אנשים!!! הנה זה בא!

Stillwater

New member
אנשים!!! הנה זה בא!

דו-קרב מס' 2! ואני מאוד,מאוד מקווה שהפעם תיהיה יותר הענות!!! ואני מזכירה...קודם תכתבו בשורת הנושא את הנבחר שלכם ואח"כ אם אתם רוצים לפרט תכתבו בפנים! ואגב...חוץ מלבחור תדברו על זה קצת! תתווכחו, משהו!

Stillwater

New member
דו-קרב מס' 2!

הדו קרב בשבוע שעבר עסק בשני הדיסקים הגדולים של נירוונה! השבוע הדו-קרב הוא בין 2 הופעות של נירוונה שיצאו על גבי דיסק! FROME THE MUDY BANKS OF THE WISHKAH או שאתם יותר בקטע של UNPLUGGED IN NEW YOURK?

E GirL

New member
האנפלאגד../images/Emo168.gif

אין, אין עליו! הכי מרגש, הכי מיוחד והכי יפה
שמעתי/ראיתי אותו בערך 1923739 פעמים והוא אף פעם לא נמאס עליי... אבל גם המודי בנקס יפה

ש ו ק ה

New member
unplugged

זה ברור מידי... יש הרבה יותר רגש בהופעה הזאת מאשר בכל הופעה אחרת אבל אולי זה טיפשי מצידי לומר את זה כי לא שמעתי בכלל את מאדי בנקס...

hgvrycuihnhuyb

New member
לפי דעתי זה ברור...

האנפלאגד בניו-יורק זה היה פשוט ענק...קורט חשוף לגמרי..בלי כל השגעונות..השירים ...מופע אינטימי ...אךךךךך הלוואי והייתי שם!!!!!!!

life style

New member
ראיתי מזמן איזו תוכנית...

שהיא מאחורי הקלעים של האנפלגד... ראיינו כל מיני אנשים שהיו שם - איזה מטומטמים! כמעט כולם אומרים (זה היה לפני האנפלגד) "באתי בשביל טין ספיריט" לא היה נורמלי אחד שחשב שאולי טין ספיריט לא הולך כל כך טוב באנפלגד... היו כמה כאלו שראיינו אחרי האנפלג דאז הם אמרו שהיה מרגש והכל אבל הם התאכזבו שלא היה את טין ספיריט

Negative creep1

New member
אני חושבת שה..

אנפלגד, הוא באמת הכי מרגש, מצמרר כזה, הוא פשוט הוא כמו ששומעים אותו, מהופנטים..זה חולני, זה טוב

למעלה