אני עושה את זה בהיפו סטייל B)
אני עושה את זה כאילו הדמויות עצמן עונות על השאלות האלה... אינויאשה: יאללה, נתחיל בחידון!!! השם שלי מזכיר לי קערת פירות של פודינג ווניל וקצפת כזה למעלה עם סוכריות... 3>.... כלומר.. -_- אההה... שד! שד כלב! הצבע שמזכיר אותי זה צבע ירקרק חיוור של עלי הדפנה הצומחים בשעות הלילה וניחוחם... כלומר... אההה... אדום! -_- צבע דם! החיה שאני מזכיר לעצמי היא סוס פוני עם כנפיים, לבן בעל עיניים גדולות... כלומר.... כלב!!! אמסטף!!! החפץ שאני מזכיר לעצמי הוא... מה זה השאלה המפגרת הזו?! XDDDDD המזון שאני מזכיר לעצמי הוא קערת פירות של פודינג ווניל וקצפת כזה למעלה עם סוכריות... *.*... אהההההה... -_- עם בשר כבוש על הכל!!!!! את האיקון הזה אני מזכיר לעצמי :
קאגומה - קאגומה מזכירה לי... אה, זה התור שלה XD קאגומה : כאילו, שיואוווווו.... אני מוכנה לשאלון המאמם!!!!! =]]]] השם שלי מזכיר לי את הראל סקעת!!!! כאילו, זה אותו דבר - קא-גו-מה, ה-ר-א-ל ס-קע-ת!!!! =] הצבע שהכי מזכיר אותי הוא ורודדד כאילו, כי זה אהבהההההה D= החיה שהכי מזכירה אותי היא חזירררררר כאילו,ף אני אוהבת ירכי חזיר, אבל, שיואו, אני לא אתחתן איתו!!!!!! החפץ שמזכיר אותי זה מסקרההההה
המזון שהכי מזכיר אותי הוא טופייייייי כי הוא מתוק, ורוד, ונמס בפה...
אני הכי מזכירה לעצמי את האייקון
, ולא צריך להסביר, כאילו =] סאנגו : אני רוצה למלא את השאלון, ולא אכפת לי! אז מה אם אני בת?! אז אני לא יכולה למלא שאלון?!!!!! הא?!!! השם שלה מזכיר לי... - רק תשלים את המשפט הזה, יא חזיר שוביניסט!!!! אה, אני צריך לענות. XP אז השם שלי מזכיר לי שפם... אתה הצבע: שחור! הא! חשבתם שאני אגיד ורוד כי אני בת, הא?!!!!!! חההההה!!!!! אני לא טיפשה!!!! את החיה : למה?! אתה משווה נשים לחיות?!!!!!!1 שוביניסט!!!!!! את החפץ: שפם! את המזון: שפם! את האיקון:
!!!!! מירוקו : אני מוכן!!!!!!! השם שלי מזכיר לי : בנות את הצבע : בנות את החיה : בנות את החפץ: מטה נזירים! כלומר... בנות את המזון: בנות את האיקון:
(_)(_) ( יד מלטפת תחת XD ) שיפו : יאללהההההה בואו נתחיל! השם שלי מזכיר לי : שרימפס! ~שרימפס~~שיפו~~שרימפס~ את הצבע: כתום! איזה עוד צבע אני מזכיר למישו? ~.~ את החיה: אתם רצינים?... -_- שועל!!!! שועל!!! מאייתים את זה עם ט' ות'... את החפץ: סביבון, סוב סוב סוב, שיפו הוא שיפ טוב XO את המזון: סוכר-יה-סוכר בסבוסה!!! D: שריף הילד הדרוזי כל כך שולט ;; את האיקון:
סאשומארו : קדימה. אני צריך להגיע הביתה ולהתקלח בפלאפי. -_- השם שלי מזכיר לי : פלאפי. פלאפי שקסי ושולט. קנו כעת. זה עולה רק 6,000,000,000,000,000,000 דולר, אבל זה שווה כל אגורה. את הצבע: לבן. לבן זה צבע אינסופי. צבע שקסי ושולט. קנו כעת. את החיה: כלב. אולי אפילו כלב רוצח. כלב שקסי ושולט. קנו כעת. את החפץ: טמפון. טמפון שקסי, טעים ושולט. קנו כעת. את המזון: ג'אקן. ג'אקן טעים. יאמ יאמ. את האיקון: אין איקון שמתאר את רגשותי ההפכפכים. רגשותי השקסיים והשולטים. קנו כעת. נאראקו : קדימההההה הווווו אני מוכן לשאלות!!!! השם שלי מזכיר לי : נאראקו - זה מזכיר לי - קוהאקו!!!! הוו צ'יבי סאןןןןן!!!!!!!!!! את הצבע : סגול! כמו הבגדים שלי, האיי-ליינר שלי, השיער שלי... אינויאשה : אה... יש לך שיער שחור, לא? נאראקו : הסדרה נגמרה לפני כמה חודשים, מאז צבעתי את השיער... את החיה : עטלף. חי בצללים. לבד. מדי פעם תופס עכבר תמים ואונס אותו. כולם שונאים אותו והוא שונא את כולם. הוא עיוור. אני עם עדשות מגע. זה דומה. את החפץ: החפץ שמזכיר את עצמי. הוא. שוט. פליק. פליק. טאם. טאם. לאאאאאא!!!! נאראקו סאמה, לא!!! זה כואב!!!!!!!!! לאאאאאאאאא!!!!!!!!! הווווווווו!!!!!!!! צ'יבי סאן!!!!!!!!!! הוווווווווו!!!!!!!!!!!! הווווווווווווו!!!!!!!!!! אה... כלומר... -_- שאלה הבאה! את המזון: ...אם אני אענה על זה יאשימו את היפו בלהיות סוטה. את האיקון:
קיקיו : ... השם שלי מזכיר לי : ... את הצבע: ... את החיה: ... את החפץ: ... את המזון: .... את האיקון: ...