אנשים ואנשות....

who is this

New member
אנשים ואנשות....

אחרי שהעתקנו סקרים ושאלונים מפורומים אחרים הגיע הזמן שנעזה פורום שבאמת מדבר לציבור השוחרים..... טוב, אז ככה... 1. למה באתם בכלל למכללה הטכנולוגית של חיל האויר? 2. כמה זמן אתם כבר שם? 3. מה אתם אוהבים בבי"ס? 4. מה אתם שונאים בבי"ס? 5. מי המדריך המועדף עליכם? 6. מי המדריך הפחות מועדף עליכם? 7. מה המקצוע האהוב עליכם? 8. מי המורה האהובה עליכם? 9. עברתם פעם על חוקי הבי"ס? 10. איזו מגמה אתם? 11. למה דווקא המגמה הזו? 12. מה תרצו לעשות בצבא? 13. איך הטכני יעזור לכם להגשים את זה? ועכשיו שאלות עליכם שנוכל להכיר כל אחד יותר טוב... 14. דעה פוליטית? 15. להקה אהובה? 16. המקום האהוב עליכם בעולם? 17. תוכנית טלוויזיה? 18. השיר הכי רומנטי? 19. הכי חתיך/ה (כל אחד, לא רק מפורסמים)? 20. איך קוראים לכם בכלל? זהו לבינתיים.. אולי אני יהיה יותר מקורי ואמצא עוד שאלות...

shimonev

New member
אני ראשון ../images/Emo6.gif

1. למה באתם בכלל למכללה הטכנולוגית של חיל האויר?
הייתי בטח שיכור 2. כמה זמן אתם כבר שם?
מן כיתה ט' עולה לי"ב (תעשו חשבון לבד) 3. מה אתם אוהבים בבי"ס?
4. מה אתם שונאים בבי"ס? אני לא רוצה לספר לכם 5. מי המדריך המועדף עליכם? אני לא מתחנף למדריכים 6. מי המדריך הפחות מועדף עליכם? כולם 7. מה המקצוע האהוב עליכם? כל מה שקשור באלקטרוניקה 8. מי המורה האהובה עליכם? חסוי 9. עברתם פעם על חוקי הבי"ס? בטח
10. איזו מגמה אתם? אלקטרוניקה פיקוד-בקרה 11. למה דווקא המגמה הזו? כי קיבלו אותי לשם 12. מה תרצו לעשות בצבא? מה שיתנו לי לעשות 13. איך הטכני יעזור לכם להגשים את זה? כי הטובים לטייס ועכשיו שאלות עליכם שנוכל להכיר כל אחד יותר טוב... 14. דעה פוליטית? ימין 15. להקה אהובה? כולם 16. המקום האהוב עליכם בעולם? בחדר שלי 17. תוכנית טלוויזיה? נישואים פלוס ( חבל שלא משדרים יותר
) 18. השיר הכי רומנטי? אני לא עושה בזבל הזה 19. הכי חתיך/ה (כל אחד, לא רק מפורסמים)? אני לא הומו ובטכני אין כוסיות אז זאת שאלה מיותרת 20. איך קוראים לכם בכלל? שמעון

אנייי

1. כי אני רואה את עצמי בחיל האוויר בצבא. 2. סיימתי שנה ראשונה. עולה ל- י'. 3. הרגשת הביחד, הצחוקים בלילות, האנשים. הרכבת הביתה. 4. הניקיונות! 5. המדריך עינב ללא ספק. הדבר הכי חמוד במקום הזה. 6. וואלה לא יודע... 7. אין לי כוח לחשוב על זה. 8. המורה לפיזיקה שלנו- מאיר יורם. המורה הכי קרוע שאני מכיר. 9. בטח. 10. שנה הבאה, מתחיל ללמוד בחשמל. 11. הכי עניין אותי, ושמעתי עליה רק דברים טובים. 12. מקווה שאני אצליח להתקבל לעתודה אקדמאית. אבל ללא ספק, אני חולם על להגיע ל 669. אולי אפילו אני אוותר על הלימודים בשביל זה. 13. לא עוזר. הטכני רוצה שנצא טכנאים. אה אה. כן בטח. 14. לא רואה את עצמי לא כימני ולא כשמאלני. שתי המחנות מקובעים מדי. 15. קולדפליי. 16. רק בארץ כמובן. רמת הגולן. 17. מ.ק 22. 18. למה אתה שואל שאלות קשות... לא זוכר את השם כרגע. 19. בריטני מרפי. 20. דניאל.

