אנשים... זאת אני...

אנשים... זאת אני...

במבה...... אני עם דמעות בעניים... רק עכשיו קראתי על התאונה של סוורוס.... אוייייייייי..................................:(((((((((((((((((((((( כמה שאני בוכה עכשיו!!!!!!!! מה איתכם?.. הכול טוב..... לא היה לי אינטרנט... אז בגלל זה לא נכנסתי... בכול זאת לא כתבתם הרבה...... כמעט כלום... אני לא הייתי פה שבועיים ואתם כתבתם שני דפים!!!!!. אלילה....... אני ממש ממש שמחה בשבילך!!!!!!..... טוב...... אני עוד אחזור... מקווה לשמוע מסוורוס.......

השם החדש?.....

כי כול מי שמכיר אותי במציאות יודע שהכינוי שלי באינטרנט זה במבה מעופפת ואני לא בטוחה אבל נראה לי שמישהו שאני מכירה קורא את ההודעות... ואם כן אז זה ממש לא טוב... אז חיפשתי שם שאף אחד לא ידע שזה אני..... בחרתי את השם הכי מטומטם שמצאתי...

מאו יין

New member
עוד משהו...

את לא חושבת שאם את נכנסת לכאן להתמכרויות ולא לסמים קלים או משהו דומה זה אומר שאת לא רק מחפשת מישהו שעובר או עבר את מה שאת אלא אתב מבינה שזאת לא הדרך??

זה שאני נכנסת לפה ולא ל...

לסמים קלים זה כי בהתחלה עוד לפני שהיה את פורום סמים קלים הייתי כבר פה... זה היה הפורום היחיד שהיה קרוב לנושא שלי... וזה לא אומר שאני מבינה שזה לא הדרך..... בהתחלה נכנסתי לפה רק כדי לראות אם בכלל יש מישהו כזה... אחרי זה המשכתי כי חשבתי שמצאתי פה חברים... אני מניחה שטעיתי... קיצס

ובכלל...

את לא ממש יודעת אל מה אנחנו מדברים אלא אם קראת איזה חודש של הודעות... או אם מישהו סיפר לך... בכל מקרה... אם לא אז אני מציעה לך לקרוא לפני שאת מגיבה... קיצס

זה בטוח... טוב.. זאת ההודעה ה..

האחרונה שלי פה... תראו רק כדי להבהיר עיניינים פה לפני שהלכתי... אתם יכולים לחשוב שאני ילדה קטנה או סתם ילדה מטומטמת...... ת´אמת.. לא ממש אכפת לי... אני יודעת את מה שאני יודעת .... ואני יודעת את האמת... לפחות מבחינתי... אני פשוט מכירה במציאות שלי... והיא שלחיות עוד הרבה זמן אני לא יחייה.. גם אם אתם חושבים שאני סתם מדברת שטויות או משהו... זאת המציאות... והיא לא מעניינת אף אחד כנראה אז..... בה ביי במבה...

למעלה