אנשים דיי

Krumogit1

New member
אנשים דיי ../images/Emo1.gif../images/Emo153.gif

טוב אני מתחילה משחק חדש!!! אני ארשום כאן שמות של דמויות ואתם... טוב אתם תבינו לבד אינויאשה: השם שלו מזכיר לי... אתה הצבע: את החיה: את החפץ: את המזון: את האיקון: קאגומה השם שלה מזכיר לי... אתה הצבע: את החיה: את החפץ: את המזון: את האיקון: סאנגו השם שלה מזכיר לי... אתה הצבע: את החיה: את החפץ: את המזון: את האיקון: מירוקו השם שלו מזכיר לי... אתה הצבע: את החיה: את החפץ: את המזון: את האיקון: שיפו השם שלו מזכיר לי... אתה הצבע: את החיה: את החפץ: את המזון: את האיקון: סאשו השם שלו מזכיר לי... אתה הצבע: את החיה: את החפץ: את המזון: את האיקון: נראקו השם שלו מזכיר לי... אתה הצבע: את החיה: את החפץ: את המזון: את האיקון: קיקיו השם שלה מזכיר לי... אתה הצבע: את החיה: את החפץ: את המזון: את האיקון: נאמ... וזהו

אניאניאני D:../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

אינויאשה: השם שלו מזכיר לי... שדת כלב XP אתה הצבע: אדום את החיה: נו באמת P:- כלב. את החפץ: חרב את המזון: מזון לכלבים XD את האיקון:
קאגומה השם שלה מזכיר לי... מחצלת במבוק XP אתה הצבע: ורוד =X את החיה: נערה מתבגרת בעולם מודרני {כן זו חיה, יש בעיה? P:} את החפץ: אופניים את המזון: חטיפי צ'יפס את האיקון: סאנגו השם שלה מזכיר לי... שמש, אינלי מושג למה O.O אתה הצבע: סגול- כנ"ל O.O את החיה: לביאה, שוב- אין לי מושג למה O__________O את החפץ: בומרנג {אני כ"כ צפויה X3} את המזון: ביצה את האיקון: מירוקו השם שלו מזכיר לי... מרק XD אתה הצבע: גם סגול O___________O את החיה: טווס את החפץ: מקל זהב מוזר O__________O את המזון: פתית אורז. את האיקון: שיפו השם שלו מזכיר לי... שיפ אתה הצבע: כתום את החיה: שועל את החפץ: סביבון את המזון: סוכריה את האיקון: סאשו השם שלו מזכיר לי... אדון אתה הצבע: לבן את החיה: חיה אדישה רנדומאלית? את החפץ: פלאף X3 את המזון: שום מזון, אף פעם לא ראו אותו אוכל O____O את האיקון: נראקו השם שלו מזכיר לי... נר אתה הצבע: סגול XD את החיה: מדוזה את החפץ: קוצים? X.X את המזון: מזון כלשהו של קניבלים את האיקון: קיקיו השם שלה מזכיר לי... שמן קיק אתה הצבע: חום את החיה: בת יענה את החפץ: חץ וקשת את המזון: שום מזון, מים. את האיקון: נמ =X אני משוגעת לגמרי X_______________X

