אנשים! הגעתי לכאן כי...

peny lane

New member
אנשים! הגעתי לכאן כי...

אחרי שקראתי את הכתבה בידיעות אחרונות על עידן ריכל חיפשתי פורום שלו אבל אין, אז פורום עברי לידר זה הכי קרוב שיש לדבר עליו. רציתי להגיד שאני המומה מהדברים שקראתי, פשוט יש לי את הדיסק שלו וגם חשבתי ללכת להופעה, אבל עכשו ממש אין סכוי שאני אלך לראות אותה...הבן אדם פשוט מגעיל!!! אני לא מאמינה שאנשים פשוטים כמו אלה האתיופים בכתבה יגידו דברים סתם! מסתבר שהוא רימה אותם וגנב אותם בלי להתביש!!!! אני המומה וכועסת נורא.

ZVI Z

New member
את בטוחה שזה ככה?

יואו איך אני מקווה שלא... חשבתי שהוא בנאדם מאווווווווווווווווווווד אחלה אז אני מאוד מקווה שזה לא נכון

peny lane

New member
נכון ביותר!

זה לא קטע של צהובונים, הם הולכים לתבוע אותו בבית משפט! וחוץ מזה האנשים האלה לא יספרו סתם סיפורים וגם עידן רייכל לא אומר שזה לא נכון אלא מסתבך יותר בשקרים. ועוד דבר: הסתכלתי גם בכתבה מ"הארץ" כדי להיות בטוחה (תודה על הלינק...) והאתיופים שמתראיינים שם הם אלו שהולכים להופיע איתו והם בכלל אנשים אחרים מאלו שמדברים בידיעות שאלו האנשים שעשו איתו את התקליט. אולי הוא עשה פרצופים של נחמד אבל באמת הוא פשוט מגעיל!!!

יש בעייתיות מסוימת...

בכל מה שנוגע לכתבה הזאת. ולכתבות בעיתון בכלל. דבר ראשון, וזה כמעט תמיד נכון, כל מה שכתוב בעיתון תמיד נראה: הכי נכון, הכי מדוייק, הכי "למה שימציאו את זה" והכי הגיוני. עד... שכותבים על משהו שהוא קרוב לתחום העיסוק שלך/למישהו קרוב אלייך. אז מבינים שרוב הדברים שכתובים הם לא נכונים או לפחות לא מדוייקים. לכן, יש לקחת בעירבון מוגבל את כל מה שכתוב. מבחינה אחת, יכול להיות באמת שנעשה להם אבל מצד "עידן רייכל" או חברת הליקון. אבל מאוד הגיוני שזה פשוט אנשים קטנים, שנתנו את קולם וכישרונם לפרוייקט קטן ולא חשוב, שלא חשבו שיצא להם ממנו משהו. ופתאום הוא גדל לממדים גדולים מבחינת כסף ופרסום ועכשיו הם רוצים לגלוש על הגל. לכן אסור להסיק מסקנות עד שיתפזר העשן מעל הפרשה הזאת. זה בקשר לפרשה, מבחינה עיתונאית, מה יותר מציצני וצהוב, מ-לקחת את אחד פרוייקטים הכי מצליחים של השנה ולהפוך אותו לסקנדל גדול. ועוד על גבו של אומן קטן, צעיר ומוכשר. שוב, אני לא אומר שזה לא נכון ולא קרה, אני אומר לא למהר להסיק מסקנות חד משמעיות על אנשים בעקבות כתבות בעיתון.

מחזקת את דברייך

לדעתי יכול להיות שכל מה שהיה כתוב בכתבה נכון אבל בקושי מראים שם את הצד של עידן רייכל עצמו... לדעתי כל הרעיון הזה מטופש לחלוטין, איפה הפירגון!?! וגם לדעתי עשו מזה עיניין גדול מאוד הרי עידן אמר שחוץ ממימי יוסף אף אחד לא פנה אליו אישית וטען שזה מפריע לו כאשר יש אחד שיומיים לפני הכתבה נפגש עם עידן כחבר וגם לא העלה את הנושא הזה שהוא נפגע וכד'. מה גם שלפני שניסו לפתור את זה בינם לבין עצמם ישר פנו לעשות מזה כתבה שכזאת?! אני גם אומרת שזה מן ניסיון כזה להפיל את "הפרוייקט של השנה" שכל כך מצליח ויצליח והצליח פתאום עכשיו שהוא כל כך מצליח האנשים שלקחו חלק בפרוייקט מתלוננים. מי שקרא את הכתבה יכול לראות סילופים רבים...ולהבין שסתם אבל באמת סתם [לדעתי לפחות] עירוב העורכי דין מיותר לחלוטין. הציגו את עידן כפושע ועוד דברים רעים כשבעצם בכל רגע נתון עידן הזכיר את האנשים שעזרו לו בפרוייקט!!! בכל כתבה כמעט שאני קראתי הרוב נעשה בפירסום האנשים שעזרו לו. היה שם אחד בכתבה שהתלונן על זה שעידן הבטיח לקרוא לפרוייקט גם על שמו ובסוף הוא קרא על הפרוייקט רק על שמו עצמו אז עידן ענה בתגובה שהוא עשה רק שיר אחר-"הינך יפה- אז למה שלדיסק שלם יקראו על שמו?! ובצדק. בקיצור ניראה לי סתם הכפשה נוראית ביותר כלפי עידן. חבל שעד שעושים כתבה בעיתון כזה מרכזי ועוד שמפורסם ביום שישי שרוב האנשים קוראים אותו, במקום לפרגן ולכתוב על ההצלחה משקיעים איזה חמישה עמודים כדי להרוס.

