אנשים ואנשות...

zvozda4ka

New member
אנשים ואנשות...

אנשות,רוני?!? אז זהו.. רציתי להודיע לכולם על הפיצול החדש שלי...למה עשיתי אותו? שתי סיבות- 1.שאם אני ירשום דברים מטומטמים,אני יגיד שזה הפיצול ויעזבו אותי..<?!?> 2.סתם...בשביל הקטע<<למה אסור?!?>> ו... כל שם יעזור לי...אז אנשים...תשרשרו..פליז!!! לאב יו אול...

ניקי../images/Emo70.gif

אם ל-בן אז בוזי. רוצים סיבה? אז ככה: יש לי שני ידידים ממש טובים שגם טסו איתי לקנדה שקוראים אותם מתן ובוזי (שם משפוחע, באמת קוראים לו עומר
) וזייהו. אצלי מתן אצלך בוזי. -שתקי -למה מה עשיתי? -סיפרת למה קוראים לי מתן! -אז מה? זה סוד? -כן -לא -כן -שתוק -יא *&^%$$%&%^ -אמא ש'ך. -מה אתה מקלל את מארי? -סתם סליחה -טוב -טוב *שתיקה ארוכההה ארוכהההה-

zvozda4ka

New member
חחחחחחחח...

אוקי... כבב!!! ומתנוש...אם תקלל שוב את אמא שלי,אפילו בטעות,קנד ואני נרצח אותך....נכון קנד? וחצמזה... נשמע חמוד בוזי... או קי... אז.... יש לי פיצול חדש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ייייייייייייייייייייייייייישששששששששששששששששששש!!!! ועוד משו...

be a bee

New member
אני אוהבת את השיר הזה../images/Emo99.gif

כל יום אני שומעת: קח אותי,הניחי לי,מקיץ אל חלום,עוף עם ציפס ופמלה ....אני מכורה אני יודעת...

be a bee

New member
אני שומעת עכשיו מקיץ אל חלום

אל הרוח אל המים אל האש כמו תפוח שרחוק מין העץ אל הדרך עד אליך עד לאופל רק אותך שניצבים כדופק (לא בטוחה במישפט האחרון)

kipodina

New member
../images/Emo12.gifלמה כל שניה את עושה בדיקה?

אתם יודעים..כשאתם משנים את החתימה החתימ משתנה גם בהודעות ששלחתם בעבר

Moranus

New member
בשביל לבדוק חתימה

וכל מיני שינווים אחרים וכמו לרשום סתם קללות יש את פורום אוף טופיק

Cold As Death

New member
חמודעעעע....

אני לא הולכת להכנס לפורום אוף טופיק ולהציף אותם רק בשביל לבדוק חתימה. מפריעה לך העובדה שאני משנה חתימה? אל תתיחסי להודעות שלי. זה לא שהצפתי את הפורום...רשמתי 3 הודעות וזהו... שכנראה בעוד יום יומיים ירדו לעמוד השני.

kipodina

New member
אממ כמה הצעות:

1.אפי
(על שם אפי המאותגר שכלית ממשחק החיים..) 2.מולי
(על שמו של הילד ממולי והאווזים..) 3.פיצי
(על שם העכבר...) בלע משעמם לי

למעלה