ShuNka

New member
מזון כלשהו של קניבלים? XD

קניבלים לא אוכלים בני אדם? :p

כע, משו כזה P:../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

אבל אם הם מסוגלים לאכול בני אדם, הם מסוגלים לאכול הכל ><

Krumogit1

New member
גמלי מותר לענות XP

+
צריך לרשום את הדבר הראשון שעולה לראש אינויאשה: השם שלו מזכיר לי... אתה הצבע: אדום (כו מפתיע) את החיה: צ'ינצ'ילה (אל תשאלו אותי..) את החפץ:מחבט ביסבול את המזון:המבורגר את האיקון:
קאגומה השם שלה מזכיר לי... אתה הצבע: חום קקי את החיה: עצלן את החפץ: טלפון את המזון:גויאבה את האיקון:
כי זה דומה לבאר... סאנגו השם שלה מזכיר לי... אתה הצבע: אדום את החיה: דג אבו נאפחה את החפץ: חרב קאטנה את המזון:סנדוויץ' את האיקון:
על שם קיררה מירוקו השם שלו מזכיר לי... אתה הצבע: כחול את החיה: קוף (בגלל מה שעשו לו במעריב לילדים...) את החפץ: סוטרה את המזון: אורז את האיקון:
שיפו השם שלו מזכיר לי... אתה הצבע:טורקיז את החיה: שפן\קרצייה את החפץ: שפם את המזון: שיפודים את האיקון:
(נו שף+שיפו ><) סאשו השם שלו מזכיר לי... אתה הצבע: סגלגל את החיה: טישאהווו (בדיחה פנימית) את החפץ: פלאפי את המזון: סלט שום את האיקון:
נראקו השם שלו מזכיר לי... אתה הצבע: סגול את החיה:קוף את החפץ: מראה את המזון: נקטרינות את האיקון:
קיקיו השם שלה מזכיר לי... אתה הצבע: לבן את החיה: אני משנה לצמח: עץ הקיקיון את החפץ: חץ וקשת את המזון: שמן קיק (תודה ללירז) את האיקון:

../images/Emo42.gif../images/Emo189.gifאני../images/Emo29.gif

אינויאשה: השם שלו מזכיר לי...שד נצר הלילה אתה הצבע:ירוק את החיה: כלב את החפץ:חרב את המזון:דוגלי את האיקון:
קאגומה השם שלה מזכיר לי...כוהנת אתה הצבע:ירוד את החיה: חתול? את החפץ:חץ וקשת את המזון:סושי את האיקון:
סאנגו השם שלה מזכיר לי...אלמוג אתה הצבע:סגול את החיה:לביאה את החפץ: מגן את המזון:לא מזכיר לי מזון
מירוקו השם שלו מזכיר לי... תחת? אתה הצבע:סגול את החיה:טווס את החפץ:מקל קדוש את המזון:? את האיקון: שיפו השם שלו מזכיר לי...אגרוף לראש אתה הצבע: כתום את החיה:שועל את החפץ:סביבון את המזון:שככתי איך קראים לזה את האיקון:
סאשו השם שלו מזכיר לי...הרס אתה הצבע:לבן את החיה:שד את החפץ:קידון את המזון:מה סאשי אוכל? את האיקון: נראקו השם שלו מזכיר לי...גיהנום אתה הצבע: שחור את החיה:שד את החפץ:חבר בעלת כוחות רשע את המזון: שדים את האיקון: קיקיו השם שלה מזכיר לי...מיקו אתה הצבע:לבן את החיה:אין את החפץ:חץ את המזון:אין את האיקון:
נאמ... וזהו

NoriChan

New member
^^ ../images/Emo55.gif../images/Emo62.gif

אינויאשה: השם שלו מזכיר לי... אתה הצבע: כסוף את החיה: כלב את החפץ: חרב את המזון: עצם ^^ את האיקון:
קאגומה השם שלה מזכיר לי... אתה הצבע: ירוק את החיה: סנאי (?????) את החפץ: חץ וקשת XD את המזון: חזיר X____X את האיקון:
סאנגו השם שלה מזכיר לי... אתה הצבע: ורוד (אבל לא בהיר) את החיה: חתול את החפץ: בומרנג את המזון: סושי X: את האיקון:
מירוקו השם שלו מזכיר לי... אתה הצבע: סגול את החיה: תרנגול >>" את החפץ: מקל את המזון: אורז את האיקון:
XDDDD שיפו השם שלו מזכיר לי... אתה הצבע: כתום את החיה: שועל את החפץ: כדור את המזון: סוכריה את האיקון:
סאשו השם שלו מזכיר לי... אתה הצבע: לבן את החיה: זאב |X את החפץ: חרב את המזון: מה הוא למען השם כבר אוכל? המ... לא'דעת את האיקון:
נראקו השם שלו מזכיר לי... אתה הצבע: שחור את החיה: עכביש את החפץ: קופסה (???) את המזון: ספגטי XDDD את האיקון:
קיקיו השם שלה מזכיר לי... אתה הצבע: לבן-אדום את החיה: דרקון (למרות שאין חיה כזאת אבל זה מה שהיא מזכירה לי X___X) את החפץ: חץ וקשת XDD את המזון: תפוח את האיקון:

מית צאן

New member
המ...../images/Emo119.gif

אם אני יודעת נכון, יש חיב במדבר (שכחתי את שמה) שהיא כמו לטאה דיי גדולה כזאת, וכשהיא מאיימת או מחזרת יש לה מסביב לראש כמו מניפה של 380 מעלות והיא פורסת אותה ורצה במהירות על שתיים. ויש גם לטאה ענקית. עצומה. ממש ענקית ועצומה בגודלה גם במדבר, ויש לה גם לשון ענקית, ואומרים שהיא הדבר הכי קרוב לדרקון שחי כיום בעולם.

