אנשים, הידעתם?

the Sithari

New member
אנשים, הידעתם?

אוקיי, לא זכור לי שהיה דיון על זה, אבל חבר שלי גילה בונוס מעניין מאד בדיוידי של ROTS. אם לוחצים על 0 בשלט באמצע הסרט עוברים לקטע שבו יודה עושה ברייקדאנס ומסביבו יש משובטים בפוזת "Niggas from da hood" ואני שואל, האם ידעתם את זה ואני מטומטם או שלא ידעתם ועלינו על משהו?

juggernaut

New member
../images/Emo6.gif

אינמצב.

AceMagician

New member
ידעתי על זה וחיפשתי דרך להגיע לזה

ועכשיו יש לי
למרות שראיתי את זה אתמול באינטרנט באיזה מקום... אמנם מצחיק, אבל אני מעדיף לראות את היידן משפיל את עצמו

AceMagician

New member
לא - אבל יש לי קישור להוראות

ולעוד משהו קטן שמחשיב את עצמו כeaster egg [תוכן ה"מוחבא" בתוכן הDVD]. ההוראות להפעלת הeaster egg: http://www.dvdactive.com/easter-eggs/dvd/star-wars-episode-iii-revenge-of-the-sith.html ועוד משהו קטן באותו הדף המקושר למעלה: אם תכנסו לסרטון הדוקומנטרי בדיסק התוספות של ROTS, בשם 'The Chosen One', תוכלו לראות בין השאר, גרסאה דיגיטלית (במקום בובה...) של יודה בTFM בחדר מועצת הג'דיי; ואיך כותב המאמר אמר, ואני מצטט (כי זה כל-כך נכון!!):
"Do I smell a re-release?"​
שמחתי לעזור ^_^" --גיא

AceMagician

New member
ותמונות../images/Emo9.gif

...I WAS (AM) AAAAAAA CLUMSY תמונה ראשונה: מאסטר YOדה
...Welcome, My padawan Niger !!!???WASAP

AceMagician

New member
ותמונה שנייה...

".The ways of the force are unseen to my ".Only the one called LUCAS can help you comperhand them --יודה הדיגיטאלי. (נ.ב. של יודה הדיגיטאלי:) ?Much younger look i have, Am I

Count Dafooku

New member
גם כשלוחצים קדימה כמה פעמים

בממשק של PowerDVD, התוכנה שאני משתמש בה כדי לצפות ב-DVD על המחשב שלי. הייתם צריכים לראות את הבעת הפנים שלי כשגיליתי את זה.

the sith

New member
למי שיש דיוידי של סוני ככה מפעילים.

מכניסים את דיסק 1 של הסרט נכנסים לתפריט הראשי ואז לתפריט האפשרויות (ששם בוחרים את הכתוביות הסאונד וכו') ואז לוחצים בשלט 11 enter. 03 enter. ואז 08 enter. תהנו!

למעלה