפה לה. למי שאנו טובים, הוא בד"כ גומל לנו בדרכו שלו. אוסה, אני מקווה שאת מרגישה מצויין, שהבנות ואת בריאות וזה הכי חשוב, כל השאר מתגמד ליד זה.
בשעות הכי קשות (והיו כאלה) אנשים פשוט הושיטו יד לעזור. לפעמים חברים קרובים, לפעמים חברים לעבודה שגייסו עזרה חיצונית (לאו דוקא כלכלית) ולפעמים מכירים לא קרובים שהושיטו יד. לכן אני משתדלת לעזור גם . קיבלתי דוגמאות טובות.