טוף.. אממ.. סיפור ההתמכרות שלי ../images/Emo13.gif
לפני בערך שנתיים, בחופש הגדול לפני כתה ד´, אחותי התחילה לעלות על האינטרנט.. היא התחילה במיוחד להיכנס לצ´אטים.. ומה אני עשיתי? ניסיתי גם.. לקח לי לפחות יומיים, בשביל להתחיל להבין איך מצ´וטטים והכל, ואז הכל התחיל
ניכנסתי לאתר שקוראים לו BONO (אתר לילדים/נוער, שאפשר לשלוח אחד לשני הודעות, טריוויה, ועוד הרבה דברים), דרך אתר אחר. ניכנסתי לאתר, ונירשמתי, ואז ראיתי שכתוב "צ´אט". ניכנסתי לצ´אט, וככה הגעתי לצ´אט של תפוז.. אבל לא ידעתי שזה הצ´אט של תפוז. אז למדתי כל מיני "טריקים". בצ´אט הזה, אי היה אפשר לעבור חדר, רק אם היית לוחץ בפינה השמאלית למטה.. הבנתי את הטריקים, וניכנסתי לכל מיני חדרים. בהתחלת כתה ד´, כבר התחלתי ליהיות "מומחה". בערך אז, גיליתי שיש עוד חדרים, עם מנהלים רובוטים, ועוד המוווון אנשים! משם הגעתי לשני חדרים: הארי פוטר, ו11-12 בלבד. בחדר הארי פוטר, היו ילדים בני 11, והיו אנשים בני 21, ככה שיכולתי ללמוד מהם הרבה. בחדר 11-12 בלבד הכרתי הרבה חברים, שגם מהם למדתי הרבה. בסוף, חודשיים אחרי תחילת כתה ד´ = הכרתי ממש את צ´אט תפוז. התחלתי להיכנס לצ´אט כמעט רק משם, אבל עדיין ניכנסתי דרך בונו. אבל בפעם הראשונה שניכנסתי לBONO - לא יכולתי לצאת. אני פשוט גיליתי כל מיני דברים, ולא יכולתי להפסיק. ככה ילד בן 8, יושב עד 12-1 בלילה, מרותק למחשב. לפני בערך.. אממ.. חצי שנה
התחלתי להיכנס לפורומים. הפורום הראשון היה פורום הארי פוטר, שלא ממש השתלבתי..
אז ניסיתי עוד פורומים. אז הגעתי לפורום קטנטנות *שבו אני עכשיו
ד"ש לכולם!!*, ואפילו מהם הבנתי עוד דברים. עד עכשיו אני לומד רק עוד דברים על האינטרנט. אבל אחרי כל הדבר הארוך הזה, למה אני חושב שאני מכור? אז ככה.. ילדים בגילי לא ממש מרותקים כל היום למחשב, נכון? כמעט כולם משחקים במחשב, אבל כמה זמן? שעה ביום לפחות? ככה מצאתי את עצמי, בכל הזדמנות שיש לי, עולה על המחשב. אבל.. בחופשים, זה הפך ליהיות טיפה מוגזם
כל היום שלי השתנה בגלל המחשב. הסדר יום שלי, התחיל ביום הראשון של של החופש, וככה זה תמיד. אני חוזר הביתה - ועולה על האינטרנט. על האינטרנט אני לפחות 16-19 שעות אם לא יותר, ורצוף. ככה אני בערך עד.. אממ.. 7-9 בבוקר, ואז אני הולך לישון לכמה שעות. ב-2 וחצי, אני קם לראות את התוכנית שאני הכי אוהב בעולם - קטנטנות. בזמן קטנטנות, אני אוכל "ארוחת בוקר", ואז, ישר - למחשב. זהו.. אם קראתם הכל, עברתם ת´מבחן