או בהרחבה...
אולי את זוכרת את קיפ?...כן אותו בן ז*** שהאשים את בריאן בהטרדה מינית...אז השעו את בריאן מהעבודה והוא היה מדוכא ומתוק (ומהמם...אבל זה לא קשור..)...ואז מייקל רצה לעודד אותו אבל דיויד (את אגב מוזמנת להיצטרף ל"אגודה נגד דיויד קמרון המעצבן ביותר"...אני היו"ר...)...לא רצה שהוא יילך כי דיויד..טוב...הוא מעצבן ביותר... אז מייקל אמר לדיויד שדבי חולה (שקרן מתוק שלי...)...ושהוא הולך אליה ובמקום הוא בא אל בריאן והביא המון ג´אנק פוד והם השתכרו (בריאן?משתכר? מי היה מאמין....) ודיברו ונזכרו שכשהם היו בתיכון הייתה להם להקה...אז הם הלכו לוודיז (אני דיי בטוחה...יכול להיות מועדון אחר..)... וניגנו על הגיטרות שלהם....ואז דיויד הלך לבקר את דבי ולהביא לה מרק עוף (לא אמרנו שהוא לא מתחשב...הקרצייה הזה!)...והוא גילה שמייקל לא שם ואז הוא הלך לוודיז וראה את מייקל ואת בריאן....והוא לא אמר כלום והלך...ואז למחרת בבוקר מייקל היה עם האנגאובר רצחני ("אמרת משהו?"..."לא......אם רק תאכל להגיד לפילים להפסיק לרוץ במדרגות"...)...וכמובן שהוא לא יכל להגיד לדיויד כי אז דיויד היה יודע שהוא השתכר.....אבל אז דיויד אמר לו שהוא ראה אותו בוודיז....וזהו.... בקיצור, אני דיי משועממת אז ניצלתי את שאלתך בשביל לספר דברים שאף אחד לא איכפת מהם...אני דווקא מחבבת את הפרק הזה..... מעיין