אנשים התחרפנו לגמרי!!

harmless

New member
אנשים התחרפנו לגמרי!!

הייתי כרגע בפורום של jag and company והאנשים שם טוענים שאין להם שום בעיה שדייויד יעזוב את הסידרה כל עוד קתרין תשאר!!! אתם קולטים?! איך לעזאזל יכול להיות ג'אג בלי דייויד/הארם?? ממש לא הגיוני! אני בעד ששניהם ישארו כמובן-אני שיפרית. אבל בחיים לא הייתי מוותרת על דיוויד. הוא זה שמשך אותי לסדרה מההתחלה. זה מה שקורה כשרועים בשדות זרים! מעניין למה הם כל כך שונאים את הדמות של הארם? הוא כזה בונבון!

עזבי...בטח הפורום כולו של גברים.

ומי מתיחס אליהם בכלל? אל תתרגשי..... מקס' אני אכנס לשם ואטפל בהם...ואתן להם מושג אחד או שניים על מי זו סוזי כשהיא כועסת....
תאמיני לי. לא ייקח הרבה זמן. הם יחזרו בהם.

harmless

New member
את באה נעשה עליהם

אמבוש? איזה חצופים. האמת נראה לי שכולם שם נשואות זקנות. סתם אין לי מושג-אבל מה שבטוח עיוורות וחסרות שכל! ולא נראה לי שיש שם אפילו גבר אחד אז באמת אין לי מושג מה הולך שם. זה לא הפורום היחיד שנתקלתי בו בתגובה כזאת-מה לעזאזל עובר על אנשים?
הם פשוט מאשימים את הארם בכל מה שלא בסדר ביחסים שלו עם מאק. ובנוסף יש להם בעיה עם איך שהוא מטפל במטי. אבל להגיד שאפשר להסתדר בלי דייויד בסדרה?

אני לא מבינה. כל הסדרה הזו בנויה

על דבר אחד שהוא הארם. עם כל הכבוד שמאק היא מ-ד-ה-י-מ-ה (באמת באמת באמת) ...אבל אין בכלל מה להשוות לעם הארם ובלעדיו....כאילו... מי יוביל את הסדרה מאק? AJ? באד ? אני אוהבת מאאאאאאאאוד את כולם...אבל זה בלתי אפשרי. ..ובטח שלא ימצאו דיויד 2. תאמינו לי . לא קיים . חיפשתי. ח-ב-ל ע-ל ה-א-נ-ר-ג-י-ה שאנחנו מבזבזות בתגובה על כזה דבר בכלל.... טוף אני זזתי להתכונן לג'אג. אני אהיה פה אחרי זה. גל תחכי לי עם ממחטה.

harmless

New member
טוב נו

בכל זאת מדובר באמריקאים סתומים! הוא באמת ובתמים המרכז של הסדרה. אני יודעת שזה לא ראוי לתגובה-אבל זה מרתיח

Dark Storm

New member
טוב, אני לא אוכל להשאר הרבה אבל

ננסה לחזור אחרי ג'אג... סוזי - תרחמי על המסכנים, הם לא יודעים מה שהם מדברים... עומר - שבוע הבא אני הולך לעשות כמה נסיעות ברכבת - צריך להביא דברים לת"א במשך כמה ימים אז תקנא!
סתם, ננסה להביא לך תמונות
. גל - סורי אבל ממש לא היה לי זמן לקרא את ה FF שלך (בשבילך עומר זה fun fiction). כל השאר - מת עליכם !

shipper heart

New member
בואי לפורום שלנו כולם שם שיפרים

והרוב בנות אז אפחד לא מוכן לוותר על הארם

harmless

New member
איזה פורום?

אלא אם כן את מתכוונת לזה. כי אני תמיד פה

omer landau

New member
אם כבר אז שמאק תעזוב

כמובן אם מישהו חייב לעזוב אז שתיהיה מאק דיוויד יותר מתאים לשם אני יודע שהסתכנתי מאוד שאמרתי את זה אבל יש אנשים שחושבים להפך חח

shipper heart

New member
אז זהו שדיוויד בטוח לא יעזוב אחרי

שחידשו לו את החוזה לעונה 10...חח עם כל ההעלאה במשכורת שנתנו לו? למה לא לעזוב...חח ודיוויד רולז!! אחרי אתמול בא לי לבעוט במאק למים...למרות שהיא חמודה בעונה 9...*ולא מחשיבים את ATW2... איכס...שני הפרקים האלה גרר...איכס*

omer landau

New member
אני בונה לעצמי את עמוד התלייה

אולי הארם רוצה אותה כי היא דומה לחברה הקודמת שלו שמשחקת אותה שחקנית חחחחחחח תמיד שיש משהו אני רוצה שהארם ינצח נו הוא תמיד מנצח ואם הם אחד מול השני אז יש איזה משהו או שאחד פורש או שככה או שככה בלה בלה בלה הארם מנצח אפשר להעיף אותה כבר חחח היא תחזור לשתות יום אחד תשתכר תלך באמצע גאג בעירום ואז יעיפו אותה יעשו לה משפט הארם יתבע מיק יגן כמובן שאנחנו יודעים מי ניצח וחה חה חה חה חה טוב נו עכשיו יבואו כל התגובות בלה בלה בלה קיצר אני מעדיף פי מאה את הארם על מאק בייחוד עם כל הגברים המוזרים שהיא יוצאת איתם נו באמת מכנסיים קצרים כמדים אפילו בארץ אין את זה חח

