אנשים דפוקים...

a_duck

New member
אנשים דפוקים...

תכנסו לאתר הזה שמישהי הביאה לי ותראו אנשים דפוקים בשכל...אני ממליץ להוריד את הסרטון מספר 6...זה הכי עלוב... שטן אפשר גם להיכנס לעמוד הראשי של האתר "מטאל" הזה...יש שם סקר מעניין על הסוג מטאל המועדף של הגולשים...אחד מהסגנונות מטאל הוא VAMPIRE METAL... עמוד ראשי

Sham 69

New member
וואי .. איזה רמת טמטום .. בחיי ..

איזה פיגור .. במיוחד הדף הזה על כת השטן .. עלק "מלקקים את הדם ושוכבים על הרצפה וצועקים ומשתוללים" ..

sihaya

New member
אמממממ.....

מה שהיה שם זה עיוות של השטאניזם . אבל האמת .... שזה יותר משהו כמו "כאשר אתה הולך במקום כל שהוא אל תציק לאף אחד אם מישהו מציק לך אמור לו בנחמדות להפסיק אם הוא לא מפסיק השמד אותו " פחח:) ילדים טיפשים ומתלהבים :) זה הדבר הכי נוראי בעולם..

Sham 69

New member
אם הייתי הולך ב"דרך חיים" שלהם ..

אז הייתי מחסל כבר כל כך הרבה אנשים. דרך חיים כל כך מטומטמת .. טוב .. אני מקווה שזה רק שלב בחיים .. איזה סרטונים מטומטמים .. הקטע שהוא חותך את היד .. וצועק ..

Nomaed Dominus

New member
not original stuff!!!

כל החומר, גם ה"כתבה" וגם וסרטונים, נלקח מהאתר של ידיעות אחרונות. יש לי בבית את המקור של זה, מלפני איזה שנה... זה באמת מטומתם... אבל כעקרון, ב"שטניזם" יש הרבה זרמים... יש אנישים שבאמת מאמינים בשטן, הם הטיפשים והמתלהבים. יש כאלה שסתם מתלהבים בגיל צעיר, כי זה קול... ויש זרם שהולך פשוט נגד הדת (כולל נגד "שטן"). וזאת פשוט אידיאולוגיה, גם אם תקראו לזה שטניזם, גם אם לא, מה שהיה באתר הזה היה פשוט התלהבות יתר, טפשות, פיגור שכלי, וכו´

epitaph

New member
קשה להאמין עד כמה אנשים יכולים להיות כל כך מפגרים

למעלה