אנשים חשוב

אנשים חשוב

בנולד לרקוד ביום שבת בתוכנית תצביעו לליאור ציוני המועמד של פ"ת כדי שיאר בתוכנית זה מאוד חשוב

Law Ho

New member
מה זה השטויות האלה?

תצביעו למי שרוקד הכי יפה. ליאור כבר היה צריך לעוף בפרק שהוא היה מועמד להדחה עם יגאל (הברייקר) ועוד רוסי אאחד שאני לא זוכר איך קוראים לו (הרשל'ה). ולא, לא אכפת לי שהוא מפ"ת. אני אישית, אם היה לי כוח ללחוץ על ה SEND של ה SMS הייתי מצביע ליגאל. (נראה לי הוא תמיד יהיה מועמד להדחה חח).

Lil M

New member
אממ

מסכימה רק עם החלק הראשון. לגבי יגאל- המאמן שלי כראוגרף שלו ויגאל פשוט מבצע שם בתחרות ריקודים שאנחנו בנינו ויצרנו . זה לא פעם שניה שזה קורה דאמיט גם הגיים בויז גנבו ריקוד. בכל מקרה, קצת מקוריות, לא להעתיק קטעים מבנות 16.

Law Ho

New member
תשמעי,

לא משנה מי המאמן שלו וממי הוא "גונב" את הריקוד. הריקוד כן מקורי כי הוא לא מעתיק ממישהו אחר מהמתחרים, הוא מביא ריקוד מהבית. התחרות גם לא באה לבדוק אומנותיות ויצירתיות, היא באה לבדוק יכולות. אני בטוח שכל שאר הרקדנים מביאים "דברים מהבית" ולא ממציאים שם את הכל. שורה תחתונה, הסולואים שלו היו הכי טובים והגיע לו להשאר, בלי קשר למקוריות. גם לירון (שעף בתכנית האחרונה) רקד על הכיפאק (למרות שהוא לא ירד פעם אחת לרצפה בכל התכנית!) אבל הצופים המפגרים (בטח בנות 16, לא האלה שמעתיקים מהן) השאירו אותו כי הוא חמוד שבוכה ש"כל החברים שלי עברו ורק אני לא...
".

Lil M

New member
חחחחח ליאור ציוני היה

המורה שלי לפני 4 שנים. הוא שוויצר, שחצן וכל מילה מקבילה למושג הזה. הוא עושה הכל בשביל פרסום.. כמו כל המתחרים שם.

מה את רוצה..?!

זה התפקיד של התכנית הזאת! כמו כוכב נולד. להביא פ-י-ר-ס-ו-ם. אני לא רואה שום רע בזה. אנשים שרוקדים מספיק טוב רוצים לזכות בפרסום כי הם יודעים ש: פרסום = כסף. מי שרוצה לרקוד לכיף יכול תמיד. יצאה תוכנית כזאת ומי שבאמת רוצה לעסוק בזה או לפחות להרוויח קצת מזה (פרסום, כסף, עבודות, הצגות... אנערף) הלך לשם. אין שום פסול בזה.

Law Ho

New member
את נשמעת ממש אנטי התכנית...

אגב, דווקא ליאור לא הצטייר לי כשחצן וכל זה.. קצת מתלהב, כן, אבל לא מאלה שמחרטטים על כמה הם רוקדים ובלה בלה בלה. חוץ מזה, תכלס, יש לו ממה להתלהב, לא חושבת? למה את נגד התכנית (במידה ואת באמת אנטי)? כי "ממסחרים" כביכול את הריקוד שנתפס בעינייך כמשהו שעושים בשביל עצמך ולא בשביל לעשות ממנו ביזנס או משו כזה? אגב, זו אחת התכניות היחידות שאני פותח את הטלויזיה בשבילהן (אם לא היחידה בשבוע זה).