קראתי את 2 הכתבות, אבל יש לי שאלה..

למה לפרוייקט קוראים הפרוייקט של עידן רייכל בעצם? (לא שמעתי ת'דיסק..) הוא שר בדיסק משהו? מה הוא עשה בעצם? אני הבנתי מהכתבות שהוא הלחין- וברוב (אולי בכל?) השירים מישהו אחר שר.. אזזז.. שמישהו יסביר לי מה הולך פה..!

כי זה הפרוייקט שלו!!

הוא הזמין אותם - הם לא היו חייבים לבוא הם באו מרצונם החופשי! הוא הלחין הכל (או את הרוב לפחות) הוא כתב הכל (או את הרוב לפחות) הוא עשה הכל באולפן הביתי שלו הוא הקליט הוא הכין ועבד זה הפרוייקט של עידן רייכל ולא של אף אחד אחר!!!!!! כל האנשים ששרים שם בדיסק - הם באו מרצונם החופשי לעזור ואני מסכים שמגיע להם כסף על העבודה שהם עשו השאלה זה מה סוכם מראש אל תאשימו לפני שתדעו את כל העובדות!!!! אל תקחו מה שכתוב בעיתון כתורה מסיני זה ממש ממש מעצבן אותי שאנשים קוראים משהו בעיתון ומיד חושבים שזו אמת טהורה - זה לא!!!! הם כותבים רק מה שיגרום להם למכור עוד עיתון הרוב מלא באי דיוק עידן הוא בן אדם ממש ממש טוב אני לא מאמין שהוא יעשה דבר שכזה!!!!!!! תומר (מזל שיש לי מצב רוח טוב אחרת ההודעה הזאת בכלל היתה עצבנית)

אל תתעצבן עליי....!!!!

וגם אל תוציא ת'עצבים שלך על כל מה שכתבו פה עליי.. !! (אם באמת התכוונת אליי פה..) אני בסה"כ שאלתי למה קוראים לזה דווקא ככה..!! כי לא ידעתי שהוא כתב את הכול והלחין את הכול- והזמין את כל אלה להצטרף.. וחוצמיזה, כל עוד הוא נתן לכל מי שעזר לו קרדיט- והכיר בזה שהם עזרו לו- הכול טוב..!

יאללללה תומרררררר ../images/Emo3.gif

באמת אני מסכימה עם כל מילה ומילה שלך!!! הפרוייקט הוא של עידן ולא אחר!!! וגם המשפט "אני לא מאמין שהוא יעשה דבר שכזה" תומר הוא לא עשה כלום. זה לא שהוא פשע במשהו ממש לא!! כל אחד קיבל כסף מעידן זה סתם הכפשה מטומטמת ואני גם מתכוונת לשלוח לעיתון תגובה. כל כך השקיעו ב"כתבה" המפגרת הזאתי שכולה הכפשות בקושי הציגו את הצד של עידן בכל הסיפור הזה. ררר! מעצבנים!! בכל אופן עידן לא עשה שומדבר רע.

לירן מם

New member
אל תקחי ללב מה שכתוב בעיתונים...

עיתונים בדרך כלל מסלפים דברים וגורמים לדברים שאמרו להשמע אחרת לגמרי... הם בונים להם מהתשובות תשובות אחרות שמתאימות להם ולמה שהם רוצים להראות... סבבה לקרוא את זה ולבדוק מה כתוב שם, כי זה לא רק דברים מסולפים.... אבל אני בספק אם הכל נכון ומדויק.. אבל רק כדי לדעת על מה בדיוק אתם מדברים, מישהו יכול להקשר אותי לכתבה ההיא לא של הארץ-כי אותה קראתי, אלא את השניה הנוראית כפי שאתם אומרים...??? בתודה מראש.. לירן

niesus

New member
תקראי את הראיון בהארץ

אני לא הייתי סומך בעיניים עצומות על עיתון כמו 7 ימים. בהארץ ערכו איתו ראיון וגם עם מי שמופיע איתו (אפילו עם האתיופים... את יודעת, השחרחרים הפשוטים האלה...). הוא נשמע אדם קצת דכאוני, אבל לפחות הוא מתעל את זה למוזיקה שלו ואם אני זוכר נכון הוא גם התנדב באיזה כפר עולים של ילדים אתיופים.

למעלה