אנשים!! ובמיוחד מעיין....

lolly1

New member
שוב אני אגיב!!!

חזרתי מחברה שלי...סוף סוף..ועובד לי..!!
אז כמו שכבר אמרתי אני אכין היום-מחר טפט כמו בריאן מייקי בריאן גסטין!! זה היה רק למעיין!!!! ולא-! לא עברתי לצד האפל!! וגם לא אעבור!! brian & justin forever!!!!

בלי מייקל....

הוא יהרוס את הטפט... והחג....אצל סבא וסבתא דתיים אני אף פעם לא מצפה לחג משהו...

lolly1

New member
אני עכשיו באמצע העשייה....

אז אם למישו פו יש בקשות למשו שהוא רוצה שיהיה בפנים..שימו פו וזה ייכנס אולי לטפט..!! תודה......................

lolly1

New member
אנשים!! ובמיוחד מעיין....

אחרי ה-רבה עבודה...ונדנוד למעין... הנה זה::: אני מאוד מאוד גאה בעצמי..!!

maayan15

New member
חברה...כאן מעיין..שוקלת להפוך לשפחה

של אירית......אחותי!!!!!!! אני נשבעת לכם...אני לא סתם אומרת...אתם צריכים לצלם אותי...אני פשוט עם דמעות בעיניים...ברצינות....אני מרגישה כמו מטומטמת...יש לי דמעות מתמונה!!!....אבל אתם חייבים להודות...איזה תמונה!!!!....כישרונית לולי שלנו..... אני מבקשת רק שתדעו שהיא עובדת על זה (ואני שולחת לה תמונות בשביל זה) כבר משעה 2.35...עכשיו....4.00...נגיד הפסקנו ב3.57....זה המון זמן!!!!....ואני כמעט הרגתי אותה....אבל...אלוהים...אני מאושרת!!!

netaK

New member
אני בוכה מתמונות...

אבל לא כאלה שמעורב בהן מייקל...התמונה עושה לי מעט כאב בטן..

maayan15

New member
מותק (אני כתבתי את זה???)...

אפילו את כרגע לא יכולה להרוס לי...אני מאושרת...אתם יודעים כמה פעמים בשנה אני מאושרת?.....כמעט כלום!!!!.......אני שונאת אנשים מאושרים....אבל אני פשוט מאושרת!!!

lolly1

New member
אם את מאושרת אני מאושרת!!!

נקווה שמחר ייצא משו יותר יפה..!! ותודה רבה מעיין!!! רוצה טישו???... ואני שמחה שלא הרגת אותי...מעיין..עוד 2!!! נכון אמרתי שכל הנדנוד יהיה שווה את זה???

maayan15

New member
עוד 2????

כן...2+2+2+2+2++2+2+2+2+2 ועוד 100 שתיימים......שיגעת אותי!!! אבל זה היה פשוט שווה את זה... ואת יודעת מה....רק בגלל היצירה המופלאה הזאת...מחר אני לא אכעס על יצירת הברווז...סליחה....ג´סטין...ובריאן שלך..... מעיין (אל תחשבו שאני לא מתכוונת לכתוב שאני שונאת את ג´סטין...אני פשוט לא ייכעס על לולי בגלל זה..)

lolly1

New member
תודה רבה....

שלא תכעסי....ואת חייבת להודות שבריאן וגסטין..פשוט נראים מצוין ביחד.. טוב לא נכנס לזה.... אנשים..יש למה לצפות..מחר..!!! טוב..נראה לי שאני אפרוש..אחרי עבודה קשהההה צריך לנוח..!! אז לילה טוב לכווולם!! (ב"כולם" אני מתכוונת למעין ונטע..היחידות שפה..)

maayan15

New member
חחחח...לא נגיב על ההערה הראשונה..

לילה מאוד טוב לכולם!!!!!! (שוב...אירית ונטע..)

רינת4

New member
יותר מדי מייקל לטעמי...

ועוד עם בריאן???? כבר יש לי בחילה! אירית-את רוצה להרוג אותי?

maayan15

New member
תגידו מה שתגידו....

זא אחת מהיצירות הכי יפות שראיתי איי פעם!!!!!!.....חוצמזה...אם אני יכולה לסבול את בריאן עם ג´סטין (החלטתי שביממה הקרובה אני לא יקרא לג´סטין ברוז-התודות לאירית)...אתן תצטרכו לסבול את זה!

maayan15

New member
מה קרה לכן?

שתיכן...נטע ואירית....אנחנו כל הזמן מתווכחות בגלל בריאן-מייקי-ג´סטין...ואז אתן...אתן...תראו מה אתן עושות לי....אני ממש ממש ממש מאושרת....זה ממש יפייפה...נטע.....תודה רבה!!! אני יודעת כמה סבלתן בשביל לעשות את זה.....אני ממש ממש ממש שמחה תודה (אני מאושרת!!!!)

maayan15

New member
או בהרחבה...

אולי את זוכרת את קיפ?...כן אותו בן ז*** שהאשים את בריאן בהטרדה מינית...אז השעו את בריאן מהעבודה והוא היה מדוכא ומתוק (ומהמם...אבל זה לא קשור..)...ואז מייקל רצה לעודד אותו אבל דיויד (את אגב מוזמנת להיצטרף ל"אגודה נגד דיויד קמרון המעצבן ביותר"...אני היו"ר...)...לא רצה שהוא יילך כי דיויד..טוב...הוא מעצבן ביותר... אז מייקל אמר לדיויד שדבי חולה (שקרן מתוק שלי...)...ושהוא הולך אליה ובמקום הוא בא אל בריאן והביא המון ג´אנק פוד והם השתכרו (בריאן?משתכר? מי היה מאמין....) ודיברו ונזכרו שכשהם היו בתיכון הייתה להם להקה...אז הם הלכו לוודיז (אני דיי בטוחה...יכול להיות מועדון אחר..)... וניגנו על הגיטרות שלהם....ואז דיויד הלך לבקר את דבי ולהביא לה מרק עוף (לא אמרנו שהוא לא מתחשב...הקרצייה הזה!)...והוא גילה שמייקל לא שם ואז הוא הלך לוודיז וראה את מייקל ואת בריאן....והוא לא אמר כלום והלך...ואז למחרת בבוקר מייקל היה עם האנגאובר רצחני ("אמרת משהו?"..."לא......אם רק תאכל להגיד לפילים להפסיק לרוץ במדרגות"...)...וכמובן שהוא לא יכל להגיד לדיויד כי אז דיויד היה יודע שהוא השתכר.....אבל אז דיויד אמר לו שהוא ראה אותו בוודיז....וזהו.... בקיצור, אני דיי משועממת אז ניצלתי את שאלתך בשביל לספר דברים שאף אחד לא איכפת מהם...אני דווקא מחבבת את הפרק הזה..... מעיין

למעלה