אנשים!!!!!!!!! חשוב ביותר!!!

אנשים!!!!!!!!! חשוב ביותר!!!

הודעה חשובה מאד!!! לכל מי שיש לו אייסיקיו, שימו לב: (תעבירו את ההודעה הנ"ל לכל הרשימה שלכם) Its too bad (ICQ#170696652) Wrote: מחר רצים וירוסים באי סי קיו בין השעות20:00-21:00 מומלץ לכולם לא להתחבר כי אחד מכל שלוש אנשים יקבל וירוס קטלני למחשב. מי שקיבל הודעה זו ולא מעביר אותה לכל הרשימה יקבל וירוס MUFERT-PARTS ממשרדו של מנכל ה-ICQ בישראל...!!! בתודה רבה מנכל ICQ בישראל לא ברור יל עוד אם מדובר על היום או על מחר, אז קחו זאת לתשומת לבכם... ולמי ששלחתי לו את זה כמה פעמים - סליחה...

tiki tiki

New member
נצלו"ש,נצל"ש..איך שאומרים את זה..

זוכרים את הפצלשניקית שליאור לקח בטרמפ?! אז, לפני שניה הייתי בפורום דתיים חילונים ויש שם שרשור על רמפים ואיזה אחד כתב שהם משגעים לך ת'שכל...אז זה עלה לי והתחלתי לצחוק...אניווי- תמר, בכמה פורומים את?!

אני אענה במקומה...

היא נמצאת ב-2 קבועים ויש לה כמה שהיא מסתובבת בהם פעם בשבוע. נכון אני נחמדה שאני יודעת עליה הכל?

tiki tiki

New member
נחמדה אולי..מוזרה בטוח!

כאילו...היא אחותך!!! תריבו קצת!! מה זה?! העולם שלנו משתגע מדקה לדקה... מיכל..אנחנו הופכות לחריגות..!

tamarhp

New member
פחחחחח

את גאה אולי.. אלי7 - אני בפורום בנ"ע ודתיים חילונים, ומדי פעם מבקרת בגרפיקה ודפוס ובוני אתרים. לא משהו קבוע. אין כמו פורום בנ"ע!!!

ידעתי!!!!!!!!!../images/Emo132.gif../images/Emo22.gif

קיבלתי מסר, וידעתי - אפילו לפני שלחצתי על הקישור - שזה ממך, וזה תגובה לזה! וידעתי שזה משהו בסגנון... את יודעת... תמר! מה את מקשקשת??? תודי שאנחנו אחיות טובות!

שולי פ

New member
מצטרפת

וגם גליה (איזו חמודההההההההה) תסגרו את האיייסי, וירוסים משתוללים...

למעלה