shipper heart

New member
אוקיי אתה באמת בונה לעצמך את העמוד

תלייה...אני מגישה לך כרגע את החבל. עד כמה שאני מעדיפה את הארם וכרגע כועסת על מאק *עבר לי....ראיתי גוד אינטנשנס...חחחחח מה אני אעשה שהפרקים של עונה 9 משפיעים עלי לטובה?!* אני עדיין יותר מהכל שיפרית ואתה כרגע העלת לי את ה....שיגעון חחח עד פה *שמה את היד הכי גבוה שיכולה להגיע מעל הראש* לא לא לא לא לא!!! הוא בהתחלה חשב עליה כדיאן אבל כמו שהוא אמר כוכך הרבה פעמים היא לא דיאן והם ממש שונות והוא אוהב אותה בגלל האופי שלה ובגלל שהיא הkick ass marine, ninja girl jarehead ועוד כל מיני דברים ששכחתי שלו!! d-o n-t dare say something like that!! וחוצמזה- אין מצב שהארם יתן לה לשתות שוב, אין מצב שהיא תיתן לה לשתות שוב, אין מצב שאיי.ג'יי יתן לה לשתות שוב, אין מצב שהארייט תיתן לה לשתות שוב, אין מצב שג'ן תיתן לה לשתות שוב...אז עשה טובה וחוצמזה למה לעזאזל נראה לך שיתנו להארם להשתתף בתיק כזה?! הוא מעורב מדי אישית והוא גם בחיים לא יסכים לתבוע את מאק!! בחייך אתה מדבר כאילו אתה לא מכיר את הסדרה בכלל!!!! *אני כועסת...גרר* הארם היה מוותר על הכל כדי לזכות אותה, גם אם AJ היה אומר לו לא לעשות את זה...הוא לא היה עומד מאחורה *כמו שמאק עשתה...ואני עדיין כועסת עליה בגלל זה...טוב לא כל כך אבל קצת...* ולא עושה כלום בשעה שמאק עוברת תקופה קשה. וכן...היא יוצאת עם גברים מוזרים, כמו שהארמיפו אמר the men you pick אבל זה רק כי היא לא איתו!! כולם תחליפים!! ולא תחליפים טובים אני חייבת לציין והיא גם יודעת את זה...אחרת היא הייתה נלחמת עם מיק על חידוש החתונה ולא הייתה נותנת לו ללכת.... ומיק לא יגן!! גאדדדד מאק לא שתתה כבר 5 שנים ו10 חודשים *טוב אז מה אם זה נכון לעונה 9?!* והיא לא תקלקל את זה לעצמה...למעלה נתתי לך רשימה של מי שלא יתן לה... אוףף עומר עשה טבה ואם יש לך דברים כאלה להגיד אל תגיד אותם...זה סתם מעצבן.........גררררררר

Nolly

New member
דייייי...!!

היחיד שצריך לעזוב, ויעזוב, זה בארמבי... למרות אהבתי הגדולה אליו.. דיוויד ומק צריכים להישאר! אף אחד מהם לא צריך לעזוב! התחלתי לראות את הסדרה בגלל הארם... ומאז שהביאו את מקנזי אני לא יכולה לחשוב על הסדרה בלעדיה..!!! ברור שדיוויד לא יעזוב... הסידרה התחילה עליו ועכשיו הוא הסדרה!

omer landau

New member
אמרתי אם כבר

אני בעד הארם מאק היא אחלה אבל היא יכולה להיות מעצבנת עם כל העקרונות הדבילים שלה ותמיד זה מעצבן שהיא מנסה לנצח את הארם או אם כל השטויות האלה כולה מארינס הארם טייס חחחחח סתאם

shipper heart

New member
ברצינות אתה ממשיך ללחוץ את זה הא?

מה הולך איתך ילד?! שתוק!! כל הקטעים זה הטיזינג הזה שלה ושל הארם ושהם רוצים לנצח...והעקרונות שלהם.. בחייאת שתוק.. אה ובקשר לזה שאי אפשר להמשיך את הסדרה בלי דיוויד- belive it or not אבל שנה שעברה לפני שהוא חידש את החוזה הם אמרו שהם ימשיכו גם אם הוא לא יחדש אותו...

omer landau

New member
ואייי אני מתפוצץ פה מצחוק חחחחחח

זה מצחיק ומפחיד איך את אומרת לי לשתוק את כל כך בטוחה בעצמך אני גם יכול להגיד לך סתמיייייי איך את יכולה להגיד את הדברים האלה את לא קולטת שמאק היא.... זה מצחיק את כמו הסוסים האלה ששמים להם את הדברים האלה ליד העיניים כדי שלא יראו לצדדים שילכו רק ישר

shipper heart

New member
הא?!

עזוב...אתה יותר גדול ממני אבל אתה גם יותר שטוח... מבבחיבינבה נבפשיבית ובשבכליבית if you know what i mean.... and if you don't- YFP!!!

omer landau

New member
מה זה???

אני שבאתי לפה הייתי ילד טוב ואתן לימדתן אותי את כל המריבות האלה מה זה שטוח מבחינה נפשית????? ולגבי השני תאמיני לי שלא וכן אני יותר גדול ממך אז??? מה זה קשור לגאג את פשוט יותר מידי בטוחה בעצמך בנושא הזה ולא נותנת מקום לדעות אחרות של אנשים אחרים ישר משמידה חחחחחח

למעלה