אנשים היא הטילה!!!

Beni Aroh

New member
אנשים היא הטילה!!!

הלאופרדית שלי נכנסה להריון מוקדם.. לא ידעתי זאת.. וכשגיליתי נלחצתי.. אודות ליונתן סיפקתי את התנאים הדרושים.. ויונתן צדק.. "היא לא אוכלת לך בגלל שצריכה להטיל בקרוב כנראה" ככה הוא אמרלפני 3 ימים.. והיום.. אני בא להראות לבן דוד שלי אותה ורואה 2 ביצים מונחות.. והקטע שהיא אפילו לא 30 גרם.. והזנב שלה עדיין שמן.. עכשיו היא שוכבת לה מתחתלמנורה.. ובערב אני יביטא להצרצרים:) מקווה שהיא תיהיה בסדר ומי יודע.. אולי היאתיהיה אמא?

itamar14

New member
אתה יודע

שזה ממש לא כבוד שהיא הטילה. ההפך הוא הנכון זה ממש בושה-בשום מצב היא לא הייתה אמורה להטיל בגודל כזה.

Beni Aroh

New member
מה אתה רוצה?

מה קשור כבוד ובושה עכשיו??? אני הייתי בטוח שזהו היא הולכת למות.. והנה ברוך ה' זה הלך לה טוב והיא נראת ומתנהגת מעולה.. ברוך ה'.. ואני לא מבין מה הקטע.. מה אתה רוצה להגיד בזה? או שזה העברת ביקורת על הגידול שלי?

גם לי קרה ששממיות קטנות הטילו כי לא

חשבתי שהזכר שהיה ביחד איתן היה מספיק גדול בשביל לזווג או שהן מספיק גדולות להטיל. זה קורה וזה לא בושה אז תרגיע. צריך להימנע מזה ובמקרה וזה קורה לטפל בהתאם.

הזנב מאבד שומן רק אחרי תקופה שבה

השממית נמצאת בתת תזונה ולא בצורה מיידית. תדאג שהצרצרים יהיו מצופים באבקת סידן וקצת ויטמינים. בהצלחה!

Beni Aroh

New member
סבבה...

לא יכלתי להביא אתמול.. אז היום אני יביא לה.. והיום בערב אני מזמין לה כמות של 250 צרצרים.. ותגיד.. לדעתך אקזוטיקה של 50 ס"מ.. חילקתי אותה ל2 באמצע כול אחד בצד אחד עם מחבוא וקערת מיםחצובה וקערת אוכל.. ולנקבה יש גם כלי קטן עם סידן.. זה מספיק או צפוף מידי?

Beni Aroh

New member
זה טיפה בעיה..

אנחנו עכשיו עוברים דירה.. ועד שהבית החדש יהיה מוכן אנחנו עוד שבועיים עוברים לדירת סטודיו ובקושי יש שם מקום.. ככה שאין לי ממש מקום לעוד טרריום

שובל09

New member
אתה יכול להוריד מהגובה...

ולהכין שתי חלקים של 50 ס"מ, אבל גובה נמוך יותר...

Beni Aroh

New member
עידכונים..

היום הבאתי לה 10 צרצרים מחבר.. ואתם לא רוצים לדעת איזה סרט היה לי בדרך.. היא אכלה איזה 7 ככה.. ובמוצ"ש אני אתקשר להזמין להם כמות של 250-300 (סוף סוףמצאתי)

למעלה