אנשים,דרושה עצה!!!

leonf

New member
אנשים,דרושה עצה!!!

אז ככה אני לומד ביא בקבוצת לימוד של 5 יחידות מתמטיקה... אבל יש רגעים (די הרבה) שאני מרגיש כמו אחד שהולך עם הראש בקיר ברמה הזאת. בנוסף יש את הציון 33 במבחן שנערך לפני שבוע... אז עכשיו התלבטות שלי היא בין להישאר ב5 יחידות ולנסות בכל זאת להשיג משהו או לרדת ל4? עצות?

אני היתי בהתלבטות ההפוכה ....

כי ב3 יחדות היה לי ממש קל וכל הציונים שלי היו מאיות ... ולא ידעתי האם לעבור ל4 או לא ... בסוף נשארתי ב3 .... לדעתי בתקופת התיכון אתה אמור להנות - לסבול כמה שפחות ... אם לא הולך לך ב5 אז אין אין סיבה שלא תעבור ל4 ! עדיף לקבל ב4 יחידות 85 מאשר לקבל ב5 יחידות 33 ... מה גם שאף אוניברסיטה (חוץ מהטכניון ששם זה מדד אחד) לא דורשת יותר מ4 יחידות !!! ובסף הכל ! גם אם תרד ל4 ותרצה להשלים ל5 תצתרך להשלים רק יחידה אחת ! (התוכנית החדשה !)

rAmikube

New member
נכון..אתה צודק...

אפשר להשלים אחר כך רק יחידה אחת. אני ב-4 יח"ל ואני די בסדר עם זה, ובואו נגיד שגם ב-5 יח"ל לא היה לי הכי קשה בעולם, אבל בכל זאת, **בינתיים** אני נישאר ב-4... ולגביך - אני חושב שבאמת אין טעם ללכת עם הראש בקיר וללמוד משהו שאת לא טובה בו וגם לא הכי והבת את זה...אף אחד (ניראה לי לפחות...חחח) לא יהרוג אותך אם תעשי 4... בהצלחה

icודליה

New member
לדעתי ממש כדאי

ואחרי עוגי ורמיקוב אני לא יכולה להוסיף יותר מידי מה גם שאני לא ממש מבינה בזה אבל לפי איך שאתה מתאר חובה שתעבור ל4 יחידות! זה באמת לא כזה נורא!

אני הייתי יורדת הקבצה

אין לך כל כך מה לקרוע את עצמך בכדי להיות בחמד יחידות, לא יהיה לך זמן כלל לחיות וזה חשוב להנות החיים. גם ארבע יחידות זה מאד יפה! ולדעתי עלייך לרדת לשם. המקצוע לעתיד עוד רחוק, אל תשחוק את עצמך על משהו שאתה לא בטוח שתרצה להשיג

למעלה