../images/Emo15.gif יש לטאה שנקראת דרקון קולורדו

שהיא בערך בגודל של סוס, ומשתייכת למשפחת לטאות הכוח. מכנים אותה דרקון בגלל שהיא כל כך גדולהף, וגם בגלל הצבעוניות שלה.

Shipsi

New member
הו-הו, גם אנייי D:

אינויאשה: השם שלו מזכיר לי... אתה הצבע: אדום את החיה:כלב (?) את החפץ:חרב...? את המזון:נודלס את האיקון:
קאגומה השם שלה מזכיר לי... אתה הצבע: ורוד פקאצי במיוחד את החיה: בננה O: את החפץ: תיקים ענקיים מפוצצים בשלל חטיפים 3: את המזון: נודלס :X את האיקון:
סאנגו השם שלה מזכיר לי... אתה הצבע: סגול-צהוב את החיה:חתולה מרוקאית? את החפץ:כפית גדולה-מדברת את המזון:טו-גו (סאנ-גו S:) את האיקון:
מירוקו השם שלו מזכיר לי... אתה הצבע: סגול O: את החיה:יונה (אהמ-מי שרואה את האלופה יבין את הכוונה-אהמ) את החפץ: מוט ארוך (?) :X את המזון: מרק את האיקון:
שיפו השם שלו מזכיר לי... אתה הצבע:ורוד פקאצי את החיה:עכבר-בעל-פיצול-אישיות-חמור את החפץ:נבוט את המזון:סוכרייה (שיעול) את האיקון:
סאשו השם שלו מזכיר לי... אתה הצבע:לבן-ירוק צפרדעי את החיה:צפרדע את החפץ:אממ.. חרבות? :| את המזון:במבה את האיקון:
נראקו השם שלו מזכיר לי... אתה הצבע:שחור את החיה:יפנית שמכינה יותר מדי תה את החפץ: אין לי מושג את המזון:נודלס :O את האיקון:
קיקיו השם שלה מזכיר לי... אתה הצבע:שחור-אדום את החיה:ביצ' את החפץ:חץוקשת את המזון:עוף O: את האיקון:

