אנשים! הודעה חשובה!!

ElinorL

New member
אנשים! הודעה חשובה!!

מישהי כאן בפורום (לא זוכרת מי כרדע) פירסמה כתבה על המהומה שהתעוררה בברזיל בעקבות הסידרה "קשרי משפחה" ורשום שם שיש 209 פרקים וזה אומר שיש עוד 89 פרקים במקום 30 פרקים! סתם חשבתי שתרצו לדעת שהרווחנו כרגע עוד 59 פרקים ושהתיאוריה שלי לגבי משהו שאלנה הולכת לעשות היא נכונה רק שזה לא הסתדר לי בגלל במעט פרקים שחשבתי שיש למי שרוצה לדעת מה חשבתי שיקרא אבל זה באמת נכון אז זה ספויילר אז מי שלא רוצה לדעת שיצא(ואנשים אם אתם מגלים משהו בבקשה תרשמו לפני שזה ספויילר כדי לא להרוס למי שלא רוצה): ***תחילת ספוילר*** אני חשבתי שבגלל שפרדי הוא לא אחיה האמיתי של קמילה אז אלנה תכנס שוב להריון למען ביתה רק שזה לא הסתדר לי עם המעט פרקים שיש אבל עכשיו לא רק שאני יודעת שיש הרבה פרקים וזה מסתדר אלא זה גם מה שהיה רשום בכתבה שאלנה תעשה! איזה גאון אני, אה? ***סוף ספויילר*** אוהבת תמיד, אלינור

mori love ori

New member
מה מה מה מה מה?

מסתומרת יש 209 פרקימ?? ד"א אני חדשה כאנ וגמ אני כמו כולמ פה ב-20:05 דבוקה לטלוויזיה :)

ElinorL

New member
סבבה אחותי

להידבק לטלויזיה זה בריא ביותר :) בקשר לשאלתך אז אמרו פה שיש 150 פרקים לסידרה והתברר לי שיש 209 תמיד כאן מאמי בי בי

איך אפשר לברר כמה פרקים באמת?

אני אנסה אולי להתקשר לערוץ 3 ביום ראשון כי זה מאוד מאוד חשוב אני צריכה לתכנן את החיים שלי

סמדר ר

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מה, ואני הבטחתי חגיגית לכל שוכני הבית שבעוד חודש פלוס מינוס מסתיימת תקופת ההתמכרות הקשה, ואפשר יהיה לפגוש בי שוב - כפי שהייתי לפני שאלנה, קפיטו, פרדי ואדו נכנסו לי לנשמה ... אבל מצד שני - איזה תענוג צרוף ... 'תראות סמדרר ר

ElinorL

New member
לפאצ'ולי

קראתי בכתבה של ידיעות שיש 209 פרקים אז אני דיי בטוחה שזה נכון נצתרך פשוט לחכות ולראות... בכל אופן אני שמה לך קישור לכתבה למטה אבל יש שם קצת ספוילרים אז על אחריותך בי בי :)

אוף ה-../images/Emo58.gif האלה........

קראתי את הכתבה. יש שם טעות בסיסית .היא אומרת שמקסיקנים הפיקו את הסידרה נראה לכם? חוצמיזה.....209 פרקים? מה אני אעשה אם אקבל עבודה במשמרות? מהר מהר לקנות קלטות וידיאו....... מחר מתקשרת לערוף 3 לברר ולבקש את הסדרה החדשה. להת.

Drunkbott1E

New member
פאצ'ולי...

הסדרה היא ברזילאית אבל יכול מאוד להיות שמקסיקנים מפיקים אותה... ואת מתקשרת לגבי Mulheres Apaxionadas?

למעלה