אנשים! הייתי בהופעה!

אנשים! הייתי בהופעה!

מירי הייתה ענקית!! הייתה הופעה פשוט ענקית!!!!!!! כל כך נהניתי! באתי רק בשבילה ונסחבתי שם כל הלילה אבל חפיף היה שווה את זה קיצור אולי ראו אותי בטלוויזיה חחח הייתי באמצע של האמצע ובאיזה שהוא שלב הרמתי את הדיסק שלה מאמצע ההופעה בערך עד הסוף ועוד שאלה אם מישהו במקרה הקליט ומתכנן להעלות את ההופעה לאינטרנט אני אשמח:):):) מסנג'ר [email protected]

EcstaLarge

New member
../images/Emo3.gifלמה להגיד אף אחד ישר

אני הייתי! ובאמת הייתה אחלה של הופעה גם פוטריסחרוף נתנו הופעת טובה זהו נגמר ניצנים
למישהו יש מושג אם יהיה שנה הבאה גם???

אה מגניב חחח

שנה הבאה לא ברור לדעתי יהיה אבל לא יודעת. ומישהו אולי הקליט את ההופעה ויש מצב שהוא מעלה?

Nachoom

New member
ראיתי אותך...

אם זאת את שהרמת את הדיססק היית בין השורות הראשונות הראו אותך בקיצור :) יש למירי הופעה בירושלים בצוללת הצהובה את הולכת?

מתי ההופעה?

אני לא יודעת אני די לבד מהחברות שלי בענייני הערצות והופעות ככה שבד"כ לא יוצא לי להגיע (אבל מי שמעוניין נינט כנראה תופיע בשכונה שלי ברמות אז אני מאושרת :):):):) חחח)

שירנטע

New member
איפה זה רמות?

ומתי נינט מופיעה שם?? ובאיזו שעה הייתה אתמול ההופעה של מירי בטלוויזיה?

נועוW

New member
כיף לך../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif../images/Emo8.gif

היא באמת הייתה מדהימה
אז זאת את עם הדיסק
ראו אותך הרבההה

באמת? איזה צחוקים

אוף אני רוצה לראות את ההופעה גם!! חבל שאין לי בבית 24 אחרת הייתי מבקשת שיקליטו לי

שמח שנהנת שם...

ובקשר לשנה הבאה... למה שלא יהיה גם שנה הבאה? אולי לא (או יותר נכון בטוח) לא יהיה בניצנים... אבל יכול להיות במקום אחר...

טולייצ

New member
כן

גם אמרו בחדשות שבוע שעבר שזו השנה האחרונה שהפסטיבל לא יהיה בניצנים,יש מצב גדול לקיים אותו בת"א,וזה באסה,ניצנים היה יחסית קרוב לבית...

שמח שנהנת שם...

ובקשר לשנה הבאה... למה שלא יהיה גם שנה הבאה? אולי לא (או יותר נכון בטוח) לא יהיה בניצנים... אבל יכול להיות במקום אחר...

eranmc

New member
אני הייתי בהופעה הראשונה שלה

במועדעון הפורום בב"ש והיא הייתה ממש אחלה היא שרה לשם נובמבר וטיפה טיפה.

הופעה מעולה../images/Emo70.gif

ראו בעיקר את הדיסק
אבל גם אותך. ממש נהניתי לצפות, מאוד התאים למירי המקום,האוירה,נראתה די מאושרת וחייכנית תמיד וגם מחוברת לקהל
(ולים
) הביצועים פשוט נשמעים בלייב בדיוק כמו בדיסק,היא מדויקת לאללה וזה מדהים ומרשים מאוד והיא גם בקושי מתאמצת או מתעייפת. הופעה נפלאה

למעלה