אנשים זה חשוב

RoyBlinkBoy

New member
אנשים זה חשוב

קראו מה כתבו בוואלה http://e.walla.co.il/?w=/202/676164/1 אחר כך תציפו בתגובות נגד וואלה והכתב חח תקללו חופשי

RoyBlinkBoy

New member
אז מי מזלזל עכשיו

סתום ת'פה התעצבנת פעם אחד אז אתה תוקף שוב הא? אז להרבה אנשים אכפת אל תגיד סתם ותפסיק להתלהב כבר, קורא לי ילד קטן ומתנהג כמו תינוק..

clam

New member
תסביר לי עכשיו משהו.

בשביל מה לכתוב משפט כזה- תציפו בתגובות נגד וואלה והכתב חח תקללו חופשי? אה? תבין שאי אפשר שכולם יאהבו את הלהקה שאתה אוהב. זה חלק מהעניין. ואם מפרסמים כתבה כזאת אז ישר צריך לקלל בתגובות? כמו איזה מעריצה בת 12 של אווריל?

B182

New member
וואו ארבל אתה במחזור?

יעני תרגיע. נכון גם אני לא חושבת שהדרך היא להציף בתגובות נאצה נגד הכתב, למרות שצורת הכתיבה שלו נוראית וממש לא אהבתי לקרוא את הידיעה הזאת. וגם ברור לי ואני בטוחה שגם לרועי שיש אנשים שלא אוהבים את בלינק. אבל, זכותו קודם כל לפרסם ת'קישור שעוד אנשים יוכלו לקרוא אם עוד לא קראו. דבר שני אני כן חושבת שזה נכון להעיר שם בתגובה שדרך הכתיבה היא לא לעיניין אבל זה כבר נכתב שם אז בשביל מה לחזור על זה שוב בעוד הודעה. וזהו. שקט

RoyBlinkBoy

New member
הדרך שכתבו את זה בוואלה הרגיזה

נראה לך באמת שאני חושב שכולם בעולם אוהבים בלינק? חחח אין כמעט אנשים שאני באמת מכיר שאוהבים אותם.. ואם כן אז מכירים שיר אחד בקושי שלהם.. אני רק התעצבנתי כל כך מהחוצפה של וואלה לכתוב כזה דבר רק בשביל להכעיס אנשים ולשמח שונאים...

למעלה