אנשים, חזרתי!!!!!

Mrs ButterFly

New member
אנשים, חזרתי!!!!!

וואו, איזה סמינריון שווה.. אני לא מאמינה.. בחיים לא הייתי במקום כל כך שולט! אז ככה, היה לנו מדריך (!!!) שלדעת כל הסמינריון היה המדריך הכי טוב.. בקבוצה איתי היו לא פחות ולא יותר מאשר רוני ושחף (Like this?
) ו.. לויודעת.. היו אנשים כל כך טובים בסמינריון הזה! התפלאתי לראות חבר'ה שמוכנים לעזור בכל מצב ללא תמורה ובכלל שיש חבר'ה.. היינו בסמינריון משהו כמו 100 איש, ואני מודה שכל אחד מה-100 השפיע עלי.. אז איך היו הסמינריונים שלכם (גם בעבר הרחוק..)?

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo6.gifמשוגעים..

אנחנו פשוט המצאנו שיר.. תקשיבו, אם בקרוב תשמעו אנשים מזמזמים שיר שהולך כך: "כשנתקלים בקשיים סימן שעוסקים בדבר קדוש" תדעו שהמילים הן של מושיק בוים (רכז הדרכה מחוז חיפה) והלחן של מישהי מהקבוצה שלי.. אז אל תשמרו את הזכויות לעצמכם!..

ה-סמנריון שלי...

היה ה-כ-י מדהים בעולם, חוץ מהעינין של כפ"ס שהיה שיא העצוב!!!! אנחנו היינו 200+ ושלושת רבעי מהאנשים שם, חושבים שאני הבנאדם הכי קורע שיש!!!!
הייתה לי פאדיחה שיא הרצינית......כאילו, היה מפקד, ואז הרכז אמר: שבת פרשת מקץ, סמנריון שבט נצח, ואז חשבתי שכולם ישירו" עם הנצח לא מפחד..." וכאילו אני מתחילה לעשות מורל, ואני קולטת שאני היחידה, ואתה רואה, 200 זוגות עינים מסתכלים עליי, ונקרעים מצחוק, לא ידעתי מה לעשות מבושה!!!! גם המדריכים אמרו שאני הילדה הכי קרועה בעולם:) כ"כ נהנתי....והייתה לנו ההתנדבות הכי קורעה בכל העולם!!!!! אהה, וגם היה לנו שיחה עם המזכ"ל, אז כל כפ"ג לא רצו להיכנס לשיחה שלו (סגר לנו ת'סניף...) אז עשינו איתו הסכם, ודיברנו איתו אח"כ, והוא אמר לנו שכנראה היו בעיות בהנהלה, ויכול להיות שלא היו צריכים לסגור לנו ת'סניף.........יופי באמת

Mrs ButterFly

New member
חח גם אני פידחתי את עצמי.. קצת..../images/Emo9.gif

ביום שישי המדריכים שיחקו לנו את "של מי השורה הזאת" והם הבטיחו לנו שגם החניכים ישחקו בזה. בסעודת שבת הם החליטו לקיים את ההבטחה.. הם הזמינו בהתחלה שני בנים (ק-ר-ו-ע-י-ם!!!!!!!!!) ששיחקו כאילו הם אבא ובן שהולכים לגן חיות והם חייבים לנהל שיחה רק בשאלות. אח"כ המדריך שלי בא אלינו ואמר שמי שאמרה שהמדריכים לא יודעים כלום שתבוא ותציג.. עכשיו, זאת שאמרה את זה הצביעה עלי ואני, כמה שניסיתי להתחמק ("אני צרודה.. אין לי חוש הומור.. בבקשה תוותר לי..")-בסוף הוא שכנע אותי ללכת ולפדח את עצמי.. קיצר, עמדתי שם והזמינו עוד מישהי שתשחק איתי, אבל היא ברחה עוד לפני שהתחלנו. הזמינו עוד מישהי אבל בחצי הדרך אלי היא התחרטה. אח"כ קראו למישהי מנו"ש שתשחק איתי.. הייתי צריכה לשחק קומונרית שלא מוכנה לתת לחניכה לצאת לסמינריון.ואז כשהגעתי לד' התבלבלתי עם המילים
וכל סניף נו"ש צחק עלי
אההה, ולפני זה התווכחתי עם חברה שלי שזה שאני צרודה ויש לי יבלות במיתרי הקול רק אומר שאני קולית והיא סתם מקנאה. ולפנינו הלכו שלושה בנים ואחד מהם (עד שהוא אמר את זה חשבתי שהוא ממש ממש חביב) אמר: "מי צרוד?!" ואני עניתי לו שאני.. והוא גם צחק עלי!!!!!!!! הוא אמר משו בסגנון של: "ככה זה בנות.. כמה מדברות-ככה צרודות.." תגידי, גם לכם עשו מסע לקבלת הסיכות?

חחח......עזבי...אני שבת שלמה עשיתי

תנועות בלתי מוזרות ואחרי זה בנים חיקו אותי.......היה ענק!!!

אמא'לה איזה איומים

אני מבקש מכל מי שקורא את ההודעה הזאת לא לחכות את נוית(?) או את מר פרפר

Mrs ButterFly

New member
נוית, נוית..

ואם כבר הולכים על הכינוי אז זאת גברת פרפר.. יש את הS..

למעלה