אנשים, זה פשוט סיוט!

• פותח הנושא bogz
  • פורסם בתאריך

bogz

New member
אנשים, זה פשוט סיוט!

הגעתי למסקנה שיכול להיות שאני חולם צלול כל לילה מאז שנולדתי, אבל אני לא זוכר אף חלום! גם כאני זוכר אני זוכר מקסימום את הרקע ואיזה פרט או שניים... מה יעזור לי צלול אם אני לא יכול לזכור אותו? אפילו הקצת שאני כן זוכר מעורפל...

Real Dream

New member
אתה זוכר קצת? מצויין!

תרשום, תרשום ותרשום. תנהל יומן חלומות ותרשום בו את כל הפרטים שאתה זוכר. הפרטים האלה יזכירו לך פרטים אחרים, ולאט-לאט תתחיל לזכור יותר מהחלומות, ואפילו יותר חלומות! אל תוותר על יומן חלומות!!!!

Variety

New member
אמת, הוצאת לי את המילים מהפה.

אמת, הוצאת לי את המילים מהפה.

bogz

New member
ניסיתי

עשיתי את זה אחר הצהריים, ולא הצלחתי, וממש ירדתי לפרטי פרטים במה שאני זוכר (כל מה שאני זוכר זה שאני נמצא בחזרהו אז פתאום אני שם לב שבכיסא לידי יושבת מישהי שאני מכיר ואני נותן לה נשיקה על הלחי, רק שזכרתי שלחי הייתה נעימה, וגם את זה רשמתי) וכלום. לא הזכיר לי ולו הקטן שבפרטים. אולי זה בגלל שלא עשיתי את זה ישר אחרי שהתעוררתי...

Real Dream

New member
לא נורא

תמשיך לרשום. כל מה שאתה זוכר, גם אם זה רק קצת. אם הזמן תראה שאתה זוכר יותר ויותר. הסיבה שבגללה אתה צריך לרשום בבוקר זה בגלל שבבוקר החלום עדיין טרי ואתה זוכר יותר. אם אתה נזכר בצהריים, או שאתה בטוח לגמרי שאתה לא שוכח שום פרט בצהריים, אז זה לא משנה שאתה רושם בצהריים ולא בבוקר.

LUCID DREAM

New member
תגידי

את מנהלת אחד - שאת יודעת (מנסיון)
LUCID DREAM

למעלה