אנשים חזרתי אני פה!

REBELDE 16

New member
אנשים חזרתי אני פה!

סוף סוף קבלתי את המחשב......יש יש! וזהו התחברתי....לאינטרנט.. ידיד שלי סידר לי הכל...היה וירוס גם..לא נורא! וזהו עכשיו אני פה ושמחה מאוד כי באמת התגעגתי לכמה אנשים פה!

niravital

New member
ברוכה השבהההה ../images/Emo24.gif

גם אנחנו התגעגענו
אני שמח שהכל נפתר סוף סוף, וחבל שלקח לזה כ"כ הרבה זמן

אחותי!!!!!!../images/Emo41.gif

ברוכה השבה לפה!!!!!!! דיייי כמה לא דיברנו!!!!!!! חחחחחחחחח ממש התגעגעתי.....
נו אז מה..... שמעתי שיש לך תמונות חדשות של רודריגו בום בום טראח טראח גונזלס?? חחחח שימי וגם אני אשים חחחחחחחח
דרך אגב.... ראית את מעיין ב"אהבה......." ראית את הסוף???.
ואת רואה המשאית?????? הוא משחק שם!!!
חחחחחחח יווו יום לא דיברתי פה בפורום ובשבילי זה הרבה!! חחחחחחחחחח
תגיבי ומהר..... וטוב שחזרת!! חחחחח

REBELDE 16

New member
הולה אחות!!!!!!! קומסטס?

כן כן אני פה מותק ואני שמחה מאוד שגם את... כן יש לי תמונות של אהובנו רודריגו גונזלס..אוי איזה שם! וכן אני אשים בשבילך מותק! כן באח שראיתי היום אהבה מעבר לפינה...יאללה איזה קטלני....מה הולך שם! אבל מה זה הקטע המפגר הזה האמא והאחות שמעו מה ששרלי והבלונדיני שלך עושים? זה היה דפוק! רצח מה לא? כן וראיתי השבוע פרק אחד של המשאית שמעיין הרוש היה...הוא משחק מה זה יפה....ראית מה זה לא נותנים לו לעשות בגרויות חהה סתם...מי שראה מבין!

!!! bien../images/Emo41.gif

חחחחחחח חחחחח ראסמי דפוק רצח!!!!! חחח נכון!! והקטע עם הרובה!! יווווווו וכשהוא בכה .... חחחח ויש עוד עונה הוא צילם... הוא צבע בחזרה לשחור ממחומצן חחחחחחח שימי עוד כי אין לי אותם!!!!! יאללה אני מחכה!!!

REBELDE 16

New member
סבבה מותק.....

אבל אני רוצה שתשימי גם את את התמונות שלך! אחותי ראית איך המדהימה שלנו זכתה...נינט טייב האחת והיחידה! יו את לא יודעת איך צעקתי...כי מה זה פחדתי ששירי תנצח! למרות ששניהם מוכשרות !

יוווווו../images/Emo41.gif

איך רציתי שנינט תזכה!!!! יוווו את שומעת.... חחחחחח בעצם רואה..... חח שמעתי את השיר של נינט היום ברדיו!!!! "ים של דמעות"--מה שהיא שר בגמר הגדול!!!!
חחחח יאללה אני שמה תמונות של אהובי!!!!
חחחח תראי את התמונה הזאת.......חחחח "קח אותי רודריגו"!!!

עוד משהו......./images/Emo41.gif

זה אני חייבת להודות לניר!!!! אין כמוהו!!!!!! חחחחח הוא סרק במיוחד תמונה של רודריגו!!!!!!
ניר........תודה ממי!!!! חחחחחחחח
כבר הזכרתי ש........ "קח אותי רודריגו"?

REBELDE 16

New member
יאא באמת שמעת ברדיו?????????

יאא איזה יופי...ולא אמרו כולם על השיר? או שסתם ככה שמו את השיר וזהו? בקיצור...כן היא מדהימה אין עליה! היא ביצעה את השיר כזה יפה היא נתנה את כל הנשמה באמת! בקיצור את חייבת לראות ביום חמישי יש תוכנית רק עליה! תודה ניר....אתה גדול!

REBELDE 16

New member
ויש לי כמה תמונות של נינט- המנצחת!

וזהו אין לי יותר של רודריגו צר לי לאכזב אותך...אבל אני אשמח שתשימי את שלך!

לא יודעת....

אני פתאום העברתי תחנה ושמעתי אותה שם!!! באמת את כל הנשמה!! ברור שאני אראה יום חמישי

REBELDE 16

New member
אמילי כנסי דחוף!!!!!!!!!!

תראי מה מצאתי......את לא תאמיני רודריגו כן כן מה שאת שומעת רודריגו גונזלס....החתיך שלנו! מדגמן...הוא דגמן תחתונים ראית איזה קטע! בבקשה הנה תמונה ...במיוחד בשבילך!

למעלה