Lust chan

New member
^O^~!../images/Emo135.gif

אינויאשה: השם שלו מזכיר לי: יאוי D: את הצבע: אדום~ את החיה: ממ, כלב P: את החפץ: מברשת שיניים- הוא זקוק לאחת כזו את המזון: עצם XDD;;; את האיקון:
~ ואל תשאלו למה :X קאגומה השם שלה מזכיר לי...: יאוי!! <ם-ם;;;;> את הצבע: ירוק
את החיה: לא חיה אחת, כל סוגי הבהמות בכלליות 3> את החפץ: מכנסיים :ס.ס אני מודה כל פעם מחדש שהמציאו אותם כשאני רואה אותה את המזון: ירכי חזיר!! XP;;; את האיקון:
סאנגו השם שלה מזכיר לי... כאפות Oם; [תגידו תודה שלא כתבתי שוב יאוי!!!] את הצבע: סגול XP את החיה: דולפין O.ם; את החפץ: מנורה שמחסלת יתושים
ושמישהו יעז להגיד שאין קשר את המזון: סושי XP;; את האיקון:
, כמובן! מירוקו השם שלו מזכיר לי... שאני צריכה לכתוב פיק מירוקו\סאשי
<אל תשאלו!!!! X_______X פשוט דלגו על זה!!> את הצבע: כחול~ את החיה: שועל X3 אותו המבט הזדוני 3> את החפץ: אה, אמ, לא'דעת ם-ם; את המזון: מיץ שזיפים <כל קשר בינו לבין צביקה פיק אינו מקרי בהחלט
כשהוא יתבגר הוא ייראה ככה!!1 ופאקו אל תהרגי אותי T_T> את האיקון:
או לסירוגין
שיפו השם שלו מזכיר לי... יאוי!1111111111111111111111111111111111 את הצבע: כתום~ את החיה: שועל <מעניין למה!! רגע, גם יש כאן רמיזות למירוקו\שיפו, אם כך O_O;;;;;;;; אמג איזה סלאש גאוני%&%)(&*%^> את החפץ: חרב 3: שצריכה לעבור שיוף~.. על הראש שלו ~_~ את המזון: כל החטיפים למיניהם, בסוף הוא יהיה בטטת כורסא מגעילה, שמנה ומזילת ריר. את האיקון:
כי זה נראה כמו ג'וק מעוך XD סאשו השם שלו מזכיר לי... יאוי ^^ את הצבע: לבן~ את החיה: סוסוני ים, כי הם הומואים *________* את החפץ: ........ *אתם בפירוש לא רוצים לדעת, וזה גם לא לגילכם* את המזון: אינויאשה!!1 כן, אינו הוא המזון של סאשי, אל תתווכחו ^__^ את האיקון: סשומארו הזה אינו מוצא כל קשר בינו לבין הסמיילים הנלוזים הללו, סשומארו הולך לחפש את אינו ולעשות איתו יאוי ~-~ *הולך משם* נראקו השם שלו מזכיר לי... כמה מפתיע, יאוי
את הצבע: שחור~ או סגול, כי סגול זה צבע יותר הומואי 3> את החיה: עכביש :ס את החפץ: שוט. _אל_ תשאלו למה. פשוט לא ם-ם; את המזון: דבש~ כיכי דבורים~~~ את האיקון:
קיקיו השם שלה מזכיר לי... סדנת יצירה בחימר ^^; ויאוי, כדי לא לסבור את הרצף!~!!1 <היה בכלל רצף?> את הצבע: חום~!!1 כיכי אדמה!1 וחימר!!1 והתחת שלה כשהיא שוכחת להשתמש בנייר טואלט!1 *בורחת* את החיה: כל חיה, בתנאי שהיא כבר מתה :ס.ס את החפץ: פוש-אפ~! את המזון: חימר!.. נו, יש אנשים שאוכלים את זה!!!!!!!!! ;-; באמת נו;; את האיקון:
, כי קיקי\קאגו ^-~

Just Hippo

New member
אני עושה את זה בהיפו סטייל B)

