באמתתתתתת? יא מגניבבב
B black spot New member 17/10/04 #27 מה?? מאש זה בכבלים??איך אני יכולה ל לראות את התוכנית?...פליז תגידו לי.....
M midnight dragon New member 17/10/04 #29 תדליקי אםטיוי כשיהיה..ותראי../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif
B black spot New member 17/10/04 #32 מה.... סתומרת "כשיהיה" אני צריכה לדעת שעות וימים...חוץ מטי אר אל אני לא רואה כמעט כלום... את יודעת מתי זה בשעות וימים?
מה.... סתומרת "כשיהיה" אני צריכה לדעת שעות וימים...חוץ מטי אר אל אני לא רואה כמעט כלום... את יודעת מתי זה בשעות וימים?
מ מישמשונית New member 18/10/04 #35 אממ זה קצת מסובך... אבל אני אסביר ביום שני את פותחת אמ טי וי... ורואה את התוכנית. זהו
ד דוגית מופרעת New member 18/10/04 #36 יו חחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif הרגת אותי אני באה לפתוח את ההודעה בציפיה לראות איזו מגילה וזה אני רואה שורה וחצי
יו חחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif הרגת אותי אני באה לפתוח את ההודעה בציפיה לראות איזו מגילה וזה אני רואה שורה וחצי
R RoCk StaR 1 New member 17/10/04 #23 אמממ דבר ראשון- התאהבתי בהכלללל אני רוצה הכללל ו...איך אני קונה? סתומרת אני לוחצת על buy now ואז זה ישר כאילו קניתי? יענו זה לא שאל אותי פרטים וזה...
אמממ דבר ראשון- התאהבתי בהכלללל אני רוצה הכללל ו...איך אני קונה? סתומרת אני לוחצת על buy now ואז זה ישר כאילו קניתי? יענו זה לא שאל אותי פרטים וזה...
M midnight dragon New member 17/10/04 #30 הוא מבקש מספר כרטיס אשראי.. חח../images/Emo15.gif וכתובת, ועוד כל מיני.
R RoCk StaR 1 New member 18/10/04 #34 כן ראיתי אח"כ... איזה באסה אני צריכה לחכות עד יום שישי שאבא שלי יחזור מהולנד ויתן את המספר של הכרטיס אשראי שלו...כי הוא צריך "לראות למי הוא נותן,לא נותן לכל אחד"...ארררר
כן ראיתי אח"כ... איזה באסה אני צריכה לחכות עד יום שישי שאבא שלי יחזור מהולנד ויתן את המספר של הכרטיס אשראי שלו...כי הוא צריך "לראות למי הוא נותן,לא נותן לכל אחד"...ארררר