אנשים חג......

NoRmALy iNsAnE

New member
אנשים חג......

אני רק רוצה לאחל לכווווווווווווווווווללללללםםםםםםםםםםם חג גבינה שמח!
וכולם אתם חייבים לבוא לשנטיפיייייייייי
אנחנו דור מזויין

M o r t i c i A

New member
בשביל סמים אפשר לשאר בבית...

השנטיפי הוא פסטיבל שלם מלא סמים... וסמים יש בבית...אז לא צריך... יאללה חג שמח גם לך

אני באה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יהיה כיף:)) מישהו יודע על הופעות של אביב בזמן הקרוב? "רציתי להרגיש ת´דופק רציתי להגיע קצת אחרי האופק"...

peace n love

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא הולכת....כי אמא שלי אמרה לי חד וחלק:"את לא הולכת למאורת סמימ הזאת!!" איזה ביצ´....אני בכלל לא משתמשת בסמימ....טוב נו אולי קצת...אבל אני רוצה ללכת...שבע,שוטי הנבואה ארכדי ברי האנשימ שאני הכי מעריכה יהיו שמ!!! אבל אני יסתפק בזה שאני הולכת לחבר... "...אנחנו דור של אהבה ולא של מלחמה..." love u all, רותמ.

NoRmALy iNsAnE

New member
נו ברור שיש סמים בבית אבל...

אתם לא מבינים זה כל כך כיף ללכת לשם ולעשן עם כמה אנשים מסטוללים על כל הראש עם ראסטות עגילים ...... זה כמו בגן עדן! אחוש! חחחחחח!@@#$ אני עוד מעט יוצאת לשם אבא של חברהשלי מסיע אותי לשם!.. אבל ת´אמת שאין לי עוד כרטיס! =[ אז נראה כבר שם אם חברות שלי לא יהיו אני יחזור! חחחח#$@ ספונטניות זה כיף!... בקיצור חולה על כולם ועוד מעט אני נרשמת מחדש כי נדפק לי פה משהו אז יקראו לי - חלולה או-דור מזויין או משהו בסגנון אני יודיע לכם...
אחנו דור מזויין

Lady_Voldemort

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאא

כל יום אני נכנסת לצ´ט ויש את ההועה הזאתצ של איזה כייף זה להתמסטל בהופעות של אביב גפן!!!!!!!! לא משנים את זה? *מתחרפנת**נבהלת* *נזכרת שתמיד היתי מחורפנת....*

אביב גפן המלך!

רציתי להגיד לך שחבל שאין לך עוד כרטיס כי הייתי באה בכייף... אז נחתום בברכת אביב גפן המלך!!!!! ביי....

למעלה