אנשים!!!!! חח כנסו...

• פותח הנושא kfm
  • פורסם בתאריך

kfm

New member
אנשים!!!!! חח כנסו...

היה ממש כיייייף אתמול, כמובן עם קיציס ופרידמן..חיחי טטטטטל פרידמן... אבל גם היה כייייף לפןגוש אותכם...את כל הפורום...בהתחלה היה מוזר לעמוד אחד ליד השני ולא לדעת מי זה מי...אבל היה סבבההההההההה נבוא שוב כן? חח מקווה (או יותר נכון בטוחחחה) שנהניתם לפחות כמוני...מזמן לא נהניתי ככה.....במיוחד אחרי שביטלו לנו תמסיבת סיום...חיחיח לאמשנה...(((:)

פIלי

New member
"אין תקציב, אין תקציב"

*פלאשבקים* חייבים לעשות את זה שוב! זה כזה סבבות לגבות! ופעם הבאה אפשר להיפגש גם לפני\אחרי וזה... טוף ואם אני כבר בעניין של התלהבות - גל, למה שלא תתקשרי לביפ, ותגידי להם שאת מנהלת פורום, יאדה יאדה יאדה, ושאנחנו רוצים מקומות, יאדה, אז שישמרו לנו איזה 10-15 מקומות ככה... נראה לי שלקבוצות הרבה יותר קל להשיג כרטיסים! (טוב נו קצת נסחפתי... אבל שווה ניסיון, לא?)

mati88

New member
וואי...

מכירים את המשפט הזה יותר מידי טוב אצלנו בבצפר...

kfm

New member
גם אצלנו...זה משפט שולט אצלנו (:)

זה מגיע לרמות שלא עושים לנו בחני פתע כי אין תקציב לדפים...

פIלי

New member
שלא תדעי מה הלך לפני שנתיים ../images/Emo6.gif

גם כמעט ביטלו לנו את הטיול השנתי... ("אין תקציב" כמובן).

Yuvalenko

New member
מה אין תקציב?? טיול שנתי ממומן כמעט

לגמרי ע"י ההורים של התלמידים!! כל שנה נפתחת ב- "אמא, המורה אמרה שאת צריכה לשלם 24 אלף שקל, כתוב כאן ש22 אלף זה לטיול והשאר לספרים..."

kfm

New member
כן....בביצפר נורמלי....

הקטע זה שבביצפר שלנו, את כל התקציבים של הכל הם לקחו כדי לעשות מערכת קולנוע בחדר תרבות, שהיינו שם איזה פעם אחת, ואז החליטו שהאולם תרבות בנוי מפלקל ושהוא הולך להתמוטט (לא שהוא נפל או משו, לדעתי, אם אתה שואל, המורים מנצלים את זה לאפטר פרטיז שלהם בימי הורים) ושאסור להיכנס אליו. 16 אלף שקל הלכו, אתה קולט?! ואני טיפשה כן..?

פIלי

New member
מערכת קולנוע בחדר תרבות?!

איפה זה בכלל חדר תרבות... חדר מראות? או זה שהייתה בו פעם טלוויזיה מעפנה?

למעלה