אנשים חזרתי מאילת ו...

R-o-i

New member
אנשים חזרתי מאילת ו...

צילמתי כמה תמונות נחמדות עשיתי כמה צלילות אחרי הצלילת רענון שעשיתי ליפני חודש ראיתי מנטה לא כל כך גדולה אבל זה הדבר הכי יפה שיצא לי לראות היא הייתה בקו ישר מסלע משה בעומק של 9 מטר והגעתי למסכנה שזה היצור הכי יפה שקיים ועכשיו לשאלה העיקרית מכיוון שאני לא מספיק עשיר בשביל לעשות עוד צלילות רענון הייתי רוצה לדעת איפה אני יכול להשכיר ציוד וללכת לצלול במרכז אני מבת ים ועוד שאלה אחת מהם התנאים לקורס של דייב מאסטר בתודה מראש רועי - שנורא מקווה שימצא תפקיד בצבא שיאפשר לו לצלול הרבה נ.ב אחרי הפיתוח של התמונות אני אנסה להעלות אותם לכאן

מנטה = איגל ריי = טחן נקוד ../images/Emo9.gif

על סמך תצפיות של אנשים נוספים באותו איזור.

לא חשוב השם..... העיקר הכוונה

במהלך הקורס DM שלי ראיתי אותו כ 4-3 פעמים, הקורס היה כבר לפני חודש.... האם התמזל מזלינו והיצור היפיפה התנחל לו באיזור השמורה? הלוואי...

mirch

New member
לא רק

ה"איגל ריי"/"מנטה"/"עטלף ים" וכו´ שאנחנו ראינו היה דווקא באיזור הדרומי של המערות, כך שאין בלעדיות לשמורה
וחוצמזה אני מאוד מקווה שיש כמה וכמה מהמשפוחה. שיהיו בריאים.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
לגבי הכו´ שראיתן

לאחר מסדר זיהוי מסודר שנערך אמש לרונה מה שראיתן היה חשמלן פרסי. ו ב ב ח י " נ

גרזנית...

מנטה אוהב תמונות (ובצדק...) עוד יומיים שלושה, תהיינה התמונות מצלילותינו ואז לא נזדקק לצידוקים הוכחות וויכוחים... חוצמזה, את עדיין חושבת על האיגלים שראינו??? ואני לתומי חשבתי שאת לומדת את מסלולי הדינגים סביב האיים ובוחנת את תחזיות מזג האויר שם

mirch

New member
מי אמר שאי אפשר גם וגם??

בצלילה לאיזור הדרומי במערות נצפה האיגל ריי, ובצלילה לצפון המערות נצפה ה- electric ray או Torpedo sinus persici (מבדיקה מהירה במדריך). לפניו גם היה תמנון קטן ופחדן אבל אנחנו עוד נשארנו עם כמיהה לצבים.. ועוד משהו קטן ששכחתי לכתוב אתמול: מזל טוב, וכל הכבוד לניב וגרזנית על הזכייה! היה נחמד להפגש (סוף סוף יצא גם להחליף כמה מילים), והצלילות עם ניב ונפתלי היו מאוד מהנות (מנצח או לא מנצח??!!), בתקווה שבפעם הבאה נראה גם את גרזנית ופליפר יחד איתנו גם מתחת למים.

ניב ד

New member
אולי יצא לך למצוא במקרה גם את הדג

המוזר הזה ששוחה על הצד וחשבנו בהתחלה שהוא סוג של רי ? השפיע עלי עמוקות... ואני מאד שמח שנהנית. Till next time.

mirch

New member
הממממ....

באמת ניסיתי גם לאתר את הדג המוזר ההוא, אבל ראינו אותו די מרחוק, ולא ממש בתנוחה טבעית כך ש... בכל אופן, מצאתי משהו דומה: spangled emperor. המדריך שלי הוא רק באנגלית, כך שאין לי מושג לגבי שם עברי. כתוב שם שהם יכולים להגיע לגודל 80 סמ´, וזה מתאים. הצבעים וצורת הגוף נראים לי זהים כך שאני מקווה שאני צודקת, אבל אין שום איזכור לשחיה הזו על הצד ואני עדיין בדעה שהוא היה על הסף. מקווה שה-next time תהיה בקרוב

נשאר עוד מישהו בפורום

שעדיין לא פגש את הטחן באילת או שאני האחרון ?
אין ברירה, מחר ומחרתיים יוקדשו לחיפושים אחריו (אחריהם)

למעלה