אנשים..זה חשוב....

yellow cheese

New member
אנשים..זה חשוב.... ../images/Emo2.gif

פעם חשבתם לעצמכם כמה אתם יכולים לתרום לחברה? במסגרת פרוייקט "מחוייבות אישית" ניתנת האפשרות (טוב נו-החובה), להתנדב במוסד כלשהו. אני בחרתי להתנדב באקי"ם... מקום שנמצאת בו קבוצה של 80 אנשים... אנשים חריגים. חלקם עם תסמונת דאון, חלקם עם פיגור ברמה שונה... היום, בפעם הראשונה נפגשתי עם האנשים האלה ונותרתי ללא מילים. הם כל כך אמיתיים. כל כך לבבים. כל כך חמים! חלקם נראים חריגים וחלקם פחות.... תחושת ההנאה והסיפוק היא ענקית כשאתה רואה כמה אתה - אדם פשוט יכול לעזור ולתרום לאנשים כאלו... אתה נותן להם אהבה והם מחזירים אהבה כפולה... אני קוראת לכולכם- חבריי לפורום.... אם יש באיזור מגורכם מוסד "אקי"ם" לכו תתנדבו שם! תתנו מעצמכם! תעזרו!! תהיו אנשים!!! תהיו בני אדם אמיתיים!! שלכם תמיד, שירלי (למען חברה טובה יותר) כהן

Natali_x

New member
אחותי את קדושה

אם היתי בגיל המתאים היתי הולכת התנדב. הבעה היא שאני בת 19 עוד שבוע בדיוק. אני מקווה שתפיקי את כול המירב מהילדים הללו, ושהם יפיקו מימך, כי מימה שאני רואה יש לך לב זהב. שלך נתלי

yellow cheese

New member
נתלי..... ../images/Emo9.gif

תתפלאי לשמוע בובה.... יש מתנדבים בגילך!!! זה הדבר הכי מדהים שיכול להיות! אין לך מושג איזה כיף זה לדעת שאת מועילה במשהו.. אם את לא מתגייסת....תעשי את זה! זה באמת מדהים!!!!! שלך תמיד, שירלי

Natali_x

New member
שירלי

זהו הבעיה היא שאנ מתגייסת, ובקרוב אני משלימה בגרויות. אילו יכולתי היתי מתנדבת.

למעלה