אנשים געגעתי

אנשים געגעתי

אחרי שבועיים שלא ביקרתי אותכם אני רואה מלא שמות חדשים . אז מה קורה אתכם מה התחדש פה בפורום, איך בביצפר. תעדכנו

AeroSlash

New member
ברוך השב ../images/Emo70.gif

מלא דברים מתחדשים פה בפורום כי הוא תפתח בקצב לא בריא... [או יותר מדי בריא], למרות שעכשיו אנחנו טיפה מאטים את הקצב בגלל השקולה המזורגגת
.. ואם כבר שקולה, אז כרגיל, שומדבר חדש... חוץ מזה שהמחנכת שלי מטומטמת עד כאב.. ופה אני אנצל בשביל להגיד שהיא ממש מפגרת!!!! אני אחת בכיתה שכל כך לא שמה זין על כולם שאנשים מתחילים להתפלא ממני ולחשוב שאני שונה ומוזרה [ואני רק נהנית מזה] אז מה הקטע היום!? המורה הפדופילית שואלת אם עשיתי שיעורי בית אז אמרתי לה שלא והפוסטמה עונה:"תמיד חייבת להיות שונה??" מה שונה מה שונה?!?!?!?!?!?! כאילו אפשר לחשבו שאני הבן אדם הראשון בהיסטוריית האנושות שלא הכין שיעורי בית ולא הביא ספר!! כולה שיעורי בית!!! ומה רע בכלל בלהיות שונה!? צריכה להיות כמו כולם!? ורודה להחליא!? לפחות יצא לי לסתום את הפה לאיזה טמבל מתנשא כשניסה לרדת עלי כששאלתי משהו שבסוף התברר כנכון.. טמבל... גררררר

אני התפגרתי לי בשעור...

ביוטכנולוגיה... כשאזולאי (ידיד שלי) החליט להתעניין מדוע ולמה התנפח לו בגרון רק שקד אחד
המורה האדישה שלי, דיברה על זה שעעעה! בעעעע

s h u r i k

New member
יש מישפט שאני מאוד אוהב להגיד

כשערסים ופאקצות צוחקים עליי ביגלל שאני שונה יאנו: "אתם צוחקים אליי ביגלל שאני ניראה שונה אני צוחק עליכם ביגלל שכולכם ניראים אותו דבר" לוקח להם כמה דקות להבין את זה.. "אבל "החכמים" שבינהם ישר מפסיקים ליצחוק!! ככה שתמשיכי לשים זין ענק!!!
אנשים שונים שולטים

Angel lips

New member
שוריק! עוד משפט שאוכל להעתיק ממך!

סתם סתם משפט מאוד יפה

s h u r i k

New member
הפעם אני העתקתי

זה לא המישפט שלי.... כתב את זה מטאליסט אחד שאני מכיר על קיר בית ספר!!

qwerton

New member
אלללללללה ../images/Emo70.gif

" אני אחת בכיתה שכל כך לא שמה זין על כולם שאנשים מתחילים להתפלא ממני ולחשוב שאני שונה ומוזרה [ואני רק נהנית מזה]" אני אשתמש בצורת הכבוד הגבוה ביותר הקיימת באינטרנט |משתחווה| |משתחווה| |משתחווה| |משתחווה| |משתחווה| |משתחווה| |משתחווה| |משתחווה| |משתחווה| |משתחווה| |משתחווה| |משתחווה| אוץ'
נתפס לי השריר בגב
אל תפסיקי להיות מי שאת!

AeroSlash

New member
רונלד ../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif

רונלד
רונלד
**לא לקנא
** רק בשביל תגובה כזאת אני לא אפסיק להיות מי שאני
אל תשתחווה יותר, אני מסמיקה

אופיר!! ../images/Emo46.gif

מדוע זה הפקרת אותנו לזמן כה רב
=/
עדכונים: יש המון חברים חדשים בפורום
ואחד מהם רון!! מהצ'אט!! רובנו התחלנו ביצפר וזה מדכא... בעע... יאנקה טוענת שהיא גועל נפש
(היא לא
) אף אחד לא בדיכאון!
ואני קיריל וליזצ'קה התנחלנו אצל עווווומממררררררר יומיים
וכמובן קיריל הגיע עם מזוודה

AeroSlash

New member
ועוד כמה תיקונים/הערות...

לרון קוראים רונלד, אני מבקשת
וקיריל הביא גם תחתונים נוצצות, פריט הכרחי בכל המזוודה שלו

../images/Emo6.gif

האמת.. התחתונים הנוצצת זה פרי דימיונו של הפורום!! אבל שששששששששששששששששששששששש לא נספר לאף אחד

AeroSlash

New member
נוו דההההה....

בסדר, זהו, שותקת, לא נספר לאף אחד, ניתן להם להמשיך לחשוב שקיריל הוא כלב מיוחם שכל מה שיש בדמיונו הוא סקס... [לא שזה לא נכון]

vk3

New member
לפחות מישהו מבין ל../images/Emo23.gifי... ../images/Emo24.gif

למעלה