Sims girl 212

New member
התשובות שלי!!!!!!!!!!!!! סבטה

למה באתם בכלל למכללה הטכנולוגית של חיל האויר? חחחחחח עדיף שאף אחד לא ידע.... סיבה מפגרת!!!!! 2. כמה זמן אתם כבר שם? שנה 3. מה אתם אוהבים בבי"ס? שיעורים שמתבטלים 4. מה אתם שונאים בבי"ס? השיעורים שלא מתבטלים 5. מי המדריך המועדף עליכם? נואו באדי! 6. מי המדריך הפחות מועדף עליכם? זה שרצה לידפוק לי תלונה כשצבעתי את השיער לורוד! 7. מה המקצוע האהוב עליכם? מתמטיקה... 8. מי המורה האהובה עליכם? אין חיה כזאת 9. עברתם פעם על חוקי הבי"ס? חחח יותר מדיי פעמים...... 10. איזו מגמה אתם? ממוצע 81-מכונות מוגבר אבל הגשתי ערעור 11. למה דווקא המגמה הזו? כי הם נדפקו! 12. מה תרצו לעשות בצבא? מאיפה לי?! 13. איך הטכני יעזור לכם להגשים את זה? בשום דרך ועכשיו שאלות עליכם שנוכל להכיר כל אחד יותר טוב... 14. דעה פוליטית? אה????? 15. להקה אהובה? אתם לא מכירים.. להקה רוסית 16. המקום האהוב ליכם בעולם? ים 17. תוכנית טלוויזיה? ראש בראש 18. השיר הכי רומנטי? it must have been love-roxette 19. הכי חתיך/ה (כל אחד, לא רק מפורסמים)? אהובי!!!! 20. איך קוראים לכם בכלל? סבטה

אני לא עונה, אתם מדמיניים זאת

. למה באתם בכלל למכללה הטכנולוגית של חיל האויר? כי לארציתי להיות בבית אחרי שאחי נהרג 2. כמה זמן אתם כבר שם? יותר מידי זמן, שנה 3. מה אתם אוהבים בבי"ס? את המגורים סתםםםםםםם,החברים 4. מה אתם שונאים בבי"ס? מסדרי דגל 5. מי המדריך המועדף עליכם? המדריך שלי-עמנואל 6. מי המדריך הפחות מועדף עליכם? גבסו 7. מה המקצוע האהוב עליכם? 8. מי המורה האהובה עליכם? 9. עברתם פעם על חוקי הבי"ס? כן, מלאה פעמים 10. איזו מגמה אתם? מכונות 11. למה דווקא המגמה הזו? כי זה איפה ששמו אותי 12. מה תרצו לעשות בצבא? קודם נגיע לגשר אחר כך נעבור אותו 13. איך הטכני יעזור לכם להגשים את זה? ????? ועכשיו שאלות עליכם שנוכל להכיר כל אחד יותר טוב... 14. דעה פוליטית? שמאל-רדיקלי 15. להקה אהובה? היהודים-שולטים 16. המקום האהוב עליכם בעולם? כול מקום שלא הטכני 17. תוכנית טלוויזיה? חברים 18. השיר הכי רומנטי? אין לי שמץ 19. הכי חתיך/ה (כל אחד, לא רק מפורסמים)? עומר נורי- כן בטח באיזה עולם? 20. איך קוראים לכם בכלל? לא קוראים לי אני באה לבד, סתם איריס

למעלה