אנשים!!!!!!!!!דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!

just Tanyush

New member
אנשים!!!!!!!!!דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!

בבקשה, אני צריכה רעיון לתחפושת ל-4 אנשים!!!!!! זה ממש דחוף!!!! (וזה צריך להיות משהו מקורי!)

RoNcHa PoNcHa

New member
רעיונות...

קשת בענן... 4 האנרגיות (היסודות או הלהבות-איך שתקראי לזה...)-אש,אויר,אדמה,ומים אמממ...הזאב ו-3 החזירונים וואי קשה... לספייס גרילס...(אהה זה 5...אפשר אבל בלי ג'רי) אממ.... אם אני יחשוב על עוד אני יכתוב לך

just Tanyush

New member
האמ... תודה על הרעיונות אבל...

קשת בענן אין לנו מושג איך לעשות... חשבנו על רעיון האלמנטים אבל חברה שלי לא רוצה את זה... כבר חשבנו על הזאב והחזירונים ואף אחת לא מוכנה להיות שום חזירון... אבל תודה בכל מקרה!

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

כל מני להקות שבאות בארבע. או למשל שנה שעברה ראיתי 4 בנות מתחפשות ככה: סטרפלס מפרווה. חצאית שחורה וחותלות מפרווה. כל אחת הייתה צבע אחר וזה היה ממש מגניב. כשאני אומרת פרווה אז אני מתכוונת פרווה כזו לא אמיתי צבעונית.

nobodys girl

New member
אולי..

אהה... ממ.. אפונה וגזר... (ישבו במקרר.. יחד עם) בטטה.. ועוד איזה ירק :) או אולי.. זהבה ושלושת הדובים או ארבע מוסקטריות שודדי ים? אולי נגיד.. קיבוצניק, דתי, חילוני ועוד משהו? או.. מוסלמי, נוצרי, יהודי ועוד משהו? אה.. נו.. אין לי רעיונות טובים
אולי תתחפשו אחת לשנייה? זה לא דורש הרבה השקעה, וזה גם לא מסובך פשוט לוקחים תמונת קלוז אפ של כל אחת, מגדילים אותה לגודל של פנים.. עושים מזה מסכה, לובשים בגדים של זאת שלקחת את הפנים שלה ומתנהגים כמוה כל היום :)

Kryptonite

New member
אתן יכולות להתחפש../images/Emo168.gif

לקופסת צבעים. זה יוצא ממש יפה, ידידות שלי התחפשו לזה שנה שעברה. כל אחת בוחרת צבע, מתלבשים באותו הצבע שבחרת, רושמים קריולה והכל, מתאפרים אנד סטאף... מצד שני, כבר יכול להיות מאוחר מידי

למעלה