אנשים חדשים

אנשים חדשים

שוב הברחנו את כל החדשים? אנשים חדשים וקוראים פאסיביים נחמדים - אנחנו מאוד רוצים שתכתבו פה. מאוד. זה שיש לנו כבר דיבור משופשף ואינטימי שלנו לא אומר שלא נכבד אתכם במשקאות עוגות תשומת ואהבה כשתחליטו לקפוץ פנימה לקלחת. מאוד נשמח אם תכתבו. מאוד. אולי תכתבו? מה שלומכם למשל?

פּרפרית

New member
בשעה כזאת את מחפשת אנשים חדשים???

בוקר טוב.

חחחח...

לא, באופן כללי אני מחפשת אנשים חדשים. ומה את עושה ערה בשעות כאלה תסלחי לי מאוד? זה חוקי בכלל? בוקר טוב בחזרה ב.ב.

פּרפרית

New member
זה מהלחץ שלא אקום בזמן....

יום לימודים אאאארוךךךךךךךךךךךךךךךךךךך מהבוקר עד הערב- הרצאות הרצאות הרצאות....

jessy19

New member
אני פה!!!

אבל לזמן מוגבל- מה לעשות הצבא לא שובת...

ואני חשבתי שאני היחיד שקם

לפני הזריחה... והמוזר הוא שהתעוררתי ממחשבות. לא מחלום, אלא ממחשבות - פתאום נזכרתי (בשנתי!) ביום התשלום הקרוב לדירה, וממש קפצתי מהמיטה. יותר מדי יושב עלי בתקופה האחרונה. למה שאני עושה כעת תהיה השפעה מכרעת על המשך החיים שלי. זו בהחלט התחלה חדשה, וגם אם לא כל ההתחלות קשות, כשהן באות ביחד - זה יכול מאוד להעיק. שיהיה לכולנו רק לטובה.

נגוהות

New member
חדשה/ישנה

בוקר טוב, פעם, לפני ימים רבים באותו פורום שזנחתם הייתי כותבת, שם, במנזר המנזרים...אם כל הפאבים. הצצתי לכם מידי פעם בפורום האינטימי שבניתם,אבל הייתי אילמת. פרפרית - השלום לך? בילינקה, עלמה,לאה, אקספי, פילאטוס , לאן נעלמה בוגרת? בוקר צח בוקר זך נגה של פעם

נגוהות

New member
ולא לצחוק

כל הנגות הנוגות היו תפוסות, אז אספתי את כולן ביחד לנגוהות. פלצני, הא?

לא ליטה

New member
שככה יהיה לי טוב../images/Emo70.gif

בחיי שהיה שווה לעבור לכאן ולו רק בשביל לחזות שוב בזיו פנייך
וטוב מאוד מאוד מאוד שנרפאת מהאילמות הזו שקפצה עלייך - ספרי קצת מה קורה במחוזותייך...

נגוהות

New member
שמעתי שכבר טוב../images/Emo9.gif

יש אהבה? וואלה, התבגרתי בשנה, הבית הפך להיות מבצרי הקט, חיזקתי את החומות, מידי פעם מציצה החוצה..יש פה כל מה שאני צריכה בשלב זה, שומעת על פרפרים של אחרים, מסתפקת בשלווה הביתית הרדומה הזו. הבעיה היא שהקליפה שלי נעשית יותר ויותר קשה, לכאורה הכל בסדר, חברים מתקשרים ואני עונה, ימים עוברים בלי שאצא מכאן, רק הלוך וחזור מהעבודה אשר עכשיו הפכה למשענת קנה רצוץ. כנראה שנכנסתי לנוחות הזו של הטמנת הראש בחול, לא שמה לב לתקתוק השעון, ממילא הוא מפגר אצלי, אין צורך לתקן אותו...

נגוהות? אולי ריענון קט, לטובת

חדשים-זה-באו, כמוני? לא חושב שהיה לנו העונג, שלא לומר - הכבוד.
אז ספרי ספרי, פרטי פרטי, מיזה שם בתוך העור העבה הזה ומה יקרה אם הוא יוסר?

נגוהות

New member
ריענון בבקשה../images/Emo39.gif

עוד יהיה לנו הרבה עונג, אם לשוני לא תדבק לחיכי בתקופה הקרובה. בתוך העור העבה יש אשה אחת נמוכה, ובתוכה ילדה קטנה, בזרועותיה שני טפטפים גבוהים וגבעוליים, עצמאיים,אך עדיין חבוקים כאן. ואותה ילדה קטנה מתחילה כל פעם מחדש, עדיין מציצה מבעד לחומה, לא מתקרבת, נוגעת לפעמים, אוהבת אנשים, אבל בורחת לאפלולית הנעימה שלה. אולי בשתי מילים - ליצנית עצובה. ואתה?

ואני?? ואני....

איזה מוזר. התחלתי לכתוב, תיקנתי, המשכתי ובסוף מחקתי הכל. משום מה זה לא הולך לי כרגע. אולי בגלל שזה יום מאוד גורלי בחיי. אני לא יכול להסתכל על עצמי מהצד.

פילאטוס

New member
נגה נגוהות ../images/Emo140.gif

ברוכה השבה! טעם מעורב מרגיש המקום החדש שאת מתארת. מכורבל ומשובלל באותו הזמן, כבד וחם. אבל אני חושבת על השם החדש והנהדר שלך, נגוהות, אור נגוהות, זה אור שקיעה-זריחה עוצר נשימה. נשמע לי שחזרת אלינו ברגע של בין לבין. זה רגע טעון נורא. ממממ. נכון?

נגוהות

New member
בין לבין

פילאטוס יקרה, ברוכה הנמצאת. כן...אני נמצאת באותו רגע ...וזו תמצית חיי, תמיד בין לבין שקיעה - זריחה כרגיל - את נוגעת בעדינות בנקודה הרכה בדיוק המופלא הזה שלך. התגעגעתי למילים שלך.

למעלה