אנשים הודעה חשובה!

יבס

New member
אנשים הודעה חשובה!

שאבתם מים בששון ממעייני הישועה, שאבתם מים בששון ממעייני הישועה, מים מים מים מים הו מים בששון, היי! מים מים מים מים הו מים בששון, היי! היי היי היי היי מים מים מים מים מים מים בששון מים מים מים מים מים מים בששון. צדיק התמר יפרח יפרח, צדיק התמר יפרח. צדיק התמר יפרח יפרח, צדיק התמר יפרח. כארז בלבנון יחיה, כארז בלבנון יחיה, כארז בלבנון יחיה יחיה יחיה יחיה. כארז בלבנון יחיה, כארז בלבנון יחיה, כארז בלבנון יחיה יחיה יחיה יחיה. תקשיבו לי ותקשיבו לי טוב! יש היום בערב בשעה 21:30 ריקודי עם עם יגאל טריקי בקריית קריניצי בבי``ס וויצמן! (בשעה שמונה וחצי מתחילים אבל אנחנו צריכים מתקדמים שזה ב- 21:30). ההשתתפות חובה! אני לא הולכת לרקוד עוד פעם לבד! אני צריכה בן זון! ברור? כל הזקנות השרטוטות האלו באות להן עם הבעלים הזקנים שלהן, להן יש בני זון ולי אין! זה ממש עצוב! אז.. בואו בהמוניכם- זה חינם!

nasty-

New member
חחחחחחח יבס

את קורעת אותי מצחוק!!! מתה עליך חחחחחחחחח גנובה!!

...ים

New member
תגובה ליבסי מאת אושר.

א.צדיק כתמריפרח,ב.כארז בלבנון ישגה ולא יחיה,ג.לעונג הוא לי יהיה לשמש בן זוג לריקודי עם ולריקודים בכלל,בים של אהבה ממני אלייך יבסוס.נ.ב.מזל טופ הבנתי שאת ובחור מתחתנים אז זהו זה ביי בנתיים מאושר...

...ים

New member
תגובה ליבסי מאת אושר.

א.צדיק כתמר יפרח,ב.כארז בלבנון ישגה ולא יחיה,ג.לעונג הוא לי יהיה לשמש בן זוג לריקודי עם ולריקודים בכלל,בים של אהבה ממני אלייך יבסוס.נ.ב.מזל טופ הבנתי שאת ובחור מתחתנים אז זהו זה ביי בנתיים מאושר...

למעלה