אנשים ואנשות

אנשים ואנשות../images/Emo13.gif

אם הייתם מכינים T shirt של באפי או אנג´ל, מה הייתם כותבים עליה? (או שאולי כבר הכנתם?)

sour spirit

New member
משו פאפי כזה...אבל לא יותר מדי דרמט

י, כמו "ווי לאב יא..!" צריך משו יפה כזה. משו ספיישל. משו כמו איזה ציטטה מבאפי -של שניהם. או משו אחר, כמו שאני אוהב, אישית, ציטטה מפי גלורי: JUST NOTICED YOU GOT SUPER POWERS! THAT IS SOOO COOL. CAN YOU FLY?
או שאת פשוט יכולה לשים ציטוט באפי-אנג'לי כזה: ARE YOU STILL MY GIRL/GIRLFRIEND (לא זוכר במדויק)? ALWAYS! או, איזה פאפים הם

B a n j o

New member
לי יש שתי חולצות

כתבתי עליהן: "BORED NOW..." מישהו שם פה תמונות פעם של רעיונות לחולצות, אני אחפש ואעלה. היו שם דברים יפים כמו: "Vampires Suck, Slayers Swallow"

ד י י ז י

New member
יש תמונה של שרה מישל גלר עם חולצה

כזאת. אני הייתי הולכת על ציטוט סטאר קרוסי משהו כמו - מקדימה:"I love you. noting can change that." ואז בצד האחורי "not even death" או סתם איזה ציטוט שאני אוהבת מהסדרה (כמו זה מהחתימה שלי למשל..)

הממ.. Witch-Fu.

Reporting for sanity Freak of nature net-gal וקצת ארוך אך שווה : I am my thoughts. If they exist in her, Buffy contains everything that is me and she becomes me. I cease to exist ואל.

Schnickelfritz

New member
אני אוהבת את:

You can´t just define me by my Slayer-ness. That´s ... something-ism. (כמובן שאתם יכולים לשנות את הslayer-ness לכל דבר אחר
)

למעלה