אנשים ואנשות...

אנשים ואנשות...

עוד לא קבענו תאריך למופע הגדול של הכוכבים בארץ. שרשרו תאריכים שבהם אתם לא יכולים, וליד זה את האייקון-

אני משערת...

שיש פחות תאריכים שבהם -לא- יכולים מאשר תאריכים שבהם -כן- יכולים, אז ככה זה יותר נוח (במקום שכל אחד ירשום 20 תאריכים)

Digi Lista

New member
בעיקרון...

אין לי תוכניות מוגדרות מלבד שב18(יום הולדת לוולף
)בסביבות 12 בצהריים אני יוצאת לרכבת ומשם לבאר שבע(בעיקרון לערד,אבל אין רכבת לערד ואני לא מקומית אז היא תחכה לי בבאר שבע שזה לפי מה שהיא אומרת בערך 40 דקות ממנה אבל שם התחנת רכבת הכי קרובה באיזור הדרום) ובגלל שזה רחוק(הרבה יותר מידיי רחוק...)אני אחזור ביום חמישי בסביבות הלילה(אני אחגוג ללורי לפני או אחרי) ואם ירוחם יאשר אז אני אצליח להיכנס לכאן... אבל חוץ מיזה אין לי שום תוכניות ואני יכולה כול יום,אם כי יש לי עדיפות מסוימת(לא חייבים להסכים)... מה29.8 עד ה3.9 כול המשפחה שלי נוסעת לאילת(כן,אחים שלי יפסידו יומיים בית ספר,במילא לא לומדים בימים הראשונים) ואני נשארת בבית מה שאומר שאם ירוחם יבגוד בי(כרגיל...) אני אוכל להיכנס מהמחשב של אחי בלי שהוא ידע ואז אני אוכל גם לשים תמונות(אני אעתיק לדיסקטים או אשלח לאימיילים שלי...)...מצד שני הלימודים מתחילים לרוב הפורום(עדי,נכון שאת תהיי כאן בבקרים לפעמים כדי שלא ישעמם לי?
)וללורי אפילו לפני כולם אז עדיף שאני אשתלב מתי שנוח לכם(אני רוצה לראות נוכחות עצומה
),מקסימום ירוחם יעשה בעיות ואני לא אוכל לשים תמונות אני אשלח(אני מבטיחה הפעם לא להתעצל ולא לשכוח כמו שקרה עד עכשיו,אני לא בסדר אני יודעת...
...)ללורי ו... רק תגידו ונכניס את זה גם ללוח אירועים

CibiHeart92

New member
אני לא יכולה רק ביום ראשון כרגע :]

בשאר אני יכולה אני לא יוצאת מהבית...

למעלה