אנשים..."ה"צמיד!!!

לירונדה

New member
להזמין אותו????

הוא נמצא בכל דוכן אמנים אפשרי בארצנו.....במיוחד באילת!!! והוא יעלה לך 10 ש"ח

חה!

בדיוק בדיוק בדיוק בדיוק בדיוק בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבדיוק כזה? לא! בדיוק צמיד כמו של בראיין אפשר להשיג רק באמריקה! יש משהו דומה בישראל! אבל מה זה שווה משהו דומה? אני רוצה את המדוייק!

CarolineKinney

New member
אני יבקש שיביאו כמה כאלה...

כשמביאים לי עוד חודש.... מישהו רוצה משהו מהחנות מזכרות? לדבר עכשיו.........

מביאים לך מחנות המזכרות...

של הכי גאים שיש דברים? אני רוצה צמיד!!!!!!!!! אני כל כך רוצה את הצמיד! כמה הוא עולה? ואם אני יבקש ממך...איך אני בדיוק אקבל אותו?

lolly1

New member
את

נחמדה ביותר..חייבת לציין.. אני חייבת צמיד!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואם אפשר גם את גייל..מוכרים כזה?..

CarolineKinney

New member
הלווווווואאאאייייי......

אבל לא נראה לי שיש לגייל מחיר וגם אם היה (כמו שציינתי לפני כמה ימים) לא נראה לי שהינו יכולות לקנות אותו גם אם הינו שודדות חצי כדור ארץ......... מה לעשות לא הכל בחיים הוא........ בקשר לצמיד אני אשאל את דוד שלי מתי הוא נוסע לניו יורק ומה הוא מוכן להביא ואני יודיע. בדרך כלל הוא אחלה כמוני אז לא נראה לי שהוא יעשה בעיות, נראה לי שהוא יסכים להביא כמה דברים לבנות פה בסך הכל מגיע לכן, כי באמת יש פה אחלה בנות והפורום הזה מאד תוסס.........

נכון...

רק שיכול להיות מצב לא נעים...בשבילך. שכל אחת בפורום הזה תבקש משהו...ודוד שלך יביא...ובסוף חצי מהבנות פה לא יבואו למפגש או שיגידו שהן לא יכולות לשלם או משהו כזה.

lolly1

New member
אני

מבטיחה שאני אשלם..אמנם לא אגיע למפגש אם יהיה אבל יש דואר..

CarolineKinney

New member
בנות.........

אל תפתחו ציפיות גדולות מידי, גם אני לא מפתחת ציפיות, אין לי מושג עם הוא יטוס בטוח ככה חבל שכולנו ביחד נתאכזב...... לא חרם עלינו??????. כשתהיה לי תשובה סופית אני יודיע ככה שאם כבר יהיה למה לצפות זה יהיה אמיתי ולא חלום......

רינת4

New member
תזכירי לי...

מה אפשר להזמין משם???(חוץ מהצמיד,כמובן-שזה בטוח את מביאה לי)

היייייייי

אני גם רוצה את הצמיד!!!!!!! אני מבטיחה לשלם, ואני אגיע למפגש בעזריאלי (זה קרוב אליי). יש לי את הצמיד אבל אני רוצה את אותו אחד מחנות המזכרות. בבקשה בבקשה בבקשה!!!!!!!!!! אני מבטיחה להיות ילדה טובה! וחוץ מזה, מה אין לשלם? זה סה"כ 4 דולר שזה משהו כמו 20 שקל...אני בטוחה שלכל אחת מאיתנו יש את זה...ואם לא, תמיד אפשר לקחת משכנתא

lolly1

New member
כן

כולנו רוצות מאוד.... אז קרוליין תודיע לנו אם הוא נוסע ..נכון? ענת-למה את לא באייסיקיו?

למעלה