אנשים חג שמח!!!

t i t u s h

New member
אנשים חג שמח!!!

תאכלו הרבה סופגניות זה טעים!
חחח.. חנוכה שמח *גם לך משה- למרות מה שאמרת! חחח..סתם!

dragonfly017

New member
חג שמחחחחחחח=)../images/Emo137.gif

מחררררררררררר סמינררררררררררר וואיי איך אני מתגעגעת לכולםםםם! אפילו אלייך משה

יששש מחר סמינר

אנשים התגעגעתי תתכוננו לחיבוק דוב ולצחוק שלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמובן ותאכלו הרבה סופגניות רצוי

MS6

New member
"אפילו"?

ההודעה שלך לא יצאה טוב.. בטח התכוונת לכתוב משהו כמו: מחר סמינר וואי איך אני מתגעגעת לכולם! במיוחד למפקד מעו"ז המדהים והצנוע משה.

חחחחחחחחחח י'קרועיים!! ../images/Emo138.gif

שחפונייייתתת סורי שלא עניתי לך כל היום הייתי עסוק עם הסמינר הזה!! לעומת מישהי מאד חמודה שגם חלק מהצוות
שיהיה לכם חג שמחחחח!!! גם אני מתגעגע לכולם אתם לא יודעים כמה אתם חסרים לי מהשבת של הביקור הקורסים!!!! הימים הם לא ימים בלעדיכם, הלילות לא אותן לילות בלי הצחוקים איתכם- ובעיקר המדריכים המקסימים שליייי חחחחח יהיה נחמד לראותכם שוב מחרר!!!

חגגג שמחח!!!!!

יווווווווווווווווו רואים היום את כולםםםם!!!!!!!! דרך אגב....היוםםם אני בולללל שנה בבית"ר!!!

גונוש

New member
מזללל טובבבב!!

מזללל טוב לעמית נשמתי חיייייייים שילי!! שבדיוק היוםםם!!!היא שנה בבית"ר!!!! אוהבת אותךךךךךך!!!

חחחח...=]=]=]

חולעלייךךךך אני!!!! אני חותמת לך עכשיו שמשה יגיד שפה זה לא איי סי קיו או מסינג'ר... זה פורום ולא עושים שיחות פרטיות... אז משה.. מעכשיו אני מבקשת סליחה ומבטיחה לא לחזור על זה שוב!

לינויהה

New member
חג שמחחחחחחחח

ואני אומרת אל תכאלי הרבה סופגניות כי זה מזזזזזזזזזה משמין אז שיהיה לכם אחלה של חגג ומקווה לראות את כווווולם היום

גונוש

New member
.....

חג שמח אנשנושים!!! מקווה ליראות את כולכםםםם בסמינררררררר!!!

למעלה