אנשים..."ה"צמיד!!!

אנשים..."ה"צמיד!!!

הנה תמונה ממש מאוד לגמרי הכי ברורה שקיימת של הצמיד של בראיין. ו...אפשר להזמין אותו דרך הלינק הזה: http://www.africaimports.com/Merchant3/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=AI&Product_Code=J-B910 הוא עולה רק... 4 דולר!!! אז הנה התמונה...תהנו!

תלחצו על התמונה...

כי יכול להיות שזה רק אצלי אבל היא לא מופיעה לי בקטן, במקומה מופיע האיקס המעצבן הזה...אז פשוט תלחצו על התמונה(על האיקס)...ובגדול זה מופיע. נכון שזה צמיד יפה. תחשבו על זה...גייל רכש אותו בגיל 17...עכשיו הוא בן 33! עוד שנה...והצמיד הזה יהיה בן 17(כמו הגיל שבו גייל רכש אותו)! וואאאאי זה צמיד זקן! יותר זקן ממני. והצמיד הזה עדיין נראה כמו חדש. דרך אגב...התמונה, זה לא ממש הצמיד של בראיין שצולם...זה פשוט חיקוי מדוייק של הצמיד.

למישהו יש מושג...

מה הסיבה לכך שהצמיד לא יורד מידו של גייל? הוא פשוט אוהב את הצמיד? או שיש לו איזה ערך סנטימנטלי?

רינת4

New member
לא, פשוט

שגייל אוהב את הצמיד הזה וחשב שזה יהיה מין מאפיין או משהו כזה של בריאן. אין לזה שום ערך סנטימנטלי לדמות,אבל אולי לגיי עצמו כן.

כן...

אבל באחת ההודעות מעלינו צינו שהוא קנה את הצמיד בגיל 17, אז לא יכול להיות שכבר אז זה היה בשביל בריאן, כי בריאן לא היה קיים בכלל כשהוא קנה אותו... אז אני אחדד את השאלה שלי: האם לגייל (ולא לדמות) יש איזו חשיבות לצמיד? כי אם מגיל 17 (!!!) הוא לא מוריד אותו, חייב להיות שם משהו, לא?

רינת4

New member
לא התכוונתי

שהוא קנה את זה בשביל "בריאן",אלא שהוא כנראה מאוד אוהב את הצמיד הזה,והחלי שהוא צריך סיבה לענוד אותו כל הזמן,ולהוסיף אותו כאביזר המאפיין את הדמות.

סילביא

New member
מיד...

הוא הכן קנה אותו בגיל 17.. מאז הוא הפסיק לענוד אותו , ואז כאשר הוא עבד על בניית דמותו של דראיין הוא נזכר בצמיד והחליט שהוא מתאים לבראיין. אגב , אם אני לא טועה, בחייו הפרטיים גייל לא עונד אותו, רק כאשר הוא "בראיין"

דווקא

כן! בחייו הפרטיים הוא גם לא מפסיק לענוד את הצמיד! כל תמונה שיש לי לא מהסדרה הוא איתו... חוץ מתמונות ישנות במיוחד...

סילביא

New member
ברור

כי תמונות של הסדרה מצולמות בזמן שהם בהפסקת צילומם, שהוא לא יוריד וישים כל פעם... אגב יכול להיות שהוא באמת חזר לענוד אותו , אבל מאז גיל 17 ועד תחילת הצילומים הוא לא ענד אותו. ועוד דבר: הצמיד שבתמונה זה לא העתק מדוייק כי ללצמיד של בראיין יש רקע שחור ולזה אין רקע

CarolineKinney

New member
לצמיד אין שום......

ערך לגייל אלה לבריאן בלבד ! לגייל בחיי היום יום יש צמיד מעור עם חריטות. עוד חמש דקות אני ישם תמונה.... שניה.......

טוב...

זה צמיד...אה...אממ...מיוחד. מה זה? מאיפה זה? ולמה לעזעזל הוא לובש את...זה?! אל תענו לי! הצמיד של הצדפות כל כך הרבה יותר יפה! מה זה חתיכת ה...דבר הזה שדבוקה לו ליד? אני יבכה!

סילביא

New member
צר לי לאכזב

אבל אם אני לא טועה הצמיד השני (לא הצדפות) הוא בסך הכל אביזר של דמותו של גייל באיזה הצגה (משם נראה לי לקחות כל התמונות).. אנחנו צריכים ללמוד להפריד בין הדמות לבין השחקן...שום אביזר שאתם רואים על השחקנים בתמונות שלקוחת מפרומואים לסרטים.תכניות וכו.. או שאתם רואים בתוך תוכניות או הצגות או משהו כזה .. זה לא דברים שהשחקנים לובשים אלא שהדמויות לובשות. אביזרים כאלא בסך הכל מגדירים דמויות, ועוזרים לשחקן להכנס לדמות והוא לא ילבש לדמות דברים שהוא לובש ביום יום (אפילו לא עגיל קטן) כי זה רק יפריע לו בעבודתו. זה אחד הדברים הבסיסיים שלומדים בבתי ספר למשחק כשלומדים על בניית דמות.. אבל מה? הצמידים מממממש יפים .. ועל גייל הם יפים עוד יותר עד כאן תורת התיאטרון להיום......

תודה!

את ממש לא מאכזבת אותי! ל-ה-פ-ך! אני לא אהבתי את הצמיד השני(לא הצדפות)...אז ככה שזאת הקלה בשבילי. כי כבר נבהלתי! חשבתי לרגע שלגייל יש טעם נורא...אבל אני תמיד יכולה לסמוך עליך שאת תרגיעי אותי בזמנים קשים שכאלה, נכון?

סילביא

New member
בטח

אני המרגיע הלאומי.... רק נראה מי ירגיע אותי כשהעונה השנייה תיגמר ונצטרך להתקיים על שידורים חוזרים...

CarolineKinney

New member
זה לא אביזר מהצגה...

תסמכי עלי זה בדוק כמו שאולי קראת, או לא קראת....... חבר שלי לשעבר פגש אותם מלא פעמים והצמיד של גייל הוא קבוע ולא אביזר מההצגה.

למעלה