אנשים חמודים שלי!

holy goat

New member
אנשים חמודים שלי!

תגידו מתי האיחוד של משינה? אבל האיחוד האיחוד, יעני ה"מופע" הראשון בא לי ללכת ואני צרכה פרטים כגון: כמה זה עולה? טוב, בעצם זהו.. וגם אני אומנם לא מכירה כאן אפחד כי אני לא ממש נכנסת לפורומים אבל בואו נעשה פגישה כזאת של כל האנשים שהולכים בא לי להכיר אנשים חדשים ומגנובים (חח) ואינקפציה איכות מי הולך להופעה בשישי? בא לי ללכת... אבל לא בטוח שיש לי כסף. וזהו עכשיו אני סתם מזיינת ת'שכל כי לא יצאתי (הורים זונות!)

N a V e

New member
195 ש"ח ב-24.7 אך לצערך כבר

נגמרו הכרטיסים למופע הראשון ואם אני לא טועה גם למופע השני.

צחי24

New member
איזה מחיר מופרע...

ממש שערוריה לגבות סכום כזה גבוה בלי כל התחשבות במצב היום...ובאופן כללי המחיר מופקע לדעתי.

2B ME

New member
זה המחיר בקיסריה

גם אמנים אחרים לוקחים מחיר כזה... וזה רק למקומות שהכי מקדימה. מי שרוצה לשלם פחות יכול לשבת מאחורה. עד כמה שאני זוכרת המחירים מתחילים מ120 ש"ח לכרטיס

Vdrums

New member
זה לא מופקע בכלל. ולמה אמן

צריך להתחשב במצב? מה הוא לישכת הסעד? הופעה בקיסריה עולה ויתר מבחינת ההפקה מאשר הופעה במקומות אחרים. ההופעה עצמה היא בגדר מותרות ומותרות זה למי שמסוגל להרשות לעצמו. אני לא חושב שאם זה היה עולה 100 היה יותר ביקוש. מי שרוצה לראות אותם וחשוב לו הוא ילך גם ב300 שקל. יש היצע וביקוש ועובדה שהכרטיסים נמכרים במהירות.

ZVI Z

New member
איזה בולשיט?!

מי שאין לו הרבה כסף ולא יכול להרשות לעצמו להוציא כל כך הרבה לא רוצה ללכת להופעה של משינה?! אתה מזיין בשכל בן אדם אני הייתי הולך אם זה היה הרבה פחות,הייתי קונה כרטיס ביום הראשון. ונמכרים במהירות כי יש הרבה שכן יכולים.זה לא אומר כלום.

אני לא בטוחה...

אתמול התקשרתי להזמין כרטיסים למופע השני, והיו לראשון אין לי מושג, אבל באמת לא נראה לי שנשאר..

N a V e

New member
השאלה לאן נשארו במופע השני...

בכל אופן,צבי,אם יש לך בעיה כספית,אני מציע לך לקנות את הכרטיס ב-110 ש"ח.אמרת שזה מחיר סביר,לא?ובכן,אני לא מבין מה הבעיה שתישב ביציע,אני מבטיח לך שתהנה מאוד בכל מקרה. אני מצדיק את תומר (VDRUMS) לחלוטין.משינה לא חייבת להתחייב במצב הכלכלי,ההופעה שלה היא בגדר מותרות בלבד,וכן,יש גם כרטיסים לאנשים שמצבם הכלכלי טוב פחות/לא מוכנים להשקיע את כל הכסף הזה.שכל אחד יעשה את החושבים שלו,ושיקח בחשבון שאף אומן שמופיע בקיסריה לוקח באיזור 150-200 ש"ח,ככה דורש המקום,ומשינה,להזכירכם,מתחילים בסיבוב חד-פעמי,וההופעה היא 4 שעות(!) ואני לא יודע אם אתם יודעים,אבל זה הרבה מעבר לכל הופעה סטנדרטית בארץ,וגם בחו"ל.

איז

New member
../images/Emo12.gif

אני חושב שזה לא כל כך בסדר. אולי הם לא לישכת סעד, אבל אני בטוח שהם יודעים שהמצב הכלכלי כרגע לא משהו... ואם זה כל כך יקר בקיסריה, מה ההיגיון לעשות את ההופעות רק שם? אם היו עושים בפארק הירקון, היה הרבה יותר זול והרבה יותר מקום. אני מאמין שאפשר להסתדר גם בלי כסאות... הם היו יכולים להוזיל את זה קצת. אם לא בשביל המעריצים אז לפחות בשביל עצמם - אני מכיר אנשים שלא מתכוונים לבוא בעיקר בגלל המחיר.

shooky2003

New member
בקשר לאינפקציה

אני הולכת רוב הסיכויים... חח זה עולה רק 40 שקל את עד כדיי כך מרוששת??

למעלה