אנשים!!! הבאתי לכם....

Falling Tears

New member
וואי יפה תודה!!

ודרך אגב חזרתי מאילת היה כזה שווההה תפסו אותי ואת חברה שלי גונבות ארטיק חחח היה כזה מצחיק *לא קשור*

black spot

New member
חחחחח....גנבת ארטיק?....

כאילו...לא היה משהו אחר יותר מועיל?..... פעם אמרתי לחברה שלי(בצחוק) ללכת לקופאית ולגנוב לה כסף והקופאית הסתכלה עליי..
....או שפעם שברתי בובת חרסינה בטעות ואז ברחתי...אחרי איזה כמה שנים באתי שוב לאותה חנות ומרתי לחברות שלי בצחוק "תראו" ואז כאילו נסעתי על הקורקינט איזה 2 שניות החזרתי את זה והלכנו מהמקום ואז המוכרת כזה יוצאת מהחנות צועקת :" ילדה!! חוצפנית, מה את גונבת ככה? אני אקרה למשטרה תלכי מפה אני לא רוצה לראות אותך בסביבה יותר"....... אבל חזרתי לשם..היא לא זכרה אותי....

black spot

New member
איך את עושה חתימה?....כנסי...

תלחצי על הכנוי שלך ואז תראי את הפרטים שלך ולמעלה בצד שמאל כתוב "לחץ כאן לעידכון פרטים"...תיכנסי ואיפה שכתוב לך חתימה את כותבת....

black spot

New member
../images/Emo39.gif

Billy: "Silverchair - that's the reason I got into music. They were so young and I was the same age."

black spot

New member
../images/Emo39.gif

After the show, the boys in the band spent some time signing autographs and reaching out to the fans who had been waiting outside for hours.

original jess

New member
איזה חמודים! *קונה כרטיסים להופעה ה

הבאה*(לא שאני יוכל ללכת, אבל אני אקנה...)

../images/Emo80.gif|מטקה| איזה חמודים הם!!

אוף, ממש כיף למעריצים... נראה לי אני הייתי מושכת את בילי למטה ועושה לו... דברים **שורקת בתמימות**

למעלה