אנשים בקשר לעצומה

אנשים בקשר לעצומה

תראו מה ציקי ישראל רשמו: כפי ששמתם לב צוות האתר הקים עצומה נגד צינזור קטעים ושידור הסדרה דרך המורדים בערוץ פוקס קידס . תוך יממה חתמו על העצומה כ800 איש . פנינו לפוקס קידס והראנו להם את העצומה . מפוקס קידס נמסר לנו שהם רוצים לקבל את העצומות בפקס לכן מעכשיו אנחנו עומדים להלחם על הסדרה ולמאלות את המשרדים שלהם בפקסים . הם דרשו 200 פקסים לפחות בכדי להתחיל לקיים פגישה בנידון אז למה אתם מחכים !!!! פרסמו את זה בכל המקומות בכדי שנוכל לצפות בדרך המורדים ללא צנזורה ואולי בערוץ אחר את הפקסים יש לשלוח לאחת משלושת הטלפונים הבאים 035198141 . 036135002 . 036134146 למי שאין פקס יוכל לשלוח פקס דרך האינטרנט מהכתובת הבאה http://faxhozer.msn.co.il/ אז קדימה להתחיל לשלוח פקסים

SK 3100

New member
../images/Emo52.gif כנסי רגע

אני כבר שולח להם, אבל ת´אמת לא נראה לי שמישהו פה ינקוף אצבע כדי לעשות את זה. אני מתכוון שזה (נראה לי תקנו אותי אם אני טועה) באמת טרחה בשביל אנשים לשבת ולכתוב פקס, ואני מתאר לעצמי שכולם יגידו:" נו שהשני יעשה את זה אין לי כוח".

לא צריך לשבת ולכתוב פקס

תכנסו לאתר של הפקסים וזה ישלח במקומכם זה אומר שאין צורך לקום מהכיסא בשביל לשלוח את הפקס

G@T

New member
מה הם דפוקים?????

מזה בפקס???? הם יקבלו את זה בתור קישור אינטרנט......איך הם מצפים שנעביר את כל העצומה לפקס???????

SK 3100

New member
../images/Emo36.gif לגת ולכולם../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

אני מממש מבקש שתעשו מאמץ קטן ותשלחו פקס מהאתר הזה לפוקס קידס לפי המספרים בהודעה למעלה, וככה נשגע לפוקס קידס את המכונת פקס המסריחה שלהם (סליחה על הביטוי) במכתבים זועפים וזועמים על זה שלא יצנזרו את הסדרה\ימכרו אותה לערוץ אחר
ורק לייתר ביטחון: כול אחד ששולח פקס כזה, שיעתיק לפה את מה שהוא כתב, ושירשום גם את מספר הפקס שהוא שלח אליו. אני כבר שלחתי, ואני פשוט שכחתי להעתיק אותו לפה. אז
חברה, תעשו טובה לאנושות.

G@T

New member
רק פקס אחד?!?!

אני מתכוונת עד מורדים לשלוח להם פקסים! כמה שיצא יצא! עד 02:00 עכשיו אני עסוקה בשליחה!!!!! על גופתי המתה הם יצנזרו את זה!!!!!

SK 3100

New member
אנחנו מודים לך על תרומתך

אבל הם רוצים לקבל פקסים מכמה גולשים ולא רק מגולשת אחת...

G@T

New member
אני לא מפגרת

אני כותבת שמות ואי-מיילים שונים

Tinkerble

New member
מתי? ואיך?

מתי יתחילו לשדר את הסדרה? אני חייבת לדעת כדי שאני אדע באיזה דרך לשגע את ההורים שיעשו לי ממיר בבית. (כל דרך=זמן אחר)

למעלה