אנשים זה חשוב!!!!!!!!!

• פותח הנושא mcrlz
  • פורסם בתאריך

mcrlz

New member
אנשים זה חשוב!!!!!!!!!

כתבה על מראיה בנענע והתגובות לכתבה לא נחמדות!

noa462

New member
עלקקקקקקקקקקקקק

היו מתים!! השיר של מאריה קארי יפה יותר! ואופס... מריה אז ימותו הקנאים!

mcrlz

New member
נועה

אולי תעזרי לי לשכנע את שירן לא לשגע את האנשים בפורום?

noa462

New member
שירן..

לשגע!!!!! אההההההההההההההההההההההה אני עוד מעט באה להרביץ למישו... איפה המריה שלי?!

S hiran 14

New member
אסור לנהל שיחות אישיות

ציטוט של שיר--- ערן ירצח אותך צריכים לנהל שיחות שכל הפורום יכול להגיב... כמו העובדהשאת לא מעריצה של מראיה קארי.. לפחות מתכחשת

mcrlz

New member
נראה לי שזה מה שהוא הולך לעשות ואם

הוא לא אז אני ואני יותר קרובה ויותר מסוכנת...
ערנ´וש מיי לאב תעשה טובה תמחק את כל ההודעות המפגרות שלה

S hiran 14

New member
כולם לקרוא!!!

רק שתדעו... נועה מתכחשת לעובדה שהיא מעריצה של מראיה קארי.... טפלו בעניין..

noa462

New member
אני ממש לא מעריצה!!!

אני רק שומעת את השירים שלה כי לפי דעתי יש לה כמה שירים יפים... אני לא אוהבת את כולם ובמיוחד לא את מאריה... אין לי מושג בכלל מתי היא נולדה? מאיפה היא? במה היא זכתה? מה הדיסקים שלה? ושירן אני אגיד את זה שובבבבבבבבב תזהרי!!!

omris

New member
הלינק לכתבה ../images/Emo26.gif אני בכלל מוצא את

כל הקטע הזה מוזר לאללה בשל העובדה שמריה שיתפה איתם פעולה ב- 1996 ברמיקס ל Always Be My Baby אז מאיפה לעזאזל יש להם את הפריבילגיה להגיד שמריה גנבה להן לחן? (זה כבר ישן כל הסיפור אבל עדיין..) מה גם שזה בכלל לא נשמע אותו דבר.. *****ובאשר לתגובות של האנשים לכתבה , תתעלמו!!! גם ככה מדובר בבני 13-15 שלא מבינים כלום ומכירים את מריה אולי רק מ LOVERBOY ובגלל זה מגיבים ככה....... ******* WHAT THE HECK ..

eranmc

New member
פחחחחח אין קשר באלוהים

פשוט כמו שעמרי אמר סתם משועממים (והגיל לא חשוב! עוד ירצחו אותך פה *שיעול* גל ושיריות *שיעול*). בכל אופן הגבתי לכתבה חבל שהם לא הזכירו את המקרה עם ג´ניפר ובכללי על עוד כמה דברים. יאללה שיקפצו אל תשימו לב רק תגיבו לטובת מראיה. הצפות באות בחשבון כל עוד זה נענע אתר דפוק (2 כוכבים) לא כמו תפוז (3 כוכבים עם וואלה).

למעלה