Lil M

New member
ככה

ברור שאני אנטי התוכנית. גם כוכב נולד זה זבל ואני אסביר. יש המון אמנים הן בריקוד והן בשירה שאם הם מספיק טובים ומספיק מגיע להם הם יגיעו למעלה. והכל תלוי בהשקעה במאמץ ובאהבה. קח לדוגמא תשבט. 8 פאקין שנים עושים מוזיקה. לקבוצה קטנה של מעריצים שלאט לאט גדלה. 8 שנים! הם נהנים והם לא מתייאשים והם התאמצו קרעו תתחת והנה יוצא להם דיסק. הקליפ שלהם לאחרונה ב24 וברדיו וזאת הרגשה מדהימה לי ולעוד רבים שבאים ממקום של אהבה למוזיקה שלהם והרגשה מדהימה להם! אנשים שבאים לכוכב נולד ונולד לרקוד לא עושים משו בשביל אהבה למוסיקה או לריקוד. הכל בא בעקבות הדור ה1 של כוכב נולד. שעוד אהבתי תתוכנית. כולם ראו לאן נינט הגיעה וזה גרם להם לרצות גם. אם מישו חושב שהוא טוב מספיק שיתן לעצמו את ההזנקה ולא לתקשורת מזדיינת. המורה שלי למשל קורע תתחת שלו. הוא הכראוגרף של יגאל ד"א. בלי שום תוכנית הוא הגיע רחוק הוא רוקד בקליפים ועם מלא "כוכבים"(מאיה בוסקילה, רוני סופרסטאר, סיי לה וי, גיים בויז, ועוד המון שאני מתעבת) בכל מקרה. אני מאמינה שמישהו יגיע רחוק אם זה מגיע לו ואם זה יבוא לו ממקום של אהבה למקצוע. נקודה. אה ולמדתי שנה וחצי עם ליאור. הבנאדם מאוהב בעצמו ברמות מטורפות עד בחילה. הייתי.

אני בכללי שונאת אנשים שחצניים

מרגיזים אותי ...ושונאת את רוני סופרסטאר וגיים בויז

הוצאת לי את המילים מהפה

הייתי בחופש הגדול בגמר כוכב נולד (בסלקום ווליום הזה) ולא אני לא מפרסמת שום תכנית ושום חברה סלולרית (פרסומת סמוייה אורנג' רולז) ואז היה קטע שהם הופיעו והתחלתי לצעוק עליהם בוזז גרר הם כאלה מעצבנים

אוקי...

אםם בגלל שהוויכוח הזה לא מתאים לפורום של פ"ת אז אני מציעה לך בוא לפורום של נולד לרקוד ושם אני אוכל להסביר לך למה עדיף את ליאור על יגאל בכל אופן או צורה... חוץ מזה אני לא מכריחה אותך להצביע אני כותבת פה בתור אחת שהיא תלמידה שלו ומכירה אותו ויודעת איזה בנאדם הוא ואיך הוא רוקד שהוא לא על במה והוא ברמה מאוד טובה לא צריך ישר להתקיף

moranמורן

New member
יש לי שאלה!

ואם הוא יזכה בסוף. מה זה יתן לך? שצחי השפיץ, לירון לב, הדר עוזרי וכדו' זכו, זה לא ממש שינה משהו בעיר.

moranמורן

New member
כמובן ../images/Emo24.gif

בעלי חיים הם המתנה הכי יקרה בחיים ! במיוחד כלבים!!!

Law Ho

New member
במיוחד כלבי תחש (דקל\נקנקיה) מעורב

עם שיער בולנדיני - ג'ינג'י העונים לשם אשל

לא יתן לי כלום או שאולי

בתור תלמידה שלו אני ירגיש מאוד מרוצה...אנימאוד ישמח שבאמת ידעו שבפ"ת יש לפחות משהו אחד על רמה פה כמו נגיד שירה כמו שאמרת את לירון לב והדר עוזרי...והריקוד שאם ליאור ציוני יגיע למקומות גבוהים זה מראה המון על העיר...לא יודעת מה זה עושה אבל זה מראה שיש משהו פה לפחות בין כל הרחובות המוצפים מים בחורף

למעלה