אני עושה את זה כאילו הדמויות עצמן עונות על השאלות האלה... אינויאשה: יאללה, נתחיל בחידון!!! השם שלי מזכיר לי קערת פירות של פודינג ווניל וקצפת כזה למעלה עם סוכריות... 3>.... כלומר.. -_- אההה... שד! שד כלב! הצבע שמזכיר אותי זה צבע ירקרק חיוור של עלי הדפנה הצומחים בשעות הלילה וניחוחם... כלומר... אההה... אדום! -_- צבע דם! החיה שאני מזכיר לעצמי היא סוס פוני עם כנפיים, לבן בעל עיניים גדולות... כלומר.... כלב!!! אמסטף!!! החפץ שאני מזכיר לעצמי הוא... מה זה השאלה המפגרת הזו?! XDDDDD המזון שאני מזכיר לעצמי הוא קערת פירות של פודינג ווניל וקצפת כזה למעלה עם סוכריות... *.*... אהההההה... -_- עם בשר כבוש על הכל!!!!! את האיקון הזה אני מזכיר לעצמי :
קאגומה - קאגומה מזכירה לי... אה, זה התור שלה XD קאגומה : כאילו, שיואוווווו.... אני מוכנה לשאלון המאמם!!!!! =]]]] השם שלי מזכיר לי את הראל סקעת!!!! כאילו, זה אותו דבר - קא-גו-מה, ה-ר-א-ל ס-קע-ת!!!! =] הצבע שהכי מזכיר אותי הוא ורודדד כאילו, כי זה אהבהההההה D= החיה שהכי מזכירה אותי היא חזירררררר כאילו,ף אני אוהבת ירכי חזיר, אבל, שיואו, אני לא אתחתן איתו!!!!!! החפץ שמזכיר אותי זה מסקרההההה
המזון שהכי מזכיר אותי הוא טופייייייי כי הוא מתוק, ורוד, ונמס בפה...
אני הכי מזכירה לעצמי את האייקון
, ולא צריך להסביר, כאילו =] סאנגו : אני רוצה למלא את השאלון, ולא אכפת לי! אז מה אם אני בת?! אז אני לא יכולה למלא שאלון?!!!!! הא?!!! השם שלה מזכיר לי... - רק תשלים את המשפט הזה, יא חזיר שוביניסט!!!! אה, אני צריך לענות. XP אז השם שלי מזכיר לי שפם... אתה הצבע: שחור! הא! חשבתם שאני אגיד ורוד כי אני בת, הא?!!!!!! חההההה!!!!! אני לא טיפשה!!!! את החיה : למה?! אתה משווה נשים לחיות?!!!!!!1 שוביניסט!!!!!! את החפץ: שפם! את המזון: שפם! את האיקון:
!!!!! מירוקו : אני מוכן!!!!!!! השם שלי מזכיר לי : בנות את הצבע : בנות את החיה : בנות את החפץ: מטה נזירים! כלומר... בנות את המזון: בנות את האיקון:
(_)(_) ( יד מלטפת תחת XD ) שיפו : יאללהההההה בואו נתחיל! השם שלי מזכיר לי : שרימפס! ~שרימפס~~שיפו~~שרימפס~ את הצבע: כתום! איזה עוד צבע אני מזכיר למישו? ~.~ את החיה: אתם רצינים?... -_- שועל!!!! שועל!!! מאייתים את זה עם ט' ות'... את החפץ: סביבון, סוב סוב סוב, שיפו הוא שיפ טוב XO את המזון: סוכר-יה-סוכר בסבוסה!!! D: שריף הילד הדרוזי כל כך שולט ;; את האיקון:
סאשומארו : קדימה. אני צריך להגיע הביתה ולהתקלח בפלאפי. -_- השם שלי מזכיר לי : פלאפי. פלאפי שקסי ושולט. קנו כעת. זה עולה רק 6,000,000,000,000,000,000 דולר, אבל זה שווה כל אגורה. את הצבע: לבן. לבן זה צבע אינסופי. צבע שקסי ושולט. קנו כעת. את החיה: כלב. אולי אפילו כלב רוצח. כלב שקסי ושולט. קנו כעת. את החפץ: טמפון. טמפון שקסי, טעים ושולט. קנו כעת. את המזון: ג'אקן. ג'אקן טעים. יאמ יאמ. את האיקון: אין איקון שמתאר את רגשותי ההפכפכים. רגשותי השקסיים והשולטים. קנו כעת. נאראקו : קדימההההה הווווו אני מוכן לשאלות!!!! השם שלי מזכיר לי : נאראקו - זה מזכיר לי - קוהאקו!!!! הוו צ'יבי סאןןןןן!!!!!!!!!! את הצבע : סגול! כמו הבגדים שלי, האיי-ליינר שלי, השיער שלי... אינויאשה : אה... יש לך שיער שחור, לא? נאראקו : הסדרה נגמרה לפני כמה חודשים, מאז צבעתי את השיער... את החיה : עטלף. חי בצללים. לבד. מדי פעם תופס עכבר תמים ואונס אותו. כולם שונאים אותו והוא שונא את כולם. הוא עיוור. אני עם עדשות מגע. זה דומה. את החפץ: החפץ שמזכיר את עצמי. הוא. שוט. פליק. פליק. טאם. טאם. לאאאאאא!!!! נאראקו סאמה, לא!!! זה כואב!!!!!!!!! לאאאאאאאאא!!!!!!!!! הווווווווו!!!!!!!! צ'יבי סאן!!!!!!!!!! הוווווווווו!!!!!!!!!!!! הווווווווווווו!!!!!!!!!! אה... כלומר... -_- שאלה הבאה! את המזון: ...אם אני אענה על זה יאשימו את היפו בלהיות סוטה. את האיקון:
קיקיו : ... השם שלי מזכיר לי : ... את הצבע: ... את החיה: ... את החפץ: ... את המזון: .... את האיקון: ...

NoriChan

New member
XDDDDD ../images/Emo55.gif../images/Emo62.gif

והדבר הזה עם מירוקו, יותר מזכיר ציצים מאשר תחת... >>"

אשיתי רק לאינויאשה

שם מזכיר:שד כלב את הצבע:לבן את החיה:כלב את החפץ:השרשרת שיש לא על הצוור את המזון:חטיף צ'יפס את האייקון:
חצי לקאגומה וחצי לקיקיו

למעלה