אנשים חוויות....

RozeMary

New member
אנשים חוויות....

טוב...אתמול הייתי בהופעה של עברי במועדון התאטרון היה פשוט ע-נ-ק!!!! בהתחלה היה את החזות העממית שהם עלובים ביותר וחיכינו כל כך שהם ירדו....לא משנה עברי נתן הופעה של שעתיים וכמו טיפשה שכחתי להביא מצלמה
השירים : אנשים החדשים, בתי קפה, מרי לנצח, אישה לויתן, חולצת פסים, תמיד אהבה, איש יקר, מלטף ומשקר,ברבי גירל, בוא עם קל הרבה יותר...
, הכוס הכחולה עם הקהל ב
, משהו אמיתי, 4 כרטיסי אשראי, מתחמם, יותר טוב כלום מכמעט, לבד,גשם אחרון, פזו צבאית,...נראה לי שזהו......לא זוכרת... טוב היו מלאאאאא הומואים(הומואים יפים זה דבר יפה) ולסביות(דבר מגעילללל)הרגשתי שונה...:) אבל בקיצור להופעה ראשונה שלי של עברי היה מדהים.... סתם היה בא לי לשתף אתכם מי שרוצה שיגיב

איזה כיף לך ../images/Emo7.gif

לי אין חברים אז לא היה לי עם מי ללכת אבל אולי ביומולדת שלי נלך כל המשפחה להופעה שלו

ל ל ו

New member
גם אני היייתייייי!!!!!!!!

וואי היה מ-ד-ה-י-ם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הבנאדם נתן שעתיים אפילו יותר הופעה...הכי פצצה בעולםםםםם!!! פשוט שווה! בתור הופעה ראשונה שלי זה היה מדהיייייייים!!!!!!!!

לירונדה

New member
אוקיי...החוויה שלי...

אחרי ציפייה רבה סוף סוף הגעתי להופעה של עברי לידר! שההופעה האחרונה שראיתי הייתה לפני 3 שנים! שזו גם הייתה הראשונה:) הקיצ קיצ, כמעט ולא הגעתי כי לא היה לי בכלל כרטיס ובסופו של דבר השגתי והייתי מאושרת!!! כשהגעתי חיכיתי שעות בתור לשירותים אבל בזכות זה לא הייתי בחצי הופעה של החזות העממית שהייתה נוראית לפי דעתי! ובסוף התמקמתי לי ליד הרמקולים שליד הבמה....דבר שדי הפריע במשך ההופעה אבל ממש לא הרס אותה!!! מאוד מאוד נהניתי! היה מהמם!!! והיו כמה ביצועים ממש יפים לשירים! ורוזמרי....מה הבעיה בלסביות?!

RozeMary

New member
אין בעיה בנות...

זה פשוט נראה לי דיי מגעיל וגם הומואים....ואני מבקשת לא לשפוט אותי לפי הדעות שלי אני פשוט בן אדם כזה אני לא פוסלת אותם חס וחלילה פשוט זה מגעיל כזה.....לא יודעת

ואם אומר לך ../images/Emo68.gif

שאותי מגעיל לחשוב על גבר ואשה מתנים אהבים?! (זה לא מגעיל אותי. ואני לא לסבית. אבל.. אם כן... אז?!?!?!)

אז ככה...

היתה הופעה מצוינת לפי דעתי החזות העממית היו על הפנים תומר יוסף הזה לא הבין שלא רוצים לשמוע אותו והוא חשב שהקהל יודע את המילים היה עלוב ביותר... אבל כשהם ירדו ועברי עלה לבמה הרגשתי את הזרם של האנרגיה באנשים
היתה הופעה מצוינת חבל שהוא שר את אישה לויתן, לפי דעתי שיר ממש מיותר
אבל חוץ מזה היה ממש מצוין... כשהוא שר את בוא והגיע השורה: "קל הרבה יותר לזיין בתחת" הוא פשוט התחיל להקרע מצחוק... וכשהוא שר את לבד והגיע ל: "אם הן כל כך מעצבנות, אז תנסה בנים" הוא אמר כזה: "אוקיי" ואנשים התחילו לצחוק. התאורה בהופעה היתה מדהימה! והיה אחלה, חבל שהיה צפוף נורא ולא היה מקום לזוז. לירון איפה היית
לא ראיתי אותך
איזה באסה...

נטלי666

New member
תגידו

כמה זמן הייתה ההופעה? ולמישהו יש בקלטת או על המחשב את עברי אצל אדיר?

למעלה