אנשים הפורום יבש

iron fist

New member
אנשים הפורום יבש

איפה הבדיחות איפה ההומור מה קרה לכם מי מת שאתם באבל תסתכלו על עצמכם מי כאן לא עומד בקצב מי כאן סתם כותב הודעות כמו מפגר אתה החוליה החלשה שלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ויקי16

New member
חביבי, התבלבלת בפורום...

אין פה אנשים, והפורום לא יבש...הוא רטוב ביותר... יש פה גנן, שהוא תוצר ה
של קרן, והוא משקה את הפורום עם הרבה H20 באופן קבוע...

../images/Emo96.gif ../images/Emo173.gif ../images/Emo48.gif ../images/Emo72.gif ../images/Emo15.gif

-קרן...בואי תקחי את החיפושית שלך, היא סתם מפריעה בהודעות

טוב, ניתן לו כמה בדיחות...

בכל זאת זה פורום הומור... איש אחד נדרס על ידי משאית, מסכן... שני ברווזים שוחים באגם, האחד שחור והשני שמאלה... איש אחד שיחק קליעה מטרה, והחטיא... איש אחד התחפש לעוגה, אז אכלו אותו...

ויקי16

New member
עוד כמה...

לקרן קוראים קרן. "לא רוצה לרשום שם" לא רוצה לרשום שם. איש אחד בא לפורום, ביקש בדיחות מצחיקות - קיבל בדיחות מצחיקות.

יש לי עוד

איש אחד התגלח, נחתך, והלך לעשות פיפי... אילם אחד נפל לבור, הוא צעק וצעק לעזרה עד שכאבו לו הידיים. שני אנשים טסו לירח, האחד גבוהה והשני נמוך... כמה זה אחד ועוד אחד? הרבה... מה יותר אדום או עגבנייה??? מה יותר ארוך או כביש??? מה יותר גבוה, בית או עץ? הגזר, כי קיפוד לא מעשן... הג´ירפה והפיל עשו תחרות, הג´ירפה ניצחה והפיל אוהב תותים... אריה ודינוזאור הלכו מכות, מי ניצח? מה איכפת לעכבר, הוא בכלל לא מעשן... איש אחד טייל על גג בניין, ראה נקנקיה וקפץ באנג´י... יהודי, נוצרי ומוסלמי מתערבים מי ישרוד קפיצה ממטוס. היהודי קופץ, עף ונמרח על הרצפה! הנוצרי קופץ, עף ונמרח על הרצפה!! המוסלמי קופץ, עף ונמרח על הרצפה!!!

קח עוד, שלא תגיד שלא רושמים בדיחות

דוד הולך ברחוב ורואה את אבא שלו נוהג בטרקטור, דוד: אבא מה אתה עושה? אבא של דוד: נוהג בטרקטור.... איש אחד יושב בסלון ופתאום שומע דפיקות בדלת ניגש ופותח ורואה מולו חילזון. מתעצבן האיש , תופס את החילזון וזורק אותו מכל המדרגות. כעבור שנתיים שומע אותו איש שוב דפיקות בדלת. פותח את הדלת ורואה את אותו חילזון. שואל אותו החילזון : "תגיד לי מה זה היה צריך להיות?" "משהו אכל לי מהדיסה שלי! " אמר אבא דב. "משהו אכל מהדיסה שלי! " אמר הדובון הקטן. "תירגעו" אמרה אמא דובה "עוד לא הכנתי את הדיסה" מה ההבדל בין יוסי שריד לאריאל שרון? יוסי הוא שמאל ואריק הוא אקסטרה אקסטרה לארג!

keren007

New member
זה לא מצחיק, זה כבר עצוב.......

כמה שהבדיחות פה לא מצחיקות...................... אל תצפו ממני לבדיחות! המורה שלי לגיטרה אמרה שיש לי חוש קצב, לא חוש הומור.......
טוב, אני צריכה ללכת, אבנר מחכה לי, הוא אמר לי שיש לי חוש למשהו אחר............

iron fist

New member
אתם לא כותבים בדיחות אז הנה משהו..

We were all alone, just she & me. Her eyes were blue, her skin was soft, I knew Exactly what she wanted to do. I remember my heart beating, but I somehow put My hands on her breathe. I was so nervous, but then her legs got open & all the White stuff came. It was the first time I MILKED A COW! משהו קצת מצחיק אבל במחשבה שניה תסתכלו על קרן ותסתכלו על הפורום?!?!?!?

iron fist

New member
סתם משהו מצחיק

אם זה לא הצחיק אותך אז את מפגרת אבל לא נורא אל תקחי ללב תקחי לריאות ואם לא שמת לב שסיפרתי פה בדיחות כולם הבינו ורק (קרן המפגרת)לא הבנת כלום את צריכה תירגום ופירוש לכל דבר מה את לא יודעת אנגלית לא נורא תלמדי

keren007

New member
כדאי שתתייחס אלי יפה....

אבנר ירביץ לך........... חחחח... חכה חכה! אני עוד מעט אהיה מנהלת פורום!

iron fist

New member
עכשיו את אמרת משהו לא יפה

כל הפורום הזה צוחק עלייך מעליב אותך ורק אליי את ניטפלת

iron fist

New member
תודה אחי

נרסן אותה ביחד? אני יכול לעזור לך תגיד לי איפה היא גרה יש לי חברים מחוץ לכלא

keren007

New member
רק אל תגלה לו איפה החלון לחדר שלי!

אני לא נטפלת אלייך, ולא אל אף אחד... אם תשים לב, זה אתם שנטפלים אלי קודם!

iron fist

New member
לא לא אנחנו לא נטפלים אלייך

את נטפלת אל כולם פה כל מי שקרן נטפלת אליו שירשום